seelinewoman
New member
שיעור חשוב שקיבלתי זה עתה
קיבלתי עבודת עריכת תרגום.
התמהמהתי איתה משום שרציתי שתהיה הכי טובה שאפשר, ובדרך לא עמדתי בזמנים שהצבנו יחד, ולא היה לי נעים לומר
שאני משקיעה בה הרבה יותר זמן ומאמץ משחשבתי כדי לפתור בה בעיות שלא צפינו קודם.
דיברתי כעת עם מזמין העבודה ולשמחתי הוא אדם מדהים שהבין ואמר לי שחבל שלא אמרתי לו קודם כדי שנפתור את זה יחד.
הבנתי שאני מתקשה לפנות לעזרה ולתקשר כדי לעדכן, והבנתי גם למה - זה מקרין חולשה בעיניי להודות שאני מתקשה.
הייתי בטוחה שכבר למדתי להתמודד עם זה ולהתגבר על כך.
הייתי בטוחה שאני כבר יכולה לבקש עזרה או לתקשר עם סמכות מבלי לפחד שיכעסו עליי ושיתאכזבו ממני.
המשפט האחרון הוא הכי משמעותי לי.
אני פתאום מבינה שכועסים עליי ואני יוצאת לא בסדר דווקא כשאני נמנעת מלשתף ולהיות גלויה,
וזה הרבה יותר גרוע מאשר לשתף קודם ולהסתכן בזה שיכעסו עליי כי אני מתקשה בעבודה.
כלומר, אם אני מבינה נכון את מה שכתבתי כאן - אני לא מבינה שסומכים עליי שאצליח בכל זאת,
ונדמה לי שאם אספר על קשיים יחשבו שאני פשלונרית ולא יכולה לעמוד בזה.
מישהו מצליח להבין כאן את המקור לכך?
למה אני פוחדת להודות שאני מתקשה ומקשרת את זה מייד לכישלון מוחלט אוטומטית?
קיבלתי עבודת עריכת תרגום.
התמהמהתי איתה משום שרציתי שתהיה הכי טובה שאפשר, ובדרך לא עמדתי בזמנים שהצבנו יחד, ולא היה לי נעים לומר
שאני משקיעה בה הרבה יותר זמן ומאמץ משחשבתי כדי לפתור בה בעיות שלא צפינו קודם.
דיברתי כעת עם מזמין העבודה ולשמחתי הוא אדם מדהים שהבין ואמר לי שחבל שלא אמרתי לו קודם כדי שנפתור את זה יחד.
הבנתי שאני מתקשה לפנות לעזרה ולתקשר כדי לעדכן, והבנתי גם למה - זה מקרין חולשה בעיניי להודות שאני מתקשה.
הייתי בטוחה שכבר למדתי להתמודד עם זה ולהתגבר על כך.
הייתי בטוחה שאני כבר יכולה לבקש עזרה או לתקשר עם סמכות מבלי לפחד שיכעסו עליי ושיתאכזבו ממני.
המשפט האחרון הוא הכי משמעותי לי.
אני פתאום מבינה שכועסים עליי ואני יוצאת לא בסדר דווקא כשאני נמנעת מלשתף ולהיות גלויה,
וזה הרבה יותר גרוע מאשר לשתף קודם ולהסתכן בזה שיכעסו עליי כי אני מתקשה בעבודה.
כלומר, אם אני מבינה נכון את מה שכתבתי כאן - אני לא מבינה שסומכים עליי שאצליח בכל זאת,
ונדמה לי שאם אספר על קשיים יחשבו שאני פשלונרית ולא יכולה לעמוד בזה.
מישהו מצליח להבין כאן את המקור לכך?
למה אני פוחדת להודות שאני מתקשה ומקשרת את זה מייד לכישלון מוחלט אוטומטית?