רפואת שינים- עושים שוק

רפואת שינים- עושים שוק

אני מבוטחת כללית ויש לי מושלם פלטינום.
ב15 השנים האחרונות טיפלתי רק במרפאה של כללית סמייל.

ככל שעברו השנים התאכזבתי יותר ולא היתה לי אמת מידה להשוואה.

בחודש האחרון התחלתי טיפולים אצל רופא פרטי
בכל פעם שאני חוזרת מטיפול אני המומה מחדש.

בקופ"ח קבלתי חס מזלזל, רפואה לא מתקדמת, ידע שטחי, עבודה מחפפת.
אני פשוט לא הבנתי באיזה מקום גרוע הייתי כל כך הרבה שנים.

היום אני מבינה שהמצב שלי אינו רק תולדה של גנטיקה אלא גם שילוב עם אנשים לא מקצועיים .

היכן אתם מטפלים?
האם אתם מרוצים מהטיפול? מהעלות?

אוצה

New member
דרכת על עצב פתוח (תרתי משמע)

אחרי שפעם הייתי במרפאת שיניים של מכבי ועשו לי ניקוי שיניים עמוק (שבדיעבד הסתבר כי ממש לא היה בו צורך) החלטתי לעבור לרופא פרטי. אני משלמת המון לכל בדיקה או סתימה שגרתית וכשעשיתי עקירה אצלו הוא היה מקצועי, אכפתי ושמר על קשר גם אחרי.
בקופה הרגשתי כאילו תפרו לי טיפולים שלא היו בהם צורך. אני מדברת על 11 (!!!!!!) סתימות מיותרות. בדיעבד, חלק מהן בכלל לא היו צריכות להיות סתימות, ככה לפי חוות דעת שקיבלתי לאור הצילומים שלי.
ואם כבר נזכרתי גם עם הצילומים היה לי אישיו עם מכבי- הם לא הסכימו למסור לי אותם כדי לקבל חוות דעת נוספת! (זה בנגוד לחוק זכויות החולה).
הם פשוט מרגיזים.
גם לבעלי, שעבר טיפול שורש אצל הרופא שלנו הפרטי, הציעו בנוסף לטיפול שהוא היה חייב לעשות לעשות איזה טיפול אחר. מיותר.

אבל- את הילדים אני לוקחת שם לבדיקות שגרתיות ואם יהיה משהו שמצריך רפואה ממש- אני אקח אותן באופן פרטיץ פשוט לא סומכת עליהם יותר.

what is up

New member
אני הולכת לרופאת שיניים פרטית וגם לשיננית

במקרה הזה השיננית שלי היא אחותי וכאשר היא סיימה את לימודיה היא עבדה במכבידנט אז הלכתי אליה
בביקור הראשון במכבי דנט הבנתי שמשהו שם לא בסדר
ניסו לשכנע אותי שאני חייבת לראות רופא של הקופה על מנת להגיע לשיננית (זה לא נכון אם יש לכם רופא פרטי)
ואז גם רצו שאשלם על צילומי שיניים מיותרים

היום אחותי עובדת ברחובות במרפאה פרטית
בדיוק אתמול הייתי אצלה בניקוי
אני מעדיפה לשלם יותר ולהנות מאיכות שירות

רופאת השיניים שלי היא גם כן פרטית ונמצאת ברמת גן
אני מאוד מרוצה ממנה
היא לא נוגעת לי בשיניים אלא רק שבאמת צריך לעשות סתימה
שולחת כל חצי שנה תזכורת להגיע לביקורת ללא תשלום.

על השיניים שלי אני שומרת ואחרי התוכנית של יצאת צדיק שהיתה על רופאי שיניים הבנתי שזו הדרך הכי טובה

מטופלת פרטי כל השנים

משלמת ביוקר אבל מקבלת תמורה מלאה. רופא מקצועי, עדין, קשוב.... שזמין עבורי כמעט תמיד במקרי חרום...
מניסיון של בעלי אין מה להשוות בין רופא שיניים מכללית סמייל לרופא פרטי. הוא ממש היה עם טראומה...
אם מישהי רוצה המלצה לרופא בר"ג ,בשמחה.

למעלה