שרשורי ניתוח חוזר

קוב י d1

New member
לאורח אלטון
אתה נעול על שרוול את זה הבנתי ממך,דע לך שכל ניתוח גם טבעת גם מעקף גם שרוול יעזור לך לרזות באם תשטף פעולה ,גם בשרוול צריך לשמור ,אני לא יודע מה קרה בטבעת שהעלתה במשקל ,
לשאלתך ניתוח שרוול אחרי טבעת הרבה יותר מסובך ,בגלל ההדבקויות ,וצריך רופא מנתח טוב ,ולא כל מנתח שאין לו הרבה ניסיון
אני יודע מקריאה פה בפורום שיש מנתחים שעושים. את שני הנתוחים בפעם אחת .
אתה רוצה לעבור את הניתוח בפרטי דרך הביטוח המושלם או הפלטינה שיש לך ,תברר איזה רופאים עובדים עם הכללית עזוב אותך משמועות מי שעובד עם הכללית ומי לא ,תברר תכלס
הרשה לי להפנות אותך לפורום משורוולים השכנים שלנו פה בתפוז ,אולי משהו עשה שרוול אחרי טבעת ומי ניתח אותו.

הרבה בריאות !!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
בילינסון לא של הכללית?
ד"ר קידר מומחה בניתוחים חוזרים. תברר לגבי בילינסון.
איכילוב לא של הכללית, כך שהם לא יכולים להגיד לך מה קורה בבתי החולים של הכללית.

קוב י d1

New member
ניתוח שלישי
עברו 17 שנה מניתוח הטבעת שלך ועשית שרוול בגלל הקאות ,בדיעבד האם לא הייתה דרך אחרת למניעת ההקאות ,עשית שרוול ואחרי שנה וחצי החלטת שהניתוח הוא כישלון למה כישלון ,אולי הכישלון שלך וההתנהלות שלך לא נכונה ,לא כך כך מהר עושים ניתוח נוסף עם כל הסכנות בהרדמה ובניתוח ,האמת אני לא בטוח שמעקף קיבה יעזור לך ,מבחינה טכנית אפשר לשים שוב טבעת ,מה שאני מציע ללכת לד"ר אבינוח להתיעץ איתו בנושא ,יש לו ניסיון בדברים האלה.

קובי

אופירA

New member
מנהל
כן. נתקלנו - אם זה מה שאת שואלת
ואם את שואלת לדעתי - זו באמת תקלה...
בכלל, ניתוח שלישי במערכת העיכול עקב בעיית השמנה זו תקלה גדולה מאוד.
מי שמאשר לך את הניתוח השלישי אכן עמד לעומק על כל הסיבות והכשלונות של הניתוחים הקודמים, שכל כך בקלות הוא מסכים להוציא עלייך עשרות אלפי שקלים בפעם השלישית? איזו ערובה יש לו שהניתוח השלישי לא ייכשל כמו 2 קודמיו? מה מבטיח הניתוח השלישי שקודמיו לא הצליחו להבטיח?

איך אישרו לך שרוול כאשה רזה 17 שנה אחרי ניתוח טבעת, רק בגלל הקאות? הקאות זה לא סיבה לניתוח השמנה. השמנה זו סיבה לניתוח השמנה.
הקאות זו בחירה, אפשר להפסיק אותן (אלא אם כן הוכחת שלא יכולת, בגלל שהטבעת לא היתה מתכווננת, ופגעה באיכות חייך ללא יכולת שליטה ע"י צורת אכילה).
כיצד שכנעת את הגורמים שמאשרים ניתוח שלישי בקביעה שניתוח השרוול כשל לאחר שנה וחצי? מה כשל בו? נפתחו הסיכות? נקרעה הקיבה?

E z e r

New member
ד"ר קידר ניתח אותי בבילינסון - בניתוח 1 הוא הוציא את
הטבעת ויצר שרוול.
הוא היה הרופא היחיד שהיה מוכן בכלל לשקול ניתוח 1 ולא פיצול ל-2.
בכל מקרה אין התחייבות לניתוח 1 - אם תוך כדי הניתוח הרופא מחליט שזה מסוכן מידי הוא לא ממשיך לשרוול.

עלות ניתוח

האם ידוע לכם עלויות ניתוח קיצור קיבה?
עברתי לפני 5 שנים שרוול והעליתי הכל...
ברצוני לעבור ניתוח חוזר בעבר נותחתי באסותא ,
האם ידוע לכם עלויות הניתוח לחברימכבי שלי(יותר ממגן זהב) ..שמעתי מהדיאטנית על מנותחי שרוול שעשו קיצור קיבה טבעת לאחר שרוול.
מהי העלות באסותא? אני כבר לא זוכרת עלויות...ומהי העלות במרפאות בבתי החולים.

התלבטות.אשמח לעזרה

עברתי שרוול לפני כ5 שנים ירדתי כ30 קג ומאז אני יציב פחות או יותר
עקב כך החלטתי לחשוב על ניתוח יותר משמעותי (אני בBMI 45) לאחר התייעצות עם המנתח מתלבט בין שרוול למעקף
אשמח לתובנות

אופירA

New member
מנהל
ובכל מקרה, למרות שלא שאלת
נתקלנו גם באנשים שהשמינו יפה מאוד אחרי מעקף קיבה.
אם השרוול נעשה בגלל ההקאות בטבעת הקודמת, אז מה ימנע הקאות בטבעת השלישית? במה פותרים את כישלון השרוול ע"י טבעת מעליו?

קוב י d1

New member
ניתוח משמעותי

לפני שאתה חושב על ניתוח יותר משמעותי ,תבדוק למה נפסקה הירידה ,אולי כדאי להתיעץ עם דיאטנית ,לעשות שינויים בהרגלי האכילה שלך לפני שחותכים בבשר החי .
מה שאני מציע בנוסף להתיעץ עם ד"ר אבינוח אולי להוסיף טבעת ,

קובי

Roy Kfir1

New member
שרוול כניתוח חוזר

ניתוח שרוול חוזר לא יבטיח שינוי וזה מסוג הניתוחים הבריאטריים שהם בבחינת סכנה או כשלון: כדי להבטיח הקטנת השרוול יצטרכו להקטין משמעותית את השרוול הקיים וזה טומן בחובו את הסכנה של הצרת יתר. או שהמנתח יחשוש מזה למפרע וישאיר לך שרוול גדול (כמעט ולא יוריד מאומה). ספק אם תרוויח ממהלך כזה משהו טוב. לא מציע לך לקחת צ'אנס בעניין.
הגיוני לבחור בניתוח אחד קדימה וזה מעקף קיבה מדיאלי שבו עוקפים לפחות שני מטר מעי דק כדי להבטיח צמצום הספיגה. כדאי לך לבחור מנתח מיומן.
למשל, אנדרי קידר מבלינסון

למעלה