הישרדות 2406

amitooshacham

New member

חבל על קולטון. הוא היה זהב טלוויזיוני. מקווה שעל אפם וחמתם של המעריצים הוא יחזור בגדול באחד העונות הבאות

מעניין מה יהיה עכשיו באיחוד כשזה 6 נגד 6 !

willo

New member

נעלם חלק מעניין מהעונה הזו, ההתנהגות שלו הייתה פשוט בלתי נסבלת ותענוג לעניים, ג'ף בטח רצה שינתחו אותו באותו הרגע רק שלא יעזוב.

גם היציאה שלו מהתוכנית עשתה לו עוול, הוא היה צריך או להגיע לגמר או להיות מודח בבליינדסייד עצבני מהסרטים (שלא ראיתי איך עושים אותו). גם הקטע שלו עם אליל החסינות היה גדול - הוא שומר אותו למזכרת...

הפרק הבא בהחלט יהיה מעניין - האם זה יהיה 6 מול 6, או שיהיו עריקות ובריתות חוצות שבטים?

Uri04

New member

אויש, ברוך שפטרנו מהחזרזיר הזה.
אז נכון, קצת אנטי-קליימקס כי באמת רציתי לראות אותו מודח עם האליל, אבל במחשבה שנייה - הקאסט הנוכחי נראה לי כל כך מטומטם (קאט: "אפנדציט? מה זה? אפשר להידבק בזה?") שאין לי ספק שאף אחד מהם בכלל לא היה מנסה להוציא את קולטון מהמשחק. הוא פשוט היה מגיע לגמר, משאיר שובל של טיפשים שמנסים להבין מה קרה להם שם, ואולי אפילו מנצח, לך תדע. מצד שני -אולי בכל אופן טוב שהוא עף, עכשיו לא יהיה מישהו שיחלוב 90% מזמן המסך ויספר לנו שוב ושוב כמה הוא גאון וכולם טיפשים (שזה דיי ברור גם ככה), ומצידי כל מאנונו האלה יכולים להתפגר ולעוף מהמשחק. איזה בזבוז של זמן החבורה הזאת.

בינתיים 6 הפרקים הראשונים של העונה היו משמימים למדיי, ואני עדיין לא מרגיש שאני מכיר שם מישהו או מבין מה מפעיל שם את רובם. העריכה בנאלית, ההתמקדות הייתה בשחקן אחד ורוב הסיכויים שברגע שהעונה תסתיים אני לא אזכור 95% ממנה.

Oukami Kun

New member

בתחילת הפרק הדבר היחידי שחשבתי עליו זה כמה קולטון ואליסיה הם הגרסה המעוותת של טוד ואמנדה, ושהלוואי והם לא יסיימו כמו טוד ואמנדה.
ואז קולטון הוצא מהמשחק ובעצם לא נשאר לי הרבה על מה לדבר.
קאט הורסת אותי מצחוק בוידויים שלה וגם בטרייבל, היא יודעת שהיא טיפשה והיא לא מנסה להסתיר את זה שזה עדיף בהרבה על אנשים טיפשים שלא מודעים לזה (נגיד, אליסיה).
בגדול אני חושב שהולך להיות מעניין כי נוצרו קשרים גם בשבטים החדשים. עונה מעניינת סך הכל.

אורישקי

New member

מגיע לו באמת. כריסטינה יצאה חמודה ותותחית הפרק, אלישיה צריכה להיצלב.
אני מקווה שהמיזוג יעלה את העונה, בינתיים עונה חביבה אבל חסר משו

retard boi

New member

"מזה תוספתן ואיך אפשר לקבל את זה?". גאוני.

הפרק הנוכחי יכל להוות תפנית רצינית מבחינת איכות העונה הזו במידה והוא לא היה מתרחש שנייה לפני האיחוד. לאהוב או לשנוא אותו, קולטון היה באופן מובהק הציר המרכזי בעונה הנוכחית והעורכים סחטו את הדמות שלו עד המקסימום האפשרי. הרבה מאוד זמן (לא נראה לי שהיה משהו מאז רעסל) לא היתה בתוכנית הזו דמות חדשה שגם הניעה את המשחק וגם היוותה דמות פיקנטית לצפייה.
היתרון הגדול של העונה הנוכחית הוא בחזרה לתפנית של ה"ערבוב" שמערבבת מחדש את התפנית. מעבר לבריתות מאוד גדולות שהיו בשבטים המקוריים נוצרו בשבטים החדשים המון מיני בריתות חדשות שחלקן אף סותרות את בריתות האב שלהן והדבר יכול לגרום לכאוס מוחלט שפוטנציאלית יכול להמיר את העונה הזו לעונה דומה לאיי הפנינה, מיקרונזיה או לאמזון. החיסרון בעונה הנוכחית היא שבשני המקרים הקודמים היה אדם מאוד ברור שיש לו פוטנציאל למשוך בחוטים, כאן אותו האדם הועף מסיבה שניתן לנתח אותה כהתערבות של כח עליון ולא נמצא כרגע אדם בעל יכולות מספיק מוצלחות בשביל להשתלט על הכאוס המיוחל. עריכתית אני יכול לראות כאן מאבק כוחות פוטנציאלי בין ג'ונאס לקים, כאשר האחרונה תצא עם ידה על העליונה ותקח את הטייטל של השורד האחרון אבל מוקדם מידי בשביל לדעת.

טרזן כרגיל הורס.

אורישקי

New member

לדעתי ההדחה של קולטון באה מעולה, קודם כל ככה נזכה להכיר טוב יותר דמויות אחרות, וזה ייתן לעוד אנשים מעניינים לשלוט במשחק. מתחילים לגלות צדדים של אסטרטגיה בג'ונאס, וקים באמת מסתמנת כמנצחת, לפי העריכה.
וכן, גם עצם זה שקולטון בלתי נסבל, ושליטה במשחק של בן אדם כל כך דוחה זה הורס מההנאה של הצפייה.

amit225

New member
דעה על העונות האחרונות ועל הפרק

יש לי קושי להתחבר לעונה הזו ובכלל לעונות האחרונות
נכון שמנסים לחדש מבחינת הקונספט
אבל אני מרגיש שהעריכה היא קצת מיושנת ובנאלית
אלה שצופים בהשרדות באופן קבוע, יכולים לדעת מה הולך לקרות עוד לפני שהפרק מתחיל כשמריצים רק את הפריוויו של שבוע שעבר.

בעיקר לדעתי מערכות העריכה והליהוק לא הולכות ביחד
הליהוק מכוון יותר על דוגמנים ודמויות מוזרות ופחות על שחקנים אסטרטגים
לעומת זאת העריכה מבוססת באופן ברור על אסטרטגיה ועל מהלכים אסטרטגים בפרק
ברוב העונות לא היו דמויות שהיה אפשר להזדהות איתם והפרקים נהיו סתמיים.

כמה שאני אוהב אסטרטגייה, הייתי מעדיף שינסו להתמקד בדמויות ושיגרמו לי להזדהות איתם.
מאשר לנסות לבלבל אותי מבחינת האסטרטגיה ומי הוא זה שיעוף.

ראליטי שמבחינתי ערוך בצורה גאונית הוא האח הגדול בישראל, שלמרות שהוא לא מבוסס אסטרטגית הוא מצליח לבדר למשך שלוש\ארבע שעות שבועיות.
וזה מה שחסר להשרדות, הפן הבידורי מאוד חלש
ואם זה ימשיך כך, לדעתי גם עונות אולסטארס לא יצליחו לעצור את הנפילה

ובקשר לפרק
חבל על קולטון, הוא סיפק את הבידור וכעת כל המתמודדים שנשארו נראים קצת אנמים

למעלה