המיקום שלי ..... שחר צוברי

המיקום שלי ..... שחר צוברי

שחר צוברי - שייט, ניל פרייד

איזה מקום יסיים ? יעלה לשיוט המדליות ?

BentzWatchJudo

New member
מקווה שזה ייגמר בכבוד בעשירייה הפותחת

כדי לאיים על המדליות שחר זקוק לנס בדמות תנאי מזג אוויר שלא אופיינים בד"כ לאתר האולימפי.

apy ape

New member
צוברי יכול לחזור עם מדליה

אבל זה יקרה רק בתנאי שאסולין והחבר'ה יתנו שמירה צמודה למתחרים. בכל מצב אחר לדעתי הוא יסיים בסביבות 8-12. שיוט מדליות יהיה הישג.

doron62

New member
יש לע תחושה שכל המזלזלים

.הולכים לאכול את הכובע בענק.שחר וינר גדול מאד

apy ape

New member
אני אשמח לאכול את הכובע שלי

אבל האמת המרה היא ששחר צוברי לא נמצא בצמרת העולמית - זה שהוא ניצח במבחנים הישראלים (המעוותים) גולש מהצמרת העולמית לא הופך אותו למועמד למדליה. במיוחד בתנאים של ווימות'. שיוט מדליות יהיה הישג עבורו. זוהי רמתו כיום, ולרוב לא קורים ניסים, לא משנה כמה אתה ווינר או לא ווינר

BentzWatchJudo

New member
אתה יודע זה לא חוכמה להתלונן בדיעבד

שיטת המבחנים ללונדון בין צוברי למשיח היתה ידוע זמן רב מראש. אני לא זוכר כמעט תלונות על השיטה עד הרגע שצוברי עשה מהפך.
צריך להכריע איכשהו, בכל שיטה יש חסרונות ויתרונות.
מלבד זאת הרושם שלי שאם לא היה הסיכסוך בין משיח לגל פרידמן ומשיח היה בה יותר מפוקס ובמצב גופני טוב יותר להולנד כל הטריקים של צוברי לא היו עוזרים לו והוא לא היה משלים את המהפך.

apy ape

New member
אל תעלה ויכוחים ישנים באוב

צוברי נבחר להיות הנציג, והסברתי למה אני לא חושב זה ריאלי לצפות ממנו למדליה. ואגב, "התלונות בדיעבד" (ולא שלי... של התקשורת) רק יתחילו להגיע אחרי לונדון כשנראה את התוצאות של צוברי. אבל נמתין ונראה. הלוואי שצוברי יעשה תחרות מכובדת

BentzWatchJudo

New member
ראית את ההימור שלי לגבי צוברי

אני לא מבין גדול בשייט אבל הקולות שאני שומע שחלקם של אנשים שמבינים בשייט גורמים לי להרגיש שכנראה אתה צודק בקשר לסיכויים של צוברי בלונדון.
תראה גם אם התקשורת תעשה כותרות בנושא אני באופן אישי לא יתרגש מזה. מקווה שיהיו מספיק הישגים למשלחת שיעסיקו את התקשורת ולכן לא יצטרכו להתעסק בסיפור הזה שוב כדי למשוך צפיות וטוקבקים.
כל הסיפור הזה לא מוסיף לא לצוברי, לא למשיח, לא לענף השייט ולא לספורט הישראלי.

זה ממש לא נכון לומר בדיעבד

אני לא יודע אם בפורומים של תפוז אפשר לעשות חיפוש לפי משתמש,
אבל אמרתי לפחות 10 פעמים במהלך ארבע השנים האחרונות
שאופן קביעת הנציג בניל פרייד זו החלטה בזיונית וצריכים היו לערוך את כל
התחרויות ברוחות דומות לווימות' (או פשוט רק באתר האולימפי). בלי להיות
גאון גדול גם ידעתי לומר שאפשר לוותר על הכל ופשוט לשלוח את משיח.
אתה יחסית חדש בפורום, אבל אני משוכנע שגם אתה ראית התבטאויות דומות שלי.
דרך אגב, אני לא הייתי היחיד שאמר את זה.

doron62

New member
ההצעה לשלוח את נמרוד ללא תחרות

דומה להצעה למנות את ביבי לראש ממשלה ללא בחירות....נראה לך
הגיוני

guinnart

New member
האמת חבל על הכסף

על יום השבתון במשק וההשקעה הכספית הגדולה של משלמי המיסים... אפשר למנות את ביבי וזהו.

BentzWatchJudo

New member
הי נועם. אני ממש שמח לראות תגובות שלך

מקווה שתפגין פה נוכחות גבוהה בזמן האולימפיאדה.
אתה נוסע ללונדון או תעקוב מהארץ? לקחת חופש לכבוד האולימפיאדה? כמה ימים? איזה ענפים וספורטאים מעניינים אותך במיוחד?

אכן זכורים לי קולות כפי שאתה מתאר ואתה בניהם אבל הם לא היו הקו המוביל בפורום (אני מדבר רק על התקופה שמהצטרפותי לפורום, אין לי מושג מה היה קודם) ודי השתתקו כשניצחונו של משיח נראה ברור. בנוסף נראה לי שכולם טענו שהתחרות בהולנד אמורה לסמלץ רוחות חזקות (אבל אולי אני טועה ולא זוכר טוב).

למעלה