משחק הניחושים חוזר

משחק הניחושים חוזר

בדומה למסורת של עונה 2 של X פקטור האמריקאי, שבה מנהל הפורום הפורש עומר, ניהל בפורום הזה שרשורי משחקי ניחושים, שהפכו את הפורום הזה למלא ושוקק חיים, השועל החליט לנהל משחק ניחושים דומה לעונה הראשונה של X פקטור הישראלית. כללי המשחק הם פשוטים: לקראת כל פרק השועל יעלה מספר שאלות על הפרק. שאלות כמו: מי יעלה ראשון לשיר? את מי השופטים יבחרו להדיח? האם זו תהיה החלטה אחידה או לא? מי יהיה בבוטום 2? מי יעלה לשיר אחרון? וכמובן, מי לדעתכם יודח? שעליהן אתם הגולשים בפורום תוכלו לנסות לנחש את התשובות, ובהתאם לזכות בנקודות. את התשובות לשאלות שאפילו השועל בעצמו שמנהל את משחק הניחושים החדש אינו יודע, ועל כן יוכל להשתתף כמובן בעצמו במשחק, נגלה כולנו רק בערב, שבו ישודר הפרק עצמו. מה שאומר שבמשחק הזה אי אפשר לרמות גם אם ממש רוצים, אלא אם כן יש למישהו מכם מכונת זמן שתקפיצו לעתיד ותשיבו חזרה בזמן להווה.
ובהתאם לתוצאות בסוף כל שבוע ייקבע זוכה, שיהיה כמובן מי שצבר הכי הרבה נקודות בעקבות ניחושיו השבועיות.

והשבוע המשחק כולל את 12 השאלות הבאות:

מי האקט שיעלה לשיר ראשון הערב? (10 נק')
מי האקט שיעלה לשיר אחרון הערב? (לא בבוטום 2) (10 נק')
האם עדן תשיר שיר קצבי הערב? (5 נק')
האם בן גולן ישיר שיר שקט הערב? (5 נק')
האם פיוז'ן ישירו בהרמוניה גם הערב? (5 נק')
האם בביצוע השיר של רוז יהיו מעורבים רקדנים? (5 נק')
מי המנטור/ית שלא יאבד אף אקט הערב? (15 נק')
מי האקט הראשון שיקריאו את שמו שהוא עובר הערב? (15 נק')
מי האקט הראשון שיודח הערב? (20 נק')
מי האקט השני שיודח הערב? (20 נק')
במידה ויהיה בוטום 2 הערב, מי יהיו שני האקטים שיגיעו אליו? (30 נק')
האם האקט שיודח מבין השניים יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק')

כלל חשוב: מי שיענה על השאלות לאחר שיתחיל הפרק תשובותיו לא ייחשבו יותר.
כך שכל הגולשים שמעוניינים להשתתף במשחק ולנסות את כוחם בניחושים, מוזמנים לעשות זאת עד השעה 21:00 הערב, ולא שנייה אחת אחרי. והשועל מתכוון להקפיד על זה.

תוצאות משחק הניחושים הראשון של הערב יפורסמו במהלך השבת, שאז גם יתחיל משחק הניחושים השני לקראת הפרק הבא. ואז נגלה כולנו מי ניחש הכי טוב ומי הזוכה השבועי.

בהצלחה לכולם מהשועל

הניחושים של השועל

מי האקט שיעלה לשיר ראשון הערב? (10 נק') אבישחר
מי האקט שיעלה לשיר אחרון הערב? (לא בבוטום 2) (10 נק') בן גולן
האם עדן תשיר שיר קצבי הערב? (5 נק') כן
האם בן גולן ישיר שיר שקט הערב? (5 נק') לא
האם פיוז'ן ישירו בהרמוניה גם הערב? (5 נק') לא נראה לשועל
האם בביצוע השיר של רוז יהיו מעורבים רקדנים? (5 נק') מרבית הסיכויים שלא
מי המנטור/ית שלא יאבד אף אקט הערב? (15 נק') פרץ
מי האקט הראשון שיקריאו את שמו שהוא עובר הערב? (15 נק') תמר
מי האקט הראשון שיודח הערב? (20 נק') אבישחר
מי האקט השני שיודח הערב? (20 נק') פיוז'ן
במידה ויהיה בוטום 2 הערב, מי יהיו שני האקטים שיגיעו אליו? (30 נק') פיוז'ן וענבל
האם האקט שיודח מבין השניים יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') ע"י השופטים

ועוד בקשה קטנה מהשועל

השועל מבקש מהמעוניינים להשתתף במשחק הניחושים להעתיק את השאלות של השועל, להדביקן בתגובתם ולהשיב עליהן. בדיוק כמו שהשועל עשה.
זאת בכדי להקל על השועל לספור לחשב את הנקודות של כל אחד מהמשתתפים ולהתאים את התשובות לשאלות יותר בקלות.

ותודה מראש לכל המשתתפים במשחק על כך מהשועל.

Nightingale5

New member
התכנית מתחילה תכף ואני אצפה

בה רק מחר אז למי יהיה זמן לענות? היה צריך להתחיל כבר ביום ראשון עם השרשור אבל נראה אם תהייה היענות ב-3 שעות הקרובות

מי האקט שיעלה לשיר ראשון הערב? (10 נק') פיוז'ן
מי האקט שיעלה לשיר אחרון הערב? (לא בבוטום 2) (10 נק') האחיות
האם עדן תשיר שיר קצבי הערב? (5 נק') כן
האם פיוז'ן ישירו בהרמוניה גם הערב? (5 נק') מקווה שכן כי נהניתי מההופעה האחרונה
האם בביצוע השיר של רוז יהיו מעורבים רקדנים? (5 נק') לא
מי המנטור/ית שלא יאבד אף אקט הערב? (15 נק') עברי
מי האקט הראשון שיקריאו את שמו שהוא עובר הערב? (15 נק') וואי זה קשה זה ממש לוטו חחחח בוא נגיד רוז
מי האקט הראשון שיודח הערב? (20 נק') אבישחר וממש לא כי אני רוצה אבל ככה זה הקהל פה
מי האקט השני שיודח הערב? (20 נק') ענבל כי ככה זה הקהל פה
במידה ויהיה בוטום 2 הערב, מי יהיו שני האקטים שיגיעו אליו? (30 נק') ענבל ואבישחר
האם האקט שיודח מבין השניים יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') השופטים

LiRs Lullaby

New member
עונה

מי האקט שיעלה לשיר ראשון הערב? (10 נק') בן גולן
מי האקט שיעלה לשיר אחרון הערב? (לא בבוטום 2) (10 נק') תמר
האם עדן תשיר שיר קצבי הערב? (5 נק') לא
האם פיוז'ן ישירו בהרמוניה גם הערב? (5 נק') בטח, נראה לי שהם כבר למדו את זה בהופעה הקודמת
האם בביצוע השיר של רוז יהיו מעורבים רקדנים? (5 נק') לא
מי המנטור/ית שלא יאבד אף אקט הערב? (15 נק') פורטיס
מי האקט הראשון שיקריאו את שמו שהוא עובר הערב? (15 נק')
מי האקט הראשון שיודח הערב? (20 נק') אבישחר
מי האקט השני שיודח הערב? (20 נק') אורי שכיב
במידה ויהיה בוטום 2 הערב, מי יהיו שני האקטים שיגיעו אליו? (30 נק') לא הבנתי את השאלה - אין בודאות הדחה כפולה? בכל מקרה, אורי ואבישחר
האם האקט שיודח מבין השניים יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') שופטים (אבל אין הדחה כפולה?)

אם יש שני מודחים הערב לא בטוח שיעשו בוטום 2

כי זה לא כמו בארה"ב שיש 24 שעות להצביע ואז כבר בתחילת הערב מודח אקט אחד והשני מודח בבוטום 2. כאן מדובר בהדחה כפולה רק בסוף הערב, כדי שיהיה מספיק זמן לצופים להצביע. ולכן השועל לא בטוח אם יהיה בכלל בוטום 2 הערב. יש יותר סיכוי שפשוט יהיו שני מודחים בסוף הערב, בלי אפשות לשופטים להציל אף אחד מהם, וזהו.

ואגב, השועל שם לב שלא ענית על שאלה ששווה 15 נק', וחבל. אך את עדיין יכולה להוסיף את התשובה לשאלה הזאת.

LiRs Lullaby

New member
סליחה, לא שמתי לב

נראה היה לי שפשוט יעבירו קטגוריות גם הפעם, אבל אני אנסה: רוז.

LiRs Lullaby

New member
סליחה על שאני כזו מפוזרת היום

אני מנסה בכל כוחי להימנע מלסיים איזו מטלה להגשה מחר.... נותרה שאלה אחת עם המון תתי סעיפים בתשובה....... מעדיפה לקשקש ולדחות את זה עד שזה יהיה לי ממש לחוץ, בסביבות חצות

לא מודחים

נגיד, שלושה מגיעים לתחתית, ואז מתוכם שניים מודחים והשופטים מצילים את השלישי/ת. כמו בפרוייקט מסלול, יש שלושה בתחתית ואז מדיחים מתוכם אחד (ולפעמים שניים).

זה לא היה אף פעם בX פקטור ארה"ב

אך השועל לא פוסל שזה יכול גם לקרות בX פקטור הישראלי. כי גם אין ביצועי בוטום 2, בניגוד לתוכניות X פקטור בחו"ל.

ננסה לנחש למרות שאני גרועה בזה

כמו למלא לוטו:
מי האקט שיעלה לשיר ראשון הערב? (10 נק') - עדן
מי האקט שיעלה לשיר אחרון הערב? (לא בבוטום 2) (10 נק') - פיוז'ן
האם עדן תשיר שיר קצבי הערב? (5 נק') - לא
האם בן גולן ישיר שיר שקט הערב? (5 נק') - לא
האם פיוז'ן ישירו בהרמוניה גם הערב? (5 נק') - מקווה שכן אז כן
האם בביצוע השיר של רוז יהיו מעורבים רקדנים? (5 נק') - לא
מי המנטור/ית שלא יאבד אף אקט הערב? (15 נק') - עברי
מי האקט הראשון שיקריאו את שמו שהוא עובר הערב? (15 נק') - בן גולן
מי האקט הראשון שיודח הערב? (20 נק') - אבישחר
מי האקט השני שיודח הערב? (20 נק') - אורי שכיב
במידה ויהיה בוטום 2 הערב, מי יהיו שני האקטים שיגיעו אליו? (30 נק') - כלומר בנוסף למודחים? אז האחים אגמי ותמר פרידמן
האם האקט שיודח מבין השניים יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') - שופטים

LiRs Lullaby

New member
איזה אומץ

ללכת ולהדיח ככה את תמר פרידמן*

*למרות שבשושו אני מסכימה איתך שהיא הבאה בתור מבין הבנות

אני לא חושבת שהיא תודח...

לפחות מקווה שלא, אבל גם היום היא תהיה מאובנת ולא תתן ביצוע טוב, יש סיכוי שתגיע לתחתית.
אבל האמת שזה סתם ניחוש בעלמא, אין לי מושג את מי הקהל הכי אוהב ובכלל, מי יפתיע היום. נגיד, פיוז'ן היו לגמרי מפוזרים בשבוע שעבר וביום שבת הפתיעו לטובה (למרות שנראה לי שהם יחסית יותר בטוחים מאחרים כיצירי כפה של ההפקה וכי הם פונים לקהל של צעירים, או ליתר דיוק, צעירות, שבאופן מסורתי מסמס יותר ממבוגרים יותר).

לא, אף פעם לא צפיתי...

גם לא ברור לי מה אומר המושג בוטום טו כשיש שני מודחים, לכן נראה לי שאולי יהיו שלושה או ארבעה...

למעלה