משחק-שאלון!

N o R i K o

New member
משחק-שאלון!

במקור נלקח מ-414, ואז העתקתי אותו ל-2208 כשהמטרה המקורית שלי הייתה לפרסם אותו כאן בכלל, ועכשיו נזכרתי בזה

מה עושים? בוחרים 10 דמויות - לפחות 5 מהמשחקים, ועוד 5 מקסימום מפאנדומים אחרים, וממספרים מ-1 עד 10 (עדיף לשים דמויות מאותו פאנדום לסירוגין כדי שיהיה פחות סיכוי שהן "יתקלו"), ורק אחר כך - קוראים ועונים על השאלות!!1

1. מה היה קורה אם 9 היה לוקח את 5 למועדון חשפנות?

2. אתם צריכים לישון אצל אחת הדמויות שבחרתם, במי תבחרו, 1 או 6?

3. 2 ו-7 מתמזמזים כש10 נכנס פנימה בהפתעה. איך 10 מגיב?

4. 3 מתאהב ב6. 8 מקנא, מה היא תגובתו?

5. 4 קפץ עליכם בסמטה חשוכה! מי מהשלושה יצילו אתכם: 10, 2 או 7?

6. 1 מחליט לצלם תוכנית בישול משלו. מה לדעתכם ייקרה?

7. 3 צריך להחליט אם להינשא ל8, 4 או 9. במי הם יבחרו?

8. 7 חטף את 2 ודורש משהו מ5 בתמורה לשחרורו. מה היא הדרישה?

9. כל הדמויות ברשימה מתנפלות על 3. האם יש ל3 סיכוי נגדם? איך הוא יגיב?

10. הזמינו את כולם לחתונה של 2 ו10, אבל שכחו את 8 בבית. איך 8 מגיב על כך?

11. למה 6 מפחדים מ7?

12. 1 מגיע מאוחר לחתונה של 2 ו10 (נו, זוכרים? מלפני שתי שאלות?), מה קרה בחתונה עד ש1 הגיע, ולמה הוא איחר?

13. חמש ותשע משתכרים ואיכשהו מגיעים לבית שלכם. מה הם עושים?

14. 9 רוצח את חברו הטוב ביותר של 2. איך 2 מגיב, ואיך הוא יתנקם ב9?

15. 6 ו1 נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם 6 יחליט להציל את עצמם או את 1?

16. 8 ו3 יוצאים לקאמפינג, משום מה הם שכחו להביא אוכל. מה הם יעשו?

17. 5 עבר תאונת דרכים ונפצע באופן קשה. מה יעשה 9 כדי לעודד אותו?

יאללה, יהיה מצחיק

Miss Lavet

New member
תשובות:

1. מה היה קורה אם ווירייס היה לוקח את אנני למועדון חשפנות? ווירייס הייתה משתכרת ועושה אורגיה ואנני הייתה מתחרפנת ובורחת

2. אתם צריכים לישון אצל אחת הדמויות שבחרתם, במי תבחרו, פיניק או קטניס? ברור שפיניק
, הוא הרבה יותר מעניין ולדעתי יהיה לי יותר מה לאכול אצלו

3. פיטה ובוגס מתמזמזים כשגייל נכנס פנימה בהפתעה. איך גייל מגיב? "וודאפאק?! ככה אתה בוגד בי?!"

4. היימיטץ' מתאהב בקטניס. ג'ואנה מקנא, מה היא תגובתו? "בגללה לא רציתה אותי? פדופיל!"

5. אפי קפצה עליכם בסמטה חשוכה! מי מהשלושה יצילו אתכם: גייל, פיטה או בוגס? אני מהמרת על גייל או בוגס.. אולי קצת יותר גייל

6. פיניק מחליט לצלם תוכנית בישול משלו. מה לדעתכם ייקרה? יהיה הרבה בלי חולצה ועקרות בית נואשות יהיו מכורות לתוכנית בישול שלו

7. היימיטץ' צריך להחליט אם להינשא לג'ואנה, אפי או ווירייס. במי הם יבחרו? באפי, אצלה יהיה הכי הרבה אלכוהול ואם היא תעצבן אותו הוא כבר יוכל לתפל בה בקלות

8. בוגס חטף את פיטה ודורש משהו מאנני בתמורה לשחרורו. מה היא הדרישה? דרך לרפא אותה מהפחד ומהחרדות

9. כל הדמויות ברשימה מתנפלות על היימיטץ'. האם יש להיימיטץ' סיכוי נגדם? איך הוא יגיב? יש לו סיכוי מעולה יוציא משהום מקום גרזן עם ניפנוף שיער ויגיד "יטס דה שואו טיים בייבי" ויחסל את כולם

10. הזמינו את כולם לחתונה של פיטה וגייל, אבל שכחו את ג'ואנה בבית. איך ג'ואנה מגיב על כך? מוצאת דרך למרר לשניהם את החיים, החתונה וירח הדבש

11. למה קטניס מפחדים מבוגס? כי השם שלו מזכיר את המילה "בורקס" ובורקס זה לא בריא

12. פיניק מגיע מאוחר לחתונה של פיטה ווגייל (נו, זוכרים? מלפני שתי שאלות?), מה קרה בחתונה עד שפיניק הגיע, ולמה הוא איחר? מה שקרה בחתונה: שהחתונה הייתה על חוף הים והיה ממש רומנטי, אנני התאהבה בהיימיטץ' והם הפכו את החתונה של גייל ופיטה לחתונה כפולה, אפי התעצבנה מזה, כי היימיטץ' הוא הארוס שלה והיא התחילה להרוס את כל החתונה.
פיניק איחר בגלל תוכנית הבישול שלו

13. אנני ו-ווירייס משתכרים ואיכשהו מגיעים לבית שלכם. מה הם עושים? הייתי גורמת לווירייס לתקן לי את המחשב וגורמת לאנני לקבוע תור לטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי

14. ווירייס רוצח את חברו הטוב ביותר של פיטה. איך פיטה מגיב, ואיך הוא יתנקם בווירייס?פיטה מתחיל לבכות ואומר לווירייס שהיא לא מקבלת יותר לחם.

15. קטניס ופיניק נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם קטניס תחליט להציל את עצמה או את פיניק? כרגיל קטניס תעדיף שהיא תמות והשני יחיה

16. ג'ואנה והיימיטץ' יוצאים לקאמפינג, משום מה הם שכחו להביא אוכל. מה הם יעשו? יצודו אוכל וילקטו פרות יער

17. אנני עברה תאונת דרכים ונפצע באופן קשה. מה יעשה ווירייס כדי לעודד אותו? תגשים את חלומה ותפתור לאנני את הקובייה ההונגרית

E l S i

New member
אני ברצינות שונאת את המשחק הזה+האמת שהיה נחמד

ניסיתי להחליט על הדמויות באקראי ולהתעלם מזה שאני יודעת מה כל מספר אומר

1-אפי
2-מרשל אריקסן (HIMYM)
3-גייל
4-סוורוס סנייפ (HP)
5-פיטה
6-ג'סי אייזנברג (שחקן)
7-היימיטץ'
8- אד שירן (Singer-Songwriter)
9-פיניק
10- ד"ר וולטר בישופ (Fringe)

1: אם פיניק היה לוקח את פיטה למועדון חשפנות...
היו כמה חשפניות שהיו עובדות בחינם. למשל הכפילה של לילי

2: אצל מי אבחר לישון: אצל אפי או אצל ג'סי
ברור שאצל ג'סי! זה קצת כמו לישון אצל מוניקה או אצל ג'ואי מבחינת ללכלך, לאכול בידיים וכ'ו, אבל גם מבחינת החברה יהיה כיף, בעיקר אם הוא ירצה להתכרבל

3: מרשל והיימיטץ' מתמזמזים (?!) כשוולטר נכנס בהפתעה, איך וולטר מגיב?
כנראה יפלוט את אחד מה"אוו" התמימים המצחקקים שלו, ולא יזוז מהמקום עד שפיטר או אסטריד יבואו לגרור אותו משם

4: גייל מתאהב בג'סי ואד מקנא. מה אד יעשה?
יכתוב בית חדש לYOU NEED ME

5: סנייפ קפץ עליי בסמטה חשוכה. מבין וולטר, מרשל והיימיטץ רק אחד יציל אותי.
רק למרשל יש לא רק ניסיון (זה גם להיימי יש) ולא רק מוטיבציה (זה גם לוולטר, הוא שונא חוסר צדק) אלא גם הפיכחות לעזור לי, אז אני סומכת עליו

6: אפי מצלמת תכנית בישול משלה!
אוי, זה בדיוק כמו אודטה! רק... בלי צופים. ועם שימוש מופרז בצבעי מאכל

7: גייל צריך להחליט אם להינשא לאד, לסנייפ או לפיניק. במי יבחר?
סליחה, פיניק, אבל אד(להזכירכם, סבא רבא רבא רבא שלו). לגמרי אד. חוץ מזה שפיניק תפוס ומחויב ועוד כמה תקלות בדרך לחיי הנישואין, ואד לעומת זאת כל כך מוכן שגייל וויל Settle down with me cover me up cuddle me שזה לא משנה שיש לו חברה. או שלגייל יש

8: היימיטץ' חטף את מרשל ודורש משהו מפיטה בתמורה לשחרורו. מה?
הספקה לחיים חינם של לחם בירה, אובוויוסלי, אבל למה שלפיטה יהיה איכפת ממרשל? אה כי הם אותו בנאדם.

9: כל הדמויות ברשימה מתנפלות על גייל.
זה בסדר, גייל רגיל למעריצות.

10: הזמינו את כולם לחתונה של מרשל וולטר (די, מרשל- אתה נשוי, אתה לא אמור להתחתן עם אחרים. וולטר- האם זה תחליף ראוי ל*אמא של פיטר, מי שלא תהיה*?) ושכחו את אד.
אד עושה את הגיג שהוא תכנן לחתונה בבית והשכנים מרוויחים ואז הם מעלים את זה ליוטיוב

11: למה ג'סי מפחד מהיימיטץ'?
הוא מזכיר לו תקופות אפילות יותר, של אפוקליפסה וזומבים, והוא גם מריח רע.

12: אפי מאחרת לחתונה של וולטר ומרשל(כי לכתוב"מרשל ווולטר נראה מסובך).
בינתיים הם החליטו לא להתחתן, ואפי מצטערת, כי יהא אוהבת את כל החתונות, ובטוחה שאם הייתה מגיעה בזמן יכולה הייתה להציל את המצב.

13: פיטה ופיניק משתכרים ומגיעים אליי הביתה. מה הם עושים?
ובכן, זה ממש לא עניינכם.

14: פיניק רוצח את חברו הטוב ביותר של מרשל. איך מרשל מגיב ואיך יתנקם?
הוא מתאבל ומבואס במשך שנים, אבל הוא לא נוקם, כי לא מקובל להתנקם במנצחים של המשחקים על מה שקרה בזירה.

15: ג'סי ואפי נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם ג'סי יחליט להציל את עצמו או את אפי?
את עצמו. הוא מפחד לגעת באנשים אחרים, אז להציל אותם? חוץ מזה הוא בטח סתם נבהל והעריך לא נכון את המצב, הם לא באמת בסכנה.

16: אד וגייל יצאו לקאמפינג ושכחו להביא אוכל. מה הם יעשו?
גייל מלכתחילה לא תכנן להביא אוכל, הוא יצא לצוד. בינתיים אד מעודד אותו והוא ונייג'ל דואגים לאווירה

17: פיטה עבר תאונת דרכים קשה, מה פיניק עושה בשביל לעודד אותו?
שוב, לחלוטין לא מעניינכם.

השאלות כפו עליי לשפפ פיניק/פיטה. אני לא אחראית לתוצאות.
רגע, למה יש לי רק נקבה אחת? אופס, מאוחר מדי.

Digi Lista

New member
יש כאן כמה דמויות שלא הכרתי, זה לא הפריע לי

ממש להנות מלקרוא

יאללה

1.קנטיפ
2.הרמיוני
3. שלדון (מהמפץ הגדול)
4.פיניק
5.דרק שפרד (האנטומייה של גריי)
6.גייל
7.פיטה
8.דמבלדור
9.הייטמיץ
10.קורט האמל (גליי)

1. מה היה קורה אם הייטמיץ היה לוקח את דרק שפרד למועדון חשפנות?
הייטמיץ היה שותה למוות ומקלל את כל העום ודרק סתם היה מתפדח

2. אתם צריכים לישון אצל אחת הדמויות שבחרתם, במי תבחרו, קטניפ או גייל? הממפ אם נתחשב בעובדה שקטניפ גרה בכפר המנצחים ויש לה מיטה נורמלית אז קטניפ ..

3. הרמיוני ו-פיטה מתמזמזים כשקורט האמל נכנס פנימה בהפתעה. איך קורט מגיב? וואווו הוא בשוק , הוא לא ראה בגידה כזו מימיו!!!!!!

4. שלדון מתאהב בגייל . דמבלדור מקנא, מה היא תגובתו? הוא מטיל עליו כישוף אפל שגורם לו לשכוח הכל!

5. פיניק קפץ עליכם בסמטה חשוכה!(יששששששששש) מי מהשלושה יצילו אתכם: קורט , הרמיוני או פיטה ? קרוב לוודאי שהרמיוני קורט בטח יבהה בו ויצאו לו העניים ופיטה סתם לא יגיב אליו כי הוא כבר רגיל אליו. אבל מי רוצה שיצילו אותו שפיניק
קופץ עליו בסמטה חשוכה

6. קטניפ מחליט לצלם תוכנית בישול משלו. מה לדעתכם ייקרה?
אממממ טוסט שרוף נחשב???

7. שלדון צריך להחליט אם להינשא לדמבלדור , פיניק או הייטמיץ . במי הם יבחרו? וול בהנחה ששלדון הומו
הוא ילך על דמבלדור הכי קוסם לו |סטגדיש|

8. פיטה חטף את הרמיוני ודורש משהו מדרק בתמורה לשחרורו. מה היא הדרישה? הוא דרש מדרק שיביא לו את המתכון של הקאפקייס של איזי

9. כל הדמויות ברשימה מתנפלות על שלדון האם יש לשלדון סיכוי נגדם? איך הוא יגיב? סיכוי אין לו הרבה אבל הוא יעשה להם בזינגה!!!!

10. הזמינו את כולם לחתונה של הרמיוני וקורט , אבל שכחו את דמבלדור בבית. איך דמבלדור מגיב על כך? הוא כועס!! מאוד כועס! הוא לא מאמין שהרמיוני זרקה את רון ומתחתנת עם מוגל גיי!

11. למה גייל מפחדים מפיטה ? פפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא מפחד שפיטה ישאל אותו שאלות נוקבות על אמיתות של דברים

12. קטניפ מגיע מאוחר לחתונה של הרמיוני וקורט (נו, זוכרים? מלפני שתי שאלות?), מה קרה בחתונה עד שקטניפ הגיע, ולמה הוא איחר? היא איחרה כי היא צדה להם את המתנה שלהם אז אל תאשימו אותה וממש לא קרה כלום

13.הייטיץ ודרק משתכרים ואיכשהו מגיעים לבית שלכם. מה הם עושים? הייטמיץ מתעלף ולא זוכר כלום כהרגלו דרק .. וול.. אני אשאיר את זה ליד הדימיון..

14. הייטמיץ רוצח את חברו הטוב ביותר של הרמיוני. איך הרמיונימגיב, ואיך הוא יתנקם בהייטמיץ? הייטמיץ רצח את הארי פוטר?! אללי!!! לפחות קללה ממיתה תבוא עליו..

15.גייל וקטניפ נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם גייל יחליט להציל את עצמם או את קטניפ? ברור שהוא יציל את קניפ הכפרון

16.דמבלדור ושלדון יוצאים לקאמפינג, משום מה הם שכחו להביא אוכל. מה הם יעשו? דמבי יכשף משהו אכיל

17.דרק עבר תאונת דרכים ונפצע באופן קשה. מה יעשה הייטמיץ כדי לעודד אותו? אלכוהול והרבה ...

Digi Lista

New member
וואי כמה צחקתי עכשיו

תגיבי עם עוד דמויות, את פשוט קורעת

Sexy Darren

New member
יאייייי שאלון

כבר עשיתי אותו ב414, אבל תמיד כיף לעשות שוב.

1. גייל (HG)
2. דלי (HG)
3. מרוול (HG)
4. פוקספייס (HG)
5. סטיב (אוונג'רס)
6. נטשה (אוונג'רס)
7. פיניק (HG)
8. קלוב (HG)
9. דין (SPN)
10. ג'ו (SPN)

1. מה היה קורה אם דין היה לוקח את סטיב למועדון חשפנות?
האאא נשבעת שזה צירוף מקרים :-O
סטיב היה מסרב, ואז בא בכל מקרה, כי לא אומרים לא לדין. אבל כל הערב הוא היה מסמיק ונבוך ובורח משם בהזדמנות הראשונה שיש לו, כי סטיב ילד תמים כזה

2. אתם צריכים לישון אצל אחת הדמויות שבחרתם, במי תבחרו, גייל או נטשה?
נטשה, כי היא גרה בניו יורק, ולא בפאנם. טיפה יותר סימפטי.

3. דלי ו-פיניק מתמזמזים כשג'ו נכנסת פנימה בהפתעה. איך ג'ו מגיבה?
מגחכת ומעירה שהחבר שלה יותר חתיך, ואז סוגרת את הדלת ויוצאת מהחדר.

4. מרוול מתאהב בנטשה. קלוב מקנאה, מה היא תגובתה?
תחמיץ פנים ותנסה למצוא דרכים למרר את חייה של נטשה. כמובן, היא תגלה שזה דיי קשה, כי המתנקשת תהפוך אותה לבדיחה בפעם הראשונה, ואז תעיר שבכלל לא איכפת לה ממרוול, יש לה מספיק גברים חתיכים לעצמה

5. פוקספייס קפצה עליכם בסמטה חשוכה! מי מהשלושה יצילו אתכם: ג'ו, דלי או פיניק? ברור שג'ו, היא מומחית בלהציל אנשים מדברים שקופצים עליהם בסמטה חשוכה. פיניק בטח סתם ינסה לדקור את פוקספייס ודלי תיכנס להיסטרייה ותצרח.

6. גייל מחליט לצלם תוכנית בישול משלו. מה לדעתכם ייקרה?
האהא גייל ממש רוצה תוכנית בישול הא? זה יצא גם למישהי ב414

7. מרוול צריך להחליט אם להינשא לקלוב, פוקפייס או דין. במי הם יבחרו? לקלוב, אחוות קרייריסטים וכאלה ;)

8. פיניק חטף את דלי ודורש משהו מסטיב בתמורה לשחרורו. מה היא הדרישה? את נוסחת הסופר חייל דאא, כדי שהוא יהיה גם שרירי ואדיר, אבל גם בעל כוחות על וצעיר לנצח

9. כל הדמויות ברשימה מתנפלות על מרוול. האם יש למרוול סיכוי נגדם? איך הוא יגיב?
עם הדמויות שיש ברשימה, ממש לא XD הוא ינופף בחרב וינסה בכל כוחו להגן על עצמו, אבל זה לא יעזור לו להרבה זמן.

10. הזמינו את כולם לחתונה של דלי וג'ו, אבל שכחו את קלוב בבית. איך קלוב מגיב על כך? תתרגז, תתגנב לחתונה ותרצח את דלי כנקמה.

11. למה נטשה מפחדת מפיניק?
בגלל שהוא דומה לת'ור ונראה כמו אל ים בעצמו, והיא פוחדת מאלים.

12. גייל מגיע מאוחר לחתונה של דלי וג'ו (נו, זוכרים? מלפני שתי שאלות?), מה קרה בחתונה עד שגייל הגיע, ולמה הוא איחר?
אז... זוכרים שדלי נרצחה? ג'ו יצאה למרדף אחרי קלוב ורצחה אותה, וכל החתונה נהרסה כי שתי הכלות נעלמו. גייל איחר כי הוא וקטניס הלכו לבקר קודם את פיטה שבור הלב ולנחם אותו על כך שדלי התגלתה כלסבית וזרקה אותו לטובת בלונדינית אחת.

13. סטיב ודין משתכרים ואיכשהו מגיעים לבית שלכם. מה הם עושים?
קודם כל, השאלה עצמה חסרת הגיון, כי סטיב לא יכול להשתכר, הגיוני יותר שהוא יגיע עם דין השיכור בידיים שלו ויבקש להתקשר לטוני שיאסוף אותם הביתה.
אה, ואני אתעלף, אבל זה כבר פרט שולי

14. דין רוצח את חברה הטוב ביותר של דלי. איך דלי תגיב, ואיך היא תתנקם בדין? דין? :-O את פיטה?! מה הוא עשה לך?
ולשאלתכם, דלי תבכה ותהיה בהלם, אני לא חושבת שהיא תחשוב על נקמה. בניגוד לקטניס, ששמרוב כעס, תתגנב לחדר מוטל של דין וסאם ותירה בדין.

15. נטשה וגייל נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם נטשה תחליט להציל את עצמה או את גייל? ברור שאת גייל, היא לא אחת מהאוונגרס סתם. חוץ מזה שהיא מסוגלת גם להציל אותה וגם את עצמה אחר כך.

16. קלוב ומארוול יוצאים לקאמפינג, משום מה הם שכחו להביא אוכל. מה הם יעשו? יצודו משהו, זה חלק מההכשרה שלהם לא?

17. סטיב עבר תאונת דרכים ונפצע באופן קשה. מה יעשה דין כדי לעודד אותו?
יחליט שבמקום לקחת אותו למועדון חשפנות, הפעם עדיף להביא את החשפניות אליו. אה, ויאמר שבמלא סטיב מחלים מהר יותר מבן אדם רגיל, אז זה באמת לא נורא.

אההה אני מאוהבת בשאלון שיצא, נשבעת שזה היה צירופיי מקרים, זה פשוט שאלון אדיר!

Digi Lista

New member

מכירה, עוקבת, מוכנה לבלות עם ג'נסן גם כשהוא לא בתפקיד ומאושרת שיש עוד עונה

N o R i K o

New member
יאללה

1. באטרקאפ!!!1
2. שלדון
(המפץ הגדול)
3. קטניס

4. הרמיוני (ה"פ)
5. גייל

6. קורט (גלי)
7. היימיץ'

8. דארן כריס

9. סנואו XD
10. טד (אפא"א)

1. מה היה קורה אם 9 (סנואו) היה לוקח את 5 (גייל) למועדון חשפנות?
... אוקיי, זה היה די מוזר. גייל בטח היה מנסה לרצוח אותו על הדרך, בעוד שסנואו היה זורק ורדים על הבנות.

2. אתם צריכים לישון אצל אחת הדמויות שבחרתם, במי תבחרו, 1 (באטרקאפ) או 6 (קורט)?
בארור שנעשה ערב בנות מגניב לאללה אצל קורט, לא רוצה לישון אצל חתול.

3. 2 (שלדון) ו-7 (היימיץ') מתמזמזים כש10 (טד) נכנס פנימה בהפתעה. איך 10 מגיב?
"... I can't even try explaining how wrong this is"

4. 3 (קטניס) מתאהב ב6 (קורט). 8 (דארן) מקנא, מה היא תגובתו?
"היי, ביץ', תורידי את הידיים מהגיי שלי. אין לך שני גברים אחרים לריב עליהם?"

5. 4 (הרמיוני) קפץ עליכם בסמטה חשוכה! מי מהשלושה יצילו אתכם: 10 (טד), 2 (שלדון) או 7 (היימיץ')?
I'm doomed

6. 1 (באטרקאפ)מחליט לצלם תוכנית בישול משלו. מה לדעתכם ייקרה?
תוכנית בישול של חתול. אהא.

7. 3 (קטניס) צריך להחליט אם להינשא ל8 (דארן), 4 (הרמיוני) או 9 (סנואו). במי הם יבחרו?
אע, בטח בדארן, כי הוא גבר והוא לא סנואו.

8. 7 (היימיץ') חטף את 2 (שלדון) ודורש משהו מ5 (גייל) בתמורה לשחרורו. מה היא הדרישה?
סטוקים של בירה לכל החיים, כמובן.

9. כל הדמויות ברשימה מתנפלות על 3 (קטניס). האם יש ל3 סיכוי נגדם? איך הוא יגיב?
רק אם היא תזייף סיפור אהבה עם פיטה. רואים, בגלל זה הוא לא ברשימה...

10. הזמינו את כולם לחתונה של 2 (שלדון) ו 10 (טד), אבל שכחו את 8 (דארן)בבית. איך 8 מגיב על כך?
"טוב, לפחות טד מוסבי התחתן סוף כל סוף"

11. למה 6 (קורט) מפחדים מ7 (היימיץ')?
כי הוא מגעיל ולא מטופח ומסריח מאלכוהול

12. 1 (באטרקאפ) מגיע מאוחר לחתונה של 2 (שלדון) ו10 (טד) (נו, זוכרים? מלפני שתי שאלות?), מה קרה בחתונה עד ש1 הגיע, ולמה הוא איחר?
הגישו דגים, והוא חשב שהדגים בפח מאחורי הבית של קטניס יותר טובים. טעה.

13. חמש (גייל) ותשע (סנואו) משתכרים ואיכשהו מגיעים לבית שלכם. מה הם עושים?
מייבבים על קטניס, דההה.

14. 9 (סנואו) רוצח את חברו הטוב ביותר של 2 (שלדון). איך 2 מגיב, ואיך הוא יתנקם ב9?
"הו, יצור אפל שכמוך, כמה נורא מצדך לפגוע במכרי הטוב." הסוף

15. 6 (קורט) ו1 (באטרקאפ) נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם 6 יחליט להציל את עצמם או את 1?
"לחתולים יש 9 נשמות. ביי באטרקאפ"

16. 8 (דארן) ו3 (קטניס) יוצאים לקאמפינג, משום מה הם שכחו להביא אוכל. מה הם יעשו?
קטניס תצוד ודארן ישיר

17. 5 (גייל) עבר תאונת דרכים ונפצע באופן קשה. מה יעשה 9 (סנואו) כדי לעודד אותו?
יכניס את חברה שלו למשחקי הרעב, סתם בשביל הכיף D:

טוב אני באמת צריכה ללכת ללמוד

E l S i

New member
"I like cats, too

Let's exchange recipies!"

משפט שחברה שלי כתבה לי ביומן.
זה לא מצחיק.

היי, 16 שלך ושלי הם אותו דבר
17 ו1 מפחידים
השאר מצחיקים

hollypop girl

New member
אוקיי, נקווה שהבנתי נכון את המשחק.

1.קטניס 2.גייל 3.אמא של קטניס 4.פיטה 5.סנואו 6. פיניק 7. אנני 8.היימץ' 9.אפי 10.קוין

1. מה היה קורה אם אפי היה לוקח את סנואו למועדון חשפנות?
אני דיי בטוחה שהוא היה מסרב. יש לו מוניטין לשמור עליו...

2. אתם צריכים לישון אצל אחת הדמויות שבחרתם, במי תבחרו, קטניס או פיניק? ברור שפיניק!
קטניס מעידה על עצמה שהיא לא חברותית במיוחד...

גייל ו-אנני מתמזמזים כשקוין נכנס פנימה בהפתעה. איך קוין מגיב?"מי אמר לכם
שמותר להתמזמז לכי חוקי מחוז 13?!"

אמא של קטניס מתאהב בפיניק. היימיץ' מקנא, מה היא תגובתו? טוב, בינינו אי אפשר להאשים אותה,
מי לא? אבל היימץ'? באמת לא ידעתי שאתה בעניין שלה... אז *זה* למה בחרת לעזור לקטניס במקום לפיטה, הא?
טוב, אני די בטוחה שהוא פשוט ילך לשתות.

פיטה קפץ עליכם בסמטה חשוכה! מי מהשלושה יצילו אתכם: קוין, אמא של קטניס או אנני?
אני דיי בטוחה שקוין. היא ההכי פייטר שבחבורה. שתי האחרות דיי מסתגרות בתוך עצמן ו... נו, אתם הבנתם?

קטניס מחליט לצלם תוכנית בישול משלו. מה לדעתכם ייקרה?
היא תצטרך להביא את פיטה בתפקיד אורח מידי פעם. כדי לעשות גיוון בתפריט למשהו שאנשים אשכרה
יכולים לקנות בסופר (ולא סנאים או שורשים מוזרים למינהם)

אמא של קטניס צריך להחליט אם להינשא להיימץ',פיטה או אפי. במי הם יבחרו?
היימץ'!! (ראו שאלה מס' 3)

אנני חטף את גייל ודורש משהו מסנואו בתמורה לשחרורו. מה היא הדרישה?
דרישה? אין צורך לדרוש, גם לבקש לא צריך. סנואו יהיה כלכך מאושר להיפטר ממנו שייתן לה כל דבר שיעלה בדעתה
כדי שלא תחזיר אותו.

ל הדמויות ברשימה מתנפלות על אמא של קטניס. האם יש לאמא של קטניס סיכוי נגדם? איך הוא יגיב?
לא!

הזמינו את כולם לחתונה של גייל וקוין, אבל שכחו את היימץ' בבית. איך היימץ' מגיב על כך?
כמו תמיד, יילך להשתכר...

למה פיניק מפחדים מאנני? כי כמו שג'רוג' וויזלי אמר פעם, היא קצת "לא מאוזנת"

קטניס מגיע מאוחר לחתונה של גייל וקוין (נו, זוכרים? מלפני שתי שאלות?), מה קרה בחתונה עד שקטניס הגיע, ולמה הוא איחר?
קטניס הייתה עסוקה בלחשוב על זה שהיא איבדה את גייל לנצח. אבל אל דאגה, היא לא פיספסה כלום. עדיין לא
הביאו את העוגה ש"פיטה עוגות לאירועים בע"מ " הכינו.

סנואו ואפי משתכרים ואיכשהו מגיעים לבית שלכם. מה הם עושים?
"אז היא הצליחה בסוף לגרור אותך למועדון חשפות ההוא, הא?"

אפי רוצח את חברו הטוב ביותר של גייל. איך גייל מגיב, ואיך הוא יתנקם באפי?
אפי הרגה את קטניס?! טוב זה ברור, הוא פשוט יארגן את כל כורי הפחם למסע נקמה.

פיניק וקטניס נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם פיניק יחליט להציל את עצמם או את קטניס?
ברור!!

היימץ' ואמא של קטניס יוצאים לקאמפינג, משום מה הם שכחו להביא אוכל. מה הם יעשו?
וואו, היימת' ממש רציני בקשר אליה, הא? טוב, בגלל שלהיימץ' יש ניסיון בגלל משחקי הרעב הם פשוט יצודו.

פאנגירל

New member
הולכת על זה :)

1. פיטה
2. רון (הארי פוטר)
3. פיניק
4. טיריון (משחקי הכס)
5. קטניס
6. הרמיוני (הארי פוטר)
7. ג'והאנה
8. אריה (משחקי הכס)
9. היימיטץ'
10. שרלוק (שרלוק BBC)

1. מה היה קורה אם היימיטץ' היה לוקח את קטניס למועדון חשפנות? קטניס נגעלה (טהורה, וכל זה), והיימיטץ' נהנה, אבל השתכר כל-כך עד שהוא הקיא על החשפנית.

2. אתם צריכים לישון אצל אחת הדמויות שבחרתם, במי תבחרו, פיטה או הרמיוני? הממ. הרמיוני מגניבה, אבל פיטה זה פיטה. פיטוש *~*

3. רון וג'והאנה מתמזמזים כששרלוק נכנס פנימה בהפתעה. איך שרלוק מגיב? מפטיר "רגשות זה לאנשים חלשים" ואז מתחיל לנתח למי מהם יש רומן ומה הם אכלו לארוחת בוקר.

4. פיניק מתאהב בהרמיוני. אריה מקנאה, מה היא תגובתה? למרות שזו סתם התאהבות יש ילדה קטנה (אריה בת 9) בפיניק, היא תחליט שזה רציני ותדקור את הרמיוני בעזרת החרב שלה, מחט.

5. טיריון קפץ עליכם בסמטה חשוכה! מי מהשלושה יצילו אתכם: שרלוק, רון או ג'והאנה? אוקיי, טיריון לא כל-כך מאיים מבחינה פיזית. אבל אם אני צריכה הגנה, אני בלי ספק אקח את ג'והאנה.

6. פיטה מחליט לצלם תוכנית בישול משלו. מה לדעתכם ייקרה? הרבה עוגות, קישוטים, וצופות מזילות ריר שמרימות שלטים של "תכניס את הלחמניות שלך לתנור שלי!" (באנגלית זה נשמע יותר טוב).

7. פיניק צריך להחליט אם להינשא לאריה, טיריון או היימיטץ'. במי הם יבחרו? אריה בת 9, טיריון הוא גמד מכוער (בלי להעליב, זה פשוט עובדתי) והיימיטץ' הוא אלכוהוליסט מריר. אני חושבת שהוא ילך על אריה (סתם לא. היימיטץ'. זו ברירת המחדל הנורמלית).

8. ג'והאנה חטפה את רון ודורשת משהו מקטניס בתמורה לשחרורו. מה היא הדרישה? היא דורשת יותר מורפליום, אבל אחרי שקטניס מסרבת היא מגלה שרון הוא קוסם ומכריחה אותו לעשות 'אציו ממורפליום'.

9. כל הדמויות ברשימה מתנפלות על פיניק. האם יש ל3 סיכוי נגדם? איך הוא יגיב? ברור, הוא יסנוור אותם בחתיכותו ואז ידקור אותם בעזרת הקלשון.

10. הזמינו את כולם לחתונה של רון ושרלוק, אבל שכחו את אריה בבית. איך אריה מגיבה על כך? היא קצת נעלבה, כי שוב פעם מזניחים אותה כי היא ילדה קטנה, אבל בעצם גם רון וגם שרלוק הם לא חברים קרובים שלה. בכל מקרה, למרות שהיא לא הוזמנה, היא החליטה לעשות פריצה נועזת לחתונה בשביל לתרגל קצת אומנות לחימה.

11. למה הרמיוני מפחדת מג'והאנה? מי לא מפחד מג'והאנה?

12. פיטה מגיע מאוחר לחתונה של רון ושרלוק (נו, זוכרים? מלפני שתי שאלות?), מה קרה בחתונה עד שפיטה הגיע, ולמה הוא איחר? פיטה איחר כי עיקבו אותו מעריצות בבקשה לחתימות. ובינתיים, בחתונה, ג'ון (משרלוק BBC) התפרץ לחתונה וביקש למנוע אותה מכיוון ששרלוק היא אהבתו הנצחית והיחידה.

13. קטניס והיימיטץ' משתכרים ואיכשהו מגיעים לבית שלכם. מה הם עושים? היימיטץ' מתנהג כרגיל (הוא שיכור תמידית), פלוס כמה הקאות לא הכרחיות. קטניס מתחילה לשיר את הנגינה של רו בקולי קולות ומעירה את כל השכונה (ואז פיטה מגיע לאסוף אותה).

14. היימיטץ' רוצח את חברו הטוב ביותר של רון. איך רון מגיב, ואיך הוא יתנקם בהיימיטץ'? את הארי? או את הרמיוני? בכל מקרה, רון היה בוכה די הרבה, ואז מכשף את היימיטץ' קצת להנאתו, ושהוא הרגיש שזה לא מספיק, הוא זימן את פרד וג'ורג' לעשות עליו די הרבה מתיחות מרושעות.

15. הרמיוני ופיטה נמצאים בסכנה נוראית, ורק אחד מהם יכול לשרוד! האם הרמיוני יחליט להציל את עצמם או את פיטה? המ... לא בטוחה. הרמיוני נחמדה ונדיבה, אבל לא נראה שהיא הייתה מחליטה להציל את פיטה (שהיא לא מכירה, למרות שהוא קוצי מוצי וחמוד והבנאדם הכי מושלם על פני הפלנטה). הממ.

16. אריה ופיניק יוצאים לקאמפינג, משום מה הם שכחו להביא אוכל. מה הם יעשו? פיניק ידוג להם דגים, אבל אריה תחליט שזה לא מספיק ותשדוד איזו חנות ממתקים.

17. קטניס עבר תאונת דרכים ונפצעה באופן קשה. מה יעשה היימיטץ' כדי לעודד אותה? הוא יביא לה המון אלכוהול, זה תמיד משפר לו את המצב רוח.

למעלה