שרשור בוקר היום ה-60 בעיר 2025 בוקר טוב
מ מיכלוש113 New member 10/4/19 #3 בוקר טוב לכולם שעת ההשקמה הוקדמה ל 08:30 הרדיו מודיע "בשעה הקרובה התושבים מתבקשים לקום להתלבש לעשות את כל הסידורים של הבוקר להמתין לעדכון לגבי המשך היום" התמונה במהלך ההקראה של הרדיו מראים את החדר של ראש העיר משהו מוזר
בוקר טוב לכולם שעת ההשקמה הוקדמה ל 08:30 הרדיו מודיע "בשעה הקרובה התושבים מתבקשים לקום להתלבש לעשות את כל הסידורים של הבוקר להמתין לעדכון לגבי המשך היום" התמונה במהלך ההקראה של הרדיו מראים את החדר של ראש העיר משהו מוזר
ר רינה 157 Active member 10/4/19 #4 מעניין מה הם מתכננים להיום... תעדכנו בבקשה ...לקחתי את האייפד איתי לרכבת כדי להתעדכן בפורום אבל אין לי באייפד לייב...
מעניין מה הם מתכננים להיום... תעדכנו בבקשה ...לקחתי את האייפד איתי לרכבת כדי להתעדכן בפורום אבל אין לי באייפד לייב...
מ מיכלוש113 New member 10/4/19 #8 מצלמים קליפ החזרות יתחילו בבית העיריה עם קלוד דדיה מי זוכר אותו כשופט מ"רוקדים עם כוכבים"
הצודקת11 Well-known member 10/4/19 #9 הודיה היפיפיה הכי טובה ברקודים מהממת...קלוד כנראה אוהב ריאלט היה גם באח הגדול עונה אחרונה, במשימת בית אבות.
הודיה היפיפיה הכי טובה ברקודים מהממת...קלוד כנראה אוהב ריאלט היה גם באח הגדול עונה אחרונה, במשימת בית אבות.
ש שלי רביד New member 10/4/19 #12 הודיה מעצבנת, למה היא מתעלמת מנטע? מושפעת מהכלל, גועל נפש של התנהגות, זה חרם!!!
ש שלי רביד New member 10/4/19 #14 לא הודייה עושה חרם, יש שם חרם בחסות הנבל המנוול קשה שלא להבחין בכך.
V Vertigo555 New member 10/4/19 #18 שאלה את לימור ישירות אם היא מיסתה אותה, לימור לא ענתה ואמרה לה שתראה אחר כך בבית, מזה נטע כבר הבינה הכל.  
שאלה את לימור ישירות אם היא מיסתה אותה, לימור לא ענתה ואמרה לה שתראה אחר כך בבית, מזה נטע כבר הבינה הכל.  
ר רינה 157 Active member 10/4/19 #20 עוד מעט יבוא גם הבכי ... אם עדיין לא בכתה... אני פשוט לא בבית ולא צופה....