אני לא חושבת...
שים לב לפורמט.
סוויטה, חדר בודד, אכסניה, בית.
בתי קפה, מסעדת שף,
חנות בגדים, חנות מתנות,
מכונת מוזיקה, חדר תקשורת... ועוד ועוד בניין עיריה, בנק וכולי.
קיבלנו עיר אידיאלית למשחק חברתי שבו אנשים יראו זה את זה, ילמדו לאהוב זה את זה, אינטראקציה בין קבוצות אנשים שונות, חיבורים חדשים, הזרמת דם חדש לעיר אחרי כל הדחה...
אבל שום דבר מכל זה לא קרה כי איש אחד לקחת את העיר והפך אותה לשולחן פוקר. הוא שיחק פוקר ולימד את כולם לשחק פוקר ואז כולם התחילו לשחק, מי פחות ומי יותר ומי שהחליט שלא מתאים לו לשחק פוקר ואין לו את העצבים לזה,
פשוט קם ועזב.
אז כן, אני חושבת שאם היו אנשים אחרים דוגמת האנשים שיש עכשיו בהישרדות לדוגמא, העיר הזאת הייתה נראית אחרת. תסלחו לי, לקחו חבורה של סלב סוג ז' והכניסו אותם לעיר ובאמת אין לאף אחד מהם שום דבר להציע.
אחרי כל כך הרבה עונות של האח הגדול, כשהכרנו כל כך הרבה אנשים וכל כך הרבה דמויות ובעיר הזאת קיבלנו את השאריות של 'השכן של זה' ו'המכר של ההוא' ואחד הוא הלקוח של זה שהיה בריאליטי האחר... פשוט אוסף של אנשים לא מעניינים. אני כן יכולה להבין למה אנשים מרותקים לדודו כי הוא פשוט דמות חזקה ודומיננטית שניהלה להם את המשחק במקום זק. האם זה עושה אותו דמות שתגרום לי לאהוב או להתרגש ממנה? לא. אולי אם היו אנשים אחרים והמשחק היה מתנהל אחרת כפי שדמיינתי אותו בראש שלי, היינו מקבלים חוויה אחרת.