שרשור ערב ביום ה-25 בעיר 2025

שרשור ערב ביום ה-25 בעיר 2025

היום עבר בשיעמום מוחלט על תושבי העיר המותשים מרוב מחשבות
על הבונוסים שקיבלו אמש מהצופים. מי קיבל ולמה קיבל, והכי הכי חשוב,
מי נמצא בסכנת הדחה ומי יכול לעזור למי.
במשך היום כולו, לימור ורומי ניסו לדבר על לב החברים שיכולים לעזור להם
ולתמוך בהם כספית.
סיגל התנצלה היום בפני כל חבריה והסבירה את מצב רוחה בדברים אישיים
לא קלים שעוברים עליה ולא הייתה לה שום כוונה לפגוע באף אחד באופן אישי.
בסיום היא זכתה לחיבוק מבין וסולח מכולם.
דודו ודניאל מנסים לשבור את הקרח ומשוחחים ביניהם על הומוסקסואליות ועל איך הם רואים עצמם בקהילה. שיחה מעניינת מאוד.
מיכאל ממשיך לבזבז את הכסף שלו ללא הכרה וכעת הוא בסכנה יחד עם רומי.
האם הוא מתכונן להפתיע ולהעניק את הכסף לרומי וכך לצאת מהמשחק בדלת הקדמית ולא דרך פרישה?
את זה נדע מחר במשדר המרכזי.

ועד אז, שיהיה לכולנו ערב נפלא, חמים ונעים

מורבידי

New member
מוסיף -

לדודו ומנואל היו לפחות שתי שיחות עומק היום ,בהם מנואל ניסתה לגמוע בצמא את האסטרטגיה של דודו ולחלוב ממנו כל פיסת מידע איך הוא רואה את התוכנית , האם הוא חשב שיכל לנצח בתוכנית סולו.
דודו אמר לה על נטע, שהוא בעצמו הופתע ש"חייל פשוט" (נטע) , הצליחה להוות איום ל"מלך" (דודו) בלוח השח מט.
מעבר לזה, רציתי להכין לכם לקט וידיאו מקובץ של ארועי היום - אבל כפי שרשמת - היה כל כך חסר עניין היום, וויתרתי.

GינGית

New member
דודו לא אמר שהוא לא מוכן להתנהג פאלש? (ככה אומרים את זה?)

יושב במרפסת מנהל שיחות עם כל מי שהעמיד אותו להדחה

אז הוא אמר

מעניין שהוא הוציא את העצבים שלו דווקא על מי שנראו לו חלשים, רומי וג'ו. על דומיניק ומנואל הוא לא היה מעז לצאת בכאלה עצבים.

מורבידי

New member
האמת שאני לא רואה בגיל פונקציה, גם לא בחיים האמיתיים שלי,

אם רומי היא ילדה חוצפנית, ערמומית ותחבולתנית, וזה מה שהיא - וצריך להגיד לה את האמת ולהעמיד אותה במקום - so be it. בכל זאת ,ילדה בת 20 , לא ילדה בת 9.
אני חושב שאין הבדל בין אם היינו רואים איזה סרטון ברשת האינטרנט של ילדות בנות 15 יושבות בסוף האוטובוס ומקללות אישה זקנה וזורקות עליה חפצים, לא היינו מרחמים על הילדות , אלא היינו שמחים אם היה איזה גיבור באוטובוס שמחנך אותן ,גם אם הן בנות 15. אותו דבר כאן מבחינתי. אין משמעות לגיל, יש משמעות להתנהגות.
לי יותר צורם שדודו למשל מנסה כל פעם להשמיץ את דומיניק שהוא אדם "בסדר עם כולם" . ממתי לנסות להסתדר עם כולם זו תכונה רעה ?

אני לא מבינה למה רומי חוצפנית? מה היא כבר אמרה?

בסך הכל היא שיחקה את המשחק כמו שהוא משחק. רק לדודו מותר לשחק?
רק לו מותר לעשות מהלכים? רק הוא האסטרטג דה מיקולו שהכתיר את עצמו
כמלך של השח-מט מותר להוריד חיילים? אז אם היא ילדה בת 20 אסור לה לשחק?
מה היא כבר עשתה לו? צעקה עליו? הרביצה לו? אני באמת לא מבינה את הקטע
הזה.

מורבידי

New member
מותר לה. ואני מוריד את הכובע בפני רומי,

שעמדה , בלי בולשיט , ולא חירטטה אותו, ואמרה לו "אני יודעת שהתקרבת אליי בשבוע הראשון רק כדי לשלוח יד לכיס שלי ולכספי, ולא אהבתי את זה כי שיחקת ברגשותי כאילו אתה מתקרב אליי בקטע חברי. לא אהבתי את זה , והלכתי עם האמת שלי ולא קיבלת כסף".
תותחית.
היא חכמה, יודעת לנתח מצבים, היא אסטרטגית אגב, כמו דודו (ואת זה אני אומר בקטע שלילי, כי שניהם לפחות בהתחלה נכנסו 100 אחוז כשכל השבוע הראשון חשבו אסטרטגיה). עד כה הדברים המעטים הטובים בה.
הדברים הרעים :
ילדה שנולדה לתוך ריאילטי, כאילו היא ישבה וגמעה מאות שעות ריאליטי ויודעת כל מהלך ולא נכנסה לעיר של אנשים אלא לעיר של מהלכים (כמו דודו. אם אנחנו לא אוהבים את דודו -סביר שלא נאהב אותה), היא פלרטטנית מדי לטעמי, ראיתי את המבטים הקנאים שלה בערב הראשון של הבנות בנגיעות עם דומיניק, יום אחרי זה היא גם כבר דאגה להתעלק עליו פיזית בכל מצב.. .היא חייבת להיות המרכז .. כשהיא ונטע דיברו עם רד, אז היא אמרה לרד משהו כמו .."תסתכל עליי (לא על נטע) אני הנושא פה", חושבת שהכל סובב סביבה ,היא קרה לאנשים ,פי 100 מדודו.. דיבור לא נעים , ההיסטריה שלה בשבוע הראשון לא לעוף , כל עולמה סביב זה , כל הכישרון שלה מסתכם שהיא בנתה להתפרסם באיזה ריאליטי שבעקבות זה היא תקבל שלטי חוצות באיילון וקמפיין. ממש ילדת WANNABE .. יש עוד אלפים משוכפלות כמוה , חסרות כשרון כמעט וכל אחד חושבת שהיא מרכז העולם
לא אקח ממנה את זה שהיא חכמה ולא אקח ממנה את זה ש"מותר לה לעשות אסטרטגיה" ולא אקח ממנה את זה שהיא יודעת לנתח מצבים טוב מאוד.
בתחום האנושי - מה שנקרא - אפס ביחסי אנוש.
אם הייתי צריך לבחור חבר נפש , בלי קשר לאסטרטגיות למשחק, לשבת לנהל איתו שיחה נבונה, מרגשת וכו' - זה היה דודו, בלי שום ספק. ואת יודעת כמה ביקורת יש לי על דודו.

אני מבינה את מה שאתה אומר ועדיין לא מקובל עליי מה שדודו עשה

כשהוא דיבר איתה כמו שהוא דיבר.
ככה לא מדברים גם עם מישהי שמסמלת בעיניך את כל הרע שיש בדור הצעיר והחדש, ובטח שלא מקללים במרוקאית כדי לסחוט עוד קצת אהדה מהעדה

ועם כל זה שרומי היא ילדה ובטח היא לא יכולה להיות חברת נפש שלי, היא עדיין מעניינת אותי כנציגה של דור שלא ידע את יוסף ואילו דודו מייצג את כל מה שאני באמת שונאת והדבר היחיד שעומד לזכותו זאת העובדה שהוא הומוסקסואל ושהוא סבל מספיק בילדותו.

תודה על התוספת, לא שמעתי את השיחה הזאת

הוא כל כך מלא בעצמו דודו, עד שהוא לא מאמין שמישהי פשוטה ובלונדינית יכולה לאיים על המלך...
הוא בטוח שהוא בא לשחק שחמט וכולם סביבו הם חיילים שהוא צריך רק להפיל אחד אחרי השני והוא לא לקח בחשבון את המלכה הלבנה שמאיימת עליו בסיבוב...

מורבידי

New member
ב99 בטוח הוא דיבר על נטע. אני תיכף מעלה את השיחה,

היו לו שתי שיחות "עומק" עם מנואל היום ,אני מדבר על השיחה בבית הקפה.
אולי אני טועה, אבל ב 90 אחוז זה היה על נטע. תיכף אעלה את השיחה
אולי אתה מדבר על השיחה הנוספת שהייתה לו עם מנואל היום.

MagnumTA007

Well-known member
אתה תמיד יכול להכין לקט של כל הנשיקות בין נטע\הודיה\רומי

או לקט הסנפות ויריקות של דודו - למזוכיזסטים בלבד

&nbsp
*שאלה להנהלה*
מה העמדה שלכן בנוגע לשם "אומלטה"?
&nbsp

מי זאת ? אודטה?

בוא ניתן לה קודם להיכנס למשחק, נקבל אותה יפה, ואחר כך נראה מה מרי חושבת על החביתה הזאת

מורבידי

New member
אומלטה זה הכינוי שנתנו לה בארץ נהדרת -לפני 15 שנה

כשעשו את החיקוי שלה..
בינתיים בקשת מפרסמים מחר ב 10 בבוקר את התוכנית שלה, משדרים עסקים כרגיל עולם במנהגו נוהג ומשדרים את תוכנית החיים הטובים שלה כרגיל מחר בבוקר ;)

MagnumTA007

Well-known member
שברה לי את הלב והרסה את העונה

לא נכנס לסיבות שבגינן פרשה. אני מסתכל על התוצאה
היא חסרה לי.

מורבידי

New member
לדעתי גם ליורם זק היא שברה את הלב,

לפחות לפי הנאום ש"האיש שבקיר" נפרד ממנה.

רינה 157

Active member
דודו הבהיר לדניאל שאין לו סיכוי איתו מבחינה רומנטית כי

הוא לא נמשך אליו... מישהו חשב שהגביר דודו יעז לנהל רומן מול כל עם ישראל?

למעלה