מותר לה. ואני מוריד את הכובע בפני רומי,
שעמדה , בלי בולשיט , ולא חירטטה אותו, ואמרה לו "אני יודעת שהתקרבת אליי בשבוע הראשון רק כדי לשלוח יד לכיס שלי ולכספי, ולא אהבתי את זה כי שיחקת ברגשותי כאילו אתה מתקרב אליי בקטע חברי. לא אהבתי את זה , והלכתי עם האמת שלי ולא קיבלת כסף".
תותחית.
היא חכמה, יודעת לנתח מצבים, היא אסטרטגית אגב, כמו דודו (ואת זה אני אומר בקטע שלילי, כי שניהם לפחות בהתחלה נכנסו 100 אחוז כשכל השבוע הראשון חשבו אסטרטגיה). עד כה הדברים המעטים הטובים בה.
הדברים הרעים :
ילדה שנולדה לתוך ריאילטי, כאילו היא ישבה וגמעה מאות שעות ריאליטי ויודעת כל מהלך ולא נכנסה לעיר של אנשים אלא לעיר של מהלכים (כמו דודו. אם אנחנו לא אוהבים את דודו -סביר שלא נאהב אותה), היא פלרטטנית מדי לטעמי, ראיתי את המבטים הקנאים שלה בערב הראשון של הבנות בנגיעות עם דומיניק, יום אחרי זה היא גם כבר דאגה להתעלק עליו פיזית בכל מצב.. .היא חייבת להיות המרכז .. כשהיא ונטע דיברו עם רד, אז היא אמרה לרד משהו כמו .."תסתכל עליי (לא על נטע) אני הנושא פה", חושבת שהכל סובב סביבה ,היא קרה לאנשים ,פי 100 מדודו.. דיבור לא נעים , ההיסטריה שלה בשבוע הראשון לא לעוף , כל עולמה סביב זה , כל הכישרון שלה מסתכם שהיא בנתה להתפרסם באיזה ריאליטי שבעקבות זה היא תקבל שלטי חוצות באיילון וקמפיין. ממש ילדת WANNABE .. יש עוד אלפים משוכפלות כמוה , חסרות כשרון כמעט וכל אחד חושבת שהיא מרכז העולם
לא אקח ממנה את זה שהיא חכמה ולא אקח ממנה את זה ש"מותר לה לעשות אסטרטגיה" ולא אקח ממנה את זה שהיא יודעת לנתח מצבים טוב מאוד.
בתחום האנושי - מה שנקרא - אפס ביחסי אנוש.
אם הייתי צריך לבחור חבר נפש , בלי קשר לאסטרטגיות למשחק, לשבת לנהל איתו שיחה נבונה, מרגשת וכו' - זה היה דודו, בלי שום ספק. ואת יודעת כמה ביקורת יש לי על דודו.