שרשור ערב ה-21 בעיר 2025

Yalush2

New member
שרשור ערב ה-21 בעיר 2025

ערב טוב

משימת מונית הכסף בעיצומה: עידו רוזנבלום נכנס לעיר

התושבים יוכלו להרוויח כסף במשחק מונית הכסף

שיהיה לכולכם המשך ערב נעים

ושבוע טוב

עדגיל

Well-known member
היי!כבר שבוע אני צופה בכם ובאח. מהיום מבטיחה לצפות רק בכם

אלא מה? לא הבנתי עדיין במה מדובר? על פניו הפטפטת נראית כמו באח, אבל מישהו יכול להסביר לי על רגל אחת במה מדובר? אני רואה אינטרקציות בין אנשים, רואה טבלה עםרשימת יתרות כספיות... תודה

tg151

Well-known member
הסבר קצר

כל דבר עולה כסף. בין אם זה מקלחת חמה לאלה שגרים באכנסיה ורוצים להתקלח בבריכה של המלון (70 ש"ח). כביסה עולה 100 ש"ח. אוכל,לינה הכל עולה כסף. המטרה של כל אחד מהתושבים היא לא להגיע לתחתית הטבלה ביום של הדחה.
&nbsp
הם יכולים להרוויח כסף ממשימות - לכל משימה יש מנהל פרויקט שהוא מחלק את הכסף של המשימה לפי ראות עיניו וזה גורם לריבים, כי סכומי הכסף שניתנים למנהל הפרויקט הם לא שיוויניים. (אחד מקבל 8,000 ואחר מקבל 500 ש"ח)
&nbsp
יש יום בשבוע בו התושבים מטילים מיסים אחד עם השני, וכל אחד שמוטל עליו מס, יורד לו 10% מהסכום שלו. כלומר אם יש לך 10,000 ש"ח ומיסו אותך 6 תושבים יירד לך 6,000 ש"ח.
&nbsp
יש עוד יום בשבוע בו התושבים יכולים להעביר כל סכום שהם רוצים למישהו אחר, כדי להציל את אותו תושב.

מורבידי

New member
להנאתכם. העליתי לקט ארוך של כל האירועים החשובים בעיר היום

השיחות , האינטרקציות . בשרשור קישורים.
משעות הבוקר, עד משימת המונית.

queenjane

New member
אי אפשר לשמוע שיחות של הודייה היא לא מדברת ברורררררררר

מורבידי

New member
כן, יש לה איזה משהו בדיבור,

גם כשהיא ישנה עם סיגל בבית הפרטי תמיד בלילה , שמעו את סיגל, ולא הבינה מילה ממה שהודיה אומרת/מסננת.

מורבידי

New member
כך עבר היום : הבוקר החל בשיחה שלווה של שרי ומנואל במיטה,

הבוקר מתחיל בשיחה רגועה של מנואל ושריי , שלא מרמזת בכלל על הפיצוץ שיקרה ביניהן בהמשך היום
שיחה בבית מלון על ארוחת בוקר בין סיגל , דודו והודיה, דיברו בעיקר על ענייני הקהילה. הדמות של דניאל/ה מסקרנת אותם, דיברו על הומואים נשייים בקהילה, על טרנסג'נדרים, על הומואים שמתלבשים בבגדי נשים, על דייטים ,סטוצים שהיו להם, התאהבויות רציניות או פחות. הודיה סיפרה קצת איזו ילדה מופרעת הייתה (הייתה מבריזה לנהגי מוניות בלי לשלם להם),
במסעדה נטע , סיגל , מנואל ושריי יושבות. סיגל מתקילה את נטע ושואלת אותה דוגרי , מדוע הצילה את סייף. האם הבינה שבכך היא מסכנת את שריי, ואפילו אותה (את סיגל). נטע , כרגיל, ענתה בחוכמה , ובהסבר מנומק ושלו, בלי להיכנס לריבים.
|נטע מסבירה שברגע שהבינה שכולם מתכוונים לעזור לרומי, היא רצתה לתת לסייף "פייר צ'אנס" .
לימור מרכלת עם דניאל/ה על כך שברגע האמת בהצבעה, אף אחד לא נתן לרומי שקל.
בבריכה יושבים לימור ודודו מדברים ,כשדומיניק בבריכה . מנואל גם מגיעה להנות מהבריכה והארבעה מנהלים שיחה נחמדה.. כשדומיניק מאתגר אותם בשאלות "מי הדייר הכי חזק פיזית בבית" "מי הדייר הכי פזרן בבית" וכו'.
רומי ונטע בשיחה פתוחה. רומי מנסה להסביר לנטע מדוע נתנה לה במשימה "רק" 1500 ש"ח.
לימור ודודו על הספספלים, הם מדברים על רומי , כרגיל , וקצת על דניאל/ה על ההתנהגות המוקצנת נשית שלו ומה החיבור שלו לזה.
בסביבות שעה 15:00 - פיצוץ אטומי בין מנואל לשריי. המלווה בהמון צרחות מהצד של מנואל .שריי מנסה להישאר עניינית ולא לרדת לפסים אישיים ולא לשרוף את הגשרים עם מנואל ומדגישה שוב ושוב שהיא עדיין חברה של מנואל. נשמע שמנואל לא מחפשת להקשיב אלא רק להיתפס לקטנות ואמירויות שוליות מצד שרי.

tg151

Well-known member
אני רואה שמנואל ושרי יושבות אחת ליד השניה

אבל הבנתי שהן לא השלימו... לא ראיתי כלום היום.. מה קורה?

מורבידי

New member
בסביבות שעה 16:00 קראו לכולם למשימה , ומאז די משעמם

בסביבות 18:00-19:00 נכנס עידו רוזנבלום ומונית הכסף, ומאז די משעמם כיוון שלא מראים לנו כמעט כלום.

מורבידי

New member
כן, הן דיברו. בכל זאת הן צריכות לחיות שבוע באותו בית

ובאותה מיטה. .וכמו כל ארוע אינטיסיבי במקומות ריאליטי ה"סגורים" הללו אנשים רבים, משלימים, נפרדים חוזרים תוך 24 שעות כי הכל אינטיסיבי.
אבל לדעתי את רוח השיחה אף אחת לא תוכל באמת לשכוח ונאמרו שם דברים מאוד מאוד מאוד קשים . מנואל יצאה טעונה בטירוף על שריי.. הן כנראה תרגענה ,אבל הריב הזה עוד יצוץ. יהיה קשה לחזור לבטוח אחת בשניה באופן רגיל, כשכל אחת יודעת שהשניה רק "מחפשת" אותה בכל מילה.
המון סדקים ב"פמיליה" בשבוע האחרון :)

queenjane

New member
מנואל ושריי דומות מידי רק ששריי פחות רעה מנואל אישה איומה ומ

ומניפולטיבית
החברות בניהן ממש לא ברורה לי נראה כאילו שריי דווקה יותר אוהבת את מנואל ממה שמנואל אוהבת את שריי מנואל בעיקר רוצה ביטחון במישחק ולא שותפה לפשע

tg151

Well-known member
נראה לכם שתהיה עוד עונה?

אני רואה את זה הולך לפה או לשם. אני בטוח שגם הם עדיין לא יודעים מה הם יעשו, אבל מעניין מה יהיה.
&nbsp
מצד אחד, התכנית עולה מלא כסף להפיק וכל תכנית הם מפסידים כסף עליה.
מצד שני אם יעשו עוד עונה, זה יכול אולי להמשיך להחזיר את ההשקעה. לא יודע..
&nbsp
אני לא חושב שתהיה עלייה ברייטינג ובאזז אחרי שהאח ייגמר. העונה נמצאת בשלב שיקשה על צופה חדש להיקשר.
&nbsp
זאת בהחלט עונת פיילוט (הם משנים דברים תוך כדי תנועה ומלכתחילה זו עונה קצרה. וגם גורם בקשת אמר בריאיון לפני כמה ימים שזאת עונת פיילוט) אז אני כן רואה אותם עושים עוד עונה כמו שהם רצו (הם רצו להתחיל את העונה בתחילת ינואר,לפני שהתחיל האח ואני חושב שהם רצו להכניס 16 אנשים, אבל הדחייה בגלל הבנייה גרמה להם לאלתר את העניין הזה שהיה בתכנית הפתיחה, שכל תושב הציע כסף על התושב שהיה מולו)ורק 12 תושבים. לדעתי הם רצו 16, אבל מפאת הזמן עד פסח, הם היו צריכים לקצר ולצמצם. כי אם העונה הייתה מתחילה בתחילת ינואר זה מתאים בול למס' ההדחות. העונה הייתה אמורה להיות 3 חודשים, כלומר פלוס 4 שבועות מהזמן הכולל של העונה כרגע (חודשיים-60 יום), אז זה מתאים שהיו אמורים להיות עוד 4 תושבים (16 סה"כ).
&nbsp
אז אני יכול לראות את זה הולך לכאן או לכאן.
&nbsp
אני מאבסס על הרייטינג והתכנית, כי סוף סוף יש לי תכנית לייב 24/7 לצפות בה, התגעגעתי לזה. אני לא צופה באח הגדול בכלל מאז שעבר לרשת וחיכיתי ל-2025. בגלל זה אני רוצה שהתכנית תצליח. אני רוצה שתהיה לי ת'תכנית הזאת שאני מכור אליה.
&nbsp
מה נראה לכם?

רינתי77

Active member
סביר מאד שתהיה עוד עונה.

כמו שכתבת, ההשקעה גדולה מכדי שהם יבטלו את הפורמט אחרי עונה אחת. בנוסף,אנשים צריכים להתרגל לפורמט חדש לגמרי. לוקח להם זמן להבין שזה לא האח הגדול ולהבין מה קורה בתכנית. עכשיו, כשהאח הגדול נגמר, אני מניחה שיותר אנשים יחפשו תכנית ריאליטי 24/7 ומקווה שהרייטינג שלהם יעלה.

מורבידי

New member
כנראה שכן,

בטח ידרשו מהם לעשות שינויים דרסטיים כדי להנגיש את המשחק לצופים.
כי משחק שמבוסס רק על כסף , זו אחרת הבעיות מבחינת הרשת בטח.
וחבל כי דווקא לאט לאט אנחנו מתחילים להבין את העיקרון של המשחק וגם הצופים מתחילים להבין את הרעיון של הכסף.
מבחינת הרשת בעייה לעשות משחק עם 12 דמויות צבעוניות, וכל ההתעסקות היא רק בכסף.

למעלה