את הספר בזמנו התחלתי לקרוא והפסקתי לאחר כמה עמודים
בגלל השפה. אולי אני אחשב ל"יפת נפש" אבל לא יכולתי לסבול את השפה הזולה הזאת. לא קראתי ביקורות אפילו. אבל מכל מיני קטעים שיצא לי לראות על הסרט הזה נראה לי שהיה שם בגד כמו של אליסה. זה נורא. או שאני סתם לא בעניינים
זה לא בדיוק ריב אמיתי... יותר טיזינג כזה משני הכיוונים...
אבל זה התחיל מזה שהודיה לא הסכימה לדבר ולרכל על נטע אחרי שסיגל קראה לה "השחקן מספר אחד" ושקרנית. הודיה לא רצתה לדבר על הדברים האלה. אבל זה ממש לא ריב בקנה מידה שלהן, זה הכל די חצי בצחוק בינתיים
כן. כתבתי ויכוח ולא ריב....הורגת אותי הודייה הזו ... כזאת
בונקר... מקפידה לא לרכל אפילו עם סיגל.... עוברת מתחת לרדאר באלגנטיות... גם לא לרכל בכלל זה לא טבעי... צריך להוציא איפה שהוא כעסים שמצטברים שם....
בכל אופן תודה ורטיגו.
אני לא ראיתי שהיא מוציאה אצלו כעסים ... הוא מחמיא לה
תמיד ואומר שהיא טהורה ושהוא אוהב אותה והיא מחזירה לו אהבה...אבל כעסים? ממש לא. גם כשפונים אליה להתייעץ איתה או כשמישהו בא לשפוך בפניה את ליבו, התגובות שלה מאוד פרווה והרבה פעמים אומרת שזה לא נוגע לה והיא לא רוצה להתערב.... רק פעם אחת ראיתי שדודו ו היה בהתקף אמוק על דודו ק ולא הפסיק להשמיץ אותו היא הרימה עליו את הקול ואמרה לו שישתוק.
אבל היא הפסיקה כשסיגל אמרה לה שזה מפריע לה ופוגע בה. ומאז גם דודו ק הבין שאין לו יותר מה לנסות להפריד ביניהן ולחמם אותה על סיגל, ושהקשר שם אולי החזק ביותר במשחק.