אפשר להרגע, המדינה בידיים טובות!!!

אפשר להרגע, המדינה בידיים טובות!!!

לאור האירועים הקשים שפקדו את מדינתנו במהלך מבצע עמוד עשן, תחושת הבלבול ואי הוודאות שלאחריו והבחירות שפתח,
החלטתי לקחת את העניינים לידיים וכמו שתוכלו לראות בתמונה המצורפת

בימים האחרונים כבר התחלתי לפעול ולבצע בשטח באופן מעשי הישר מלשכתי שבכנסת ישראל.

כן, כן, אל תפערו פיות בתדהמה כי גם אתם וגם אני ידענו כבר מזמן שאני אגיע אגיע לגדולות וכמובן שצדקנו

אז מה קורה פה

איך ומתי הצטרף דודי לכנסת ישראל ועוד מבלי שהתמודד בפריימריז או לכל הפחות בבחירות

מה הוביל אותו לכך ומה קרה לו בדרך
...
והפסטיבל
מה איתו

ועוד לא דיברנו על הודעות והפתעות מבית המדרש של שרת האמנות והיצירה, הגב' דבורה זריהם, ירום הודה

כל זאת ועוד בסוף שבוע ושבוע שאולי יהיה רטוב וקר בחוץ אבל נעים וחם בפורום

אנחנו מזמינים אתכם להתעדכן ולהתחמם בצל קורתנו

נ.ב חשוב

שכחתי לציין משהו חשוב...
למרות ההנאה הגדולה שחוויתי במרכז סוזן דלל ובכנסת, כייף לחזור הביתה, לפורום - הבית של כולנו!
וכמו שאתם רואים לא קל לקנות אותי ולא התפתיתי, התמכרתי או מכרתי את עצמי לסמלי תרבות ולמנעמי השלטון!!!
אגב שלטון, להלן תמונתי במהלך שיחות לגיבוש הסכם שלום עם לין אשרוב - שגרירת לה לה לנד בישראל

ועתה מגיבה פה....זוכרים את הקישורים הנפלאים..

צברתי עוד קישורים ואפילו הצלחתי לערוך אותם חלקם אך כדי לשלוח אליכם במרוכז אני זקוקה למיילים שלכם .[לא שולחת דואר זבל!!!!]
כרגע יש לי רק שניי מיילים איפה כולכם?
נא לשלוח מייל דרך הקישור הנ"ל ואוטומטית תכנסו לרשימה.

שליחת מייל

מי שלא שולח לא יוכל לקבל קישורים בדרך אחרת ......ממתינה למיילים.....
וזה לא רק קישורים...תוכלו לשאול ולקבל במייל חוזר פתרונות ועוד לכל מיני בעיות שאי אפשר להעלות לפורום. כולל

והמבין יבין....
בתומנה : מתוך קישור לסרטון הסברה על קוציי הקיפוד ועוד שערות...
יש לי דפים מתורגמים מרוסית על כל מה שרציתם ולא ידעתם את מי לשאוול על: ווילונות בתאטרון בובות.....וילון אחורי,קדמי, מנגנונים שונים לפתיחה.....
ועוד הרבה הפתעות .....ממתינה עד ליום חמישי וביום שישי בבוקר שולחת מיילים . מי שלא ברשימה מפסיד חומר סודי ויקר ערך!

קיבלתי מיילים של:

ליאורה שפירא
חגית עצמוני
רוני נצר
ורד לבר
כרגע רק תקבלנה קישורים ביום שישי....רוצים להצטרף לרשימה אז קדימה לשלוח מייל פשוט......הכנסו לקישור ושלחו.
שליחת מייל

למעלה