ג'ודו: אליס שלזינגר

BentzWatchJudo

New member
בהצלחה אליס!

אין לי זמן לכתוב היום בפירוט (פשוט צריך להספיק כמה דברים בתקווה לפני תחילת הקרבות).
בכל מקרה אליס בהחלט מסוגלת להגיע רחוק וראינו את זה מספר פעמים לא מבוטל אבל בג'ודו כמו בג'ודו ניתן גם להפסיד קרב ראשון (ובמיוחד מול האוסטרית, הגרמנייה המצויינת וזולניר הסלובנית, ואולי צריך לכתוב ,כדי שתהיה פורפרציה ופחות הגזמה בציפיות, שגם את זה, הפסד בקרב ראשון ראינו אצל אליס בעבר מדי פעם).
אז תחזיקו אצבעות לאליס! (ואם דבר אחד אני מסכים אם כל ההמהרים לקטול התשובה הכי טובה שיכולה לתת ספורטאית היא הצלחה ספורטיבית גדולה) אבל אם דברים לא ילכו לאליס היום תזכרו שהיא קודם כל בת אדם (בת אדם נפלאה! לפי התרשמותי האישית).

אז בהצלחה אליס! (לי באופן אישי יש הרגשה טובה, אבל זה לא אומר כלום, אני תמיד אופטימי בנושאים כאלה).

JonJon9

New member
אני דווקא פסימי

היא לא נראית לי חזקה מנטלית מספיק גם כך, והאווירה המדכדכת עד כה במשלחת עלולה רק להזיק לה עוד יותר.
הלוואי ואתבדה.

BentzWatchJudo

New member
יש לי משהו להגיד בנוגע לפסימי ואופטימי

אני לא בטוח שהאווירה במשלחת מדוכדכת, האווירה פה בפורום ובחלק גדול מהתקשורת היא כזאת אבל המשלחת מורכבת מספורטאים ואנשי מקצוע שמרוכזים כל אחד במטרתו ובנוסף הציפיות שלהם הרבה יותר ריאליות משל הציבור והם מודעים לכך שבספורט אם כל הצער שבדבר יש יותר מפסידים ממנצחים.

ההערה הבאה כמובן לא מכוונת אליך כי לא ראיתי שההתנהגות הזאת אופיינית לך אבל למי שמעוניין להגיד אמרתי לכם ("להיות מתריע בשער") תמיד עדיף להמר על אי זכייה במדליה. הסיכוי הסטטיסטי לכשלון כמעט תמיד גבוה יותר מאשר להצלחה (וגם במקרה של הצלחה אף אחד לא יבוא חשבון אם מי "שהתריע בשער" על כשלון)

אני מכבד את דעתך שאליס לא מספיק חזקה מנטלית ואני מקווה שהיא תוכיח אחרת אבל לא זאת הנקודה שלי כרגע. הנקודה שלי היא שאם לא תהיה הצלחה של אליס היום וכך לגבי כל ספורטאי אחר תהיו ספקנים לגבי הסיבות לכישלון הספורטיבי.
רובנו לא מכירים את הספורטאים ואת סביבתם היטב, מה שנחשף בתקשורת זה קצה הקרחון וגם כשהאמת נחשפת זה לרוב רק בדיעבד.

אפשר להביע דעה ואפשר לנתח, לזה מיועד הפורום, אבל בסופו של דבר יכולות להיות סיבות שונות להפסד (לדוגמא אני אתן את האיפון שאריק ספג באליפות העולם 2011, היה פה חוסר ריכוז רגעי ולא יותר ולא ניתן לדעת איך אריק היה ממשיך את יום הקרבות ללא החוסר מזל הרגעי הזה)

JonJon9

New member
אז בוא נסכים ש

אתה תישאר הפסימי ואני אהיה הריאלי

JonJon9

New member
בסה"כ, אני מסכים

אם כי לא לשכוח שהספורטאים הם לא מנותקים לגמרי- הם מן הסתם מתעדכנים במה שחבריהם למשלחת עשו ואי אפשר לומר שזה לא יכול להשפיע, במידה מסוימית. על כל פנים, ספורטאי אולימפי צריך לדעת להתעלם מהרעשים המנטליים ולתפקד ללא קשר למה שאחרים עושים או לא עושים.

BentzWatchJudo

New member
הם לא מנותקים אך הם מקצועיים למודי נסיון ...

ואני מאמין ומקווה שלוקחים את הכל, הטוב והרע, בפרופורציה הנכונה

BentzWatchJudo

New member
יעל ארד מתעלמת מההיסטוריה בין אליס לשלזינגר!

נכון דרקסלר בינונית אבל המאצ' אפ זה הדבר הכי חשוב בג'ודו. למה לא להביר את זה.
לאליס יש קרב ראשון סופר קשה!

uma cuica

New member
מי שכנכנס לצפות במשחקיםהאולמ

בעניים פקוחות לא מתאכזב כי הוא ידע שזה די הצפי

doron62

New member
לצערי גם אנ חש שהיא קצת לחוצה...

מקווה שזה לא יהייה כבד מדי עליה.ואני לא מבין על זה אוירה מדכדת יש בנתיים התוצאות פחות או יותר מתאימות לתחזיות המוקדמות.לא היו הפתעות גדולות אבל גם לא התרסקיות ענקיות.אולי פרט להופעה הלא מוצלחת של ולריה מקסיוטה אבל גם שם הצפיות לא היו בשמיים.

uma cuica

New member
בדיוק

חוץ מריכטר שאולי לא עלה לגמר וגל נבו הכל תאם בדיוק את מה שציפו ומה שהספורטאים דברו עליו בראיונות זה לקהל יש צפיות שלא קשורות למציאות

doron62

New member
נכון

גם ריכטר מקום 9 ונבו מקום 10 זה רחוק מלהיות כשלון או אכזבה קולוסלית....אפשר היה יותר אבל זה בטח לא נפילה

avi13885

New member
אם שחר פאר הייתה מקום 9 או 10 בעולם

פורום טניס היה באקסטזה עכשיו. השיא שלה היה 11 לפני שנה+.

הסיבוב הראשון שלה הוא לא סיבוב ה32?

אם היא צריכה לנצח שני קרבות כדי להגיע לרבע אז הסיבוב הראשון צריך להיות 32 לא? נצחון ב32 עולים ל16 - נצחון ב16 עולים ל8 האחרונים שזה הרבע לא?

למעלה