שווארמה
1מדינת ישראל - בתמונה, השיפודים הבהירים.
 
שוארמה מכינים מהשוק של ההודו.
לפרק או לקנות ללא עצמות שוק הודו.
לחתוך לריבועים קטנים.
לאחר שהבשר מוכשר, לתבל בהרבה חוויג´ למרק + אבקת מרק עוף + מעט מאוד שום + מעט פפריקה מתוקה. כמובן לתבלינים להוסיף הרבה שמן ולערבב ורק אחר"כ לתבל את הבשר.
תערובת התבלינים עם השמן חייבת להיות רטובה ולא יבשה , כך השמן והתבלינים ייספגו בבשר במשך הלילה.
להשרות התערובת במקרר לילה.
לאחר מכן לשפד את ההודו ולהקפיא.
חשוב מאוד לכסות את הבשר בזמן שמשאירים לילה במקרר.
את השיפודים מסדרים בצלחות חד פעמיות כשבין קומה לקומה של בשר מפריד ניילון ובסוף את הכל מכניסים לשקית ניילון ולהקפאה.
 
הערה לגבי ההקפאה -
 
מכיוון שאני תמיד מכינה כמויות ולא בא לי להכין כל פעם מחדש אז אני מקפיאה ולפני זה משפדת את הבשר מכיוון שכשהבשר קפוא קצת קשה לשפד.
הבשר מתאים להכנה לא רק על מנגל אלא גם לצליה בגריל יחד עם השיפוד,
אם רוצים להקפיץ על מחבת אין צורך לשפד את הבשר.