תרחיקו אותי מבשר O_O
נראה לי אני חוזרת להיות צמחונית בשבוע הקרוב אחרי כל הבשר שאכלתי אתמול
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
אז... ביום ראשון
התחלתי את קורס הפסיכומטרי שלי בשעה טובה
המורה שלי ממש מאגניב וקאשוח, וקיבלתי מלא מלא שיעורים T_T אחר כך בצהריים הלכתי לשתיית השחרור של הקורס שאחרי, וכשקורס משתחרר אצלנו (כלומר... איפה ששירתתי
) בגלל שאנחנו מאבחנות שכותבות חוות דעת על המרואיינים, אז כותבים גם "חוות דעת" על המשתחררים... אז כתבו על חברה שלי "בכית כשנוי עזבה? מי חפר לך על משחקי הרעב?" והיה מצחיק ממש
בהמשך השבוע חזרתי לשגרת שיעורי בית, המורה שלנו אמר לעשות שיעורי בית על האתר, אבל להתרחק מהפייסבוק... רק אני רואה שיש פה פרדוקס??!?!!. איך אני יכולה להתרחק מהפייסבוק אם אני עושה שיעורים על המחשב??!?!
יש לציין שדווקא לא חרשתי את פייסבוק ואפילו בDraw Something שיחקתי רק פעמיים השבוע.
ביום העצמאות הייתי אצל חברה שלי בגבעתיים... אז אחרי שהרבה שנים הייתה לי מסורת קבועה עם חברים לעשות על האש בתל אביב, השנה שברתי את המסורת והלכתי להופעות
נכנענו אחרי הופעה של מה קשור והלכנו לאכול פיצה, והמוכר בפיצרייה היה המש"ק משמעת ותורנויות שלנו בצבא
אז הוא עשה לנו הנחה!!!
ואז אתמול הלכתי לעשות על האש עם המשפחה ואכלתי כל כך הרבה בשר ש... כן, אני שוקלת להצטמחן שוב
(היה גם את יום הזיכרון באמצע, וזה היום זיכרון הראשון שבו לא הלכתי לטקסים והרגשתי צורך להיות לבד בבית, היה לי ממש קשה השנה ._.)
המלצה לסופ"ש:
החלטתי שנמאס לי להיאבק בבשורות טובות |מוכה| אז אני אחזור אליו בהמשך, ובינתיים התחלתי לקרוא ספר של ג'ודי פיקו שהיא אהובתי הנצחית, בשם "בת ברית". היא כותבת על דברים שאמנם לא קשורים אליי אבל זה ממש ממש ממש מעניין O_O אז... לכו תקראו ג'ודי פיקו. כל ספר שלה, באמת. המועדפים עליי הם שומרת אחותי וההסכם, אבל חוץ מ"המעגל העשירי" ו"חוט של חסד" שפשוט לא נגעו לי... כולם מהממים
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מילות סיום ומסר לאומה:
תפתחו שרשורים!@#$%! אל תנצלשו!
תמונה לסיום, אם בא לכם:
Baby you're a fiiiiiiiiiiiiirework