כל הארץ סכמ"שים, סכמ"שים

N o R i K o

New member
כל הארץ סכמ"שים, סכמ"שים

להלהלה גלים גלים
(לא זוכרת ת'מילים.
היי יצא לי חרוז! מדהים!)

איזה משוררת לאומית יצאתי

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

סופ"ש מקסים

Ayelet 363

New member
שבת שלום לכולם

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: מאז שביום רביעי בשבוע שעבר כמעט הרמתי עכבר, עד אתמול בערב כשהייתי ביציאה כיפית- הרבה דברים מדכאים. הרבה בעיות שצצו. הן לא נפתרו, אז אני מרגישה כאילו השבוע עוד לא נגמר.
המלצה לסופ"ש: הסרט The Cabin In The Woods\ הבקתה ביער (השם העברי הרשמי הוא "בקתת הפחד"). זה סרט אימה והוא באמת הפחיד אותי, אבל הוא יוצא דופן וגאוני.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מקווה שכל הבעיות יפתרו. :|
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: וגם-
http://www.secretarcticbase.com/wp-content/uploads/2011/08/Joss-Whedon-is-our-leader-now.jpg

pennylane11

New member
ממש רציתי לראות אותו!!!

My soul belongs to Joss Whedon~
ושמעתי גם שג'סי וויליאמס משחק בזה, לא? מעניין אם הוא פחות מיותר שם מבאנטומיה...

Ayelet 363

New member
כן

לא הכרתי את השם שלו קודם אבל חיפשתי עכשיו ב-imdb.
ו... זה ממש מוזר. בחיפוש של השם שלו הגעתי בתוצאה הראשונה למישהו שכתוב ליד שמו בסוגריים "The Cabin In The Woods" אז נכנסתי... ולמעלה איפה שיש את פוסטרים של סדרות\סרטים שהשחקן שעליו העמוד הופיע בהם? יש פוסטר של הסרט, אבל למטה לא כתוב שהוא היה שם.
אבל הוא מוכר לי משם והוא רשום שם באופן כלשהו, אז זה לא משנה. סתם מוזר.

N o R i K o

New member
יוווווו הגיףףףף

אני רוצה כזה!!11
מקווה שהכל יסתדר

ואיך את מסוגלת ללכת לראות סרטי אימה בקולנוע? אני משקשקת...
צריכה לראות בבית, באור יום, או עם גבר שהורס את הכל בבדיחות מטומטמות

Ayelet 363

New member
תודה

כולם אומרים לי שהכל יסתדר, אבל אני מבוהלת עדיין...

ובנוגע לסרט- אני דווקא לא רואה סרטי אימה בשום מצב (הסדרה על טבעי נחשבת?). ראיתי אותו בגלל ג'וס ווידון וכמה מהשחקנים... והוא שונה מסרטי האימה האחרים. מאוד.
אני חייבת להודות- ממש פחדתי, אבל זה לא אומר כלום- הכל עושה לי סיוטים. היה לי סיוט אחד שהיה קצת קשור למשחקי הרעב. כנראה רק קצת, אני לא ממש זוכרת אותו, אבל היה. כשהייתי קטנה היו לי סיוטים על פוקימון. אני מפחדת מהכל. הסרט הזה- אני מרגישה שלי אישית הוא היה שווה את זה.

מסכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: קצת חופש מהעבודה וממש נהניתי כי השלמתי קצת סדרות חחח
המלצה לסופ"ש: נו אתם כבר מכירים אותי- אוכל, שינה וקריאה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חגיגות 10 שנים לצומת!!!
מילות סיום ומסר לאומה: איזה טעים זה על האש נכון?

שבוע מעולה לכולם

מסכמשת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: המיני חופש הזה היה כל כך במקום וכל כך כיפי

המלצה לסופ"ש: לראות מלא סדרות כי זה כיף, אפילו הפרק של גליי היה מעולה השבוע ! ואני רשמית מאוהבת בסמואל לארסון

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אחיינית שלי מסיימת קורס קצינים ביום שני !!! זה מגניב לאללה
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
סיכומש

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הזנחתי את הפורום. סלף נו נו נו
המלצה לסופ"ש: לאכול שאריות מעל-האש
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: בגרויות וזה?
מילות סיום ומסר לאומה: פעם הסכמ"ש היה ארוך יותר?

בספר שאני קוראת עכשיו- "הרומאי" מאת מיקה ולטרי, בתרגום אהרון אמיר- מדובר הרבה על הפילוסוף הרומאי.... סנקה
ועל העיר/מדינה פאנוניה

E l S i

New member
מצאתי תמונה

אני אפילו לא יודעת מה קורה בה וממה היא מורכבת, אבל יש בה מספיק דברים יפים בשביל לזכות בהערכתי:

ואם מישהו מזהה פרטים בתמונה בבקשה תשתפו

Billy Shirs

New member
אני לא עובדת בשבתתתתת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: במקום לחגוג את יום העצמאות כמו שאר עם ישראל עבדתי לילה. אבל מילא, זה עדיף מלראות את אנריקו מסיאס.
המלצה לסופ"ש: דקסטר! אני רק בפרק 4 אבל זאת סדרה כל כך אדירה!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שום דבר שאני זוכרת:O
מילות סיום ומסר לאומה: לפעמים אני מרגישה שאין לי שום דבר בחיים חוץ מעבודה

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
DD:

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אני אף פעם לא זוכרת מה קרה השבוע כשאני מגיעה לשאלה הזאת.. יום העצמאות?

המלצה לסופ"ש: Tumblr זה הדבר הכי נורא שקרה לי לאחרונה. זה ממש מעצים את האובבסיות שלי שהיו רדומות עד עכשיו.. מזל שהאתר הזה לא היה קיים בתקופות חשוכות יותר בחיי, אז בחיים לא הייתי רואה אור יום
, אה ושחור ופתור! עשיתי אחד ממש גדול של ג'ימי הנדריקס בעבודה:)
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אין תוכניות מיוחדות. אולי להתנקש במנהל מחוז.. יש מצב שזה יקרה
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
יווו טאמבלר זה השטן

אני אוסרת על עצמי להיכנס לאתר הזה כשאני לא בעבודה. אם הייתי נמצאת בו הפורום הזה היה מלא בשטויות של השלישייה כל היום. אני בוהה בתמונות מראיונות שלהם ומריירת ואז מקבלת שיחה ואני כזה "אהה... כן... לענות..."

Sharonmxx

New member
מסכמשת בנוהל

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה יום העצמאות, שהיה אחלה אבל אני עדיין לא אוהבת את יום העצמאות. חוץ מזה הגעתי לעונה 6 באנטומיה ובכיתי כל הדרך לשם, ולמדתי ממש יותר מדי.
המלצה לסופ"ש: שרלוק של BBC, ראיתי 2 פרקים ואני לא רוצה להמשיך כדי שלא יגמר לי מה לראות, והפעם אני אעמוד בזה! כשניסיתי את זה עם האנטומיה סיימתי עונה בשלושה ימים

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: תמיד אני נתקעת בשאלה הזאת ואז מרגישה כאילו אין לי חיים כי אין לי מושג מה אני עושה השבוע.
מילות סיום ומסר לאומה: מאי זה חודש נורא והוא הגיע כל כך מהר!
תמונה לסיום, אם בא לכם: פתאום שמתי לב שאף פעם אין לי כח לשים תמונה ואני אומרת לעצמי ששבוע הבא. אז כן, שבוע הבא

N o R i K o

New member
תרחיקו אותי מבשר O_O

נראה לי אני חוזרת להיות צמחונית בשבוע הקרוב אחרי כל הבשר שאכלתי אתמול

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

אז... ביום ראשון
התחלתי את קורס הפסיכומטרי שלי בשעה טובה
המורה שלי ממש מאגניב וקאשוח, וקיבלתי מלא מלא שיעורים T_T אחר כך בצהריים הלכתי לשתיית השחרור של הקורס שאחרי, וכשקורס משתחרר אצלנו (כלומר... איפה ששירתתי
) בגלל שאנחנו מאבחנות שכותבות חוות דעת על המרואיינים, אז כותבים גם "חוות דעת" על המשתחררים... אז כתבו על חברה שלי "בכית כשנוי עזבה? מי חפר לך על משחקי הרעב?" והיה מצחיק ממש

בהמשך השבוע חזרתי לשגרת שיעורי בית, המורה שלנו אמר לעשות שיעורי בית על האתר, אבל להתרחק מהפייסבוק... רק אני רואה שיש פה פרדוקס??!?!!. איך אני יכולה להתרחק מהפייסבוק אם אני עושה שיעורים על המחשב??!?!
יש לציין שדווקא לא חרשתי את פייסבוק ואפילו בDraw Something שיחקתי רק פעמיים השבוע.

ביום העצמאות הייתי אצל חברה שלי בגבעתיים... אז אחרי שהרבה שנים הייתה לי מסורת קבועה עם חברים לעשות על האש בתל אביב, השנה שברתי את המסורת והלכתי להופעות
נכנענו אחרי הופעה של מה קשור והלכנו לאכול פיצה, והמוכר בפיצרייה היה המש"ק משמעת ותורנויות שלנו בצבא
אז הוא עשה לנו הנחה!!!

ואז אתמול הלכתי לעשות על האש עם המשפחה ואכלתי כל כך הרבה בשר ש... כן, אני שוקלת להצטמחן שוב

(היה גם את יום הזיכרון באמצע, וזה היום זיכרון הראשון שבו לא הלכתי לטקסים והרגשתי צורך להיות לבד בבית, היה לי ממש קשה השנה ._.)
המלצה לסופ"ש:
החלטתי שנמאס לי להיאבק בבשורות טובות |מוכה| אז אני אחזור אליו בהמשך, ובינתיים התחלתי לקרוא ספר של ג'ודי פיקו שהיא אהובתי הנצחית, בשם "בת ברית". היא כותבת על דברים שאמנם לא קשורים אליי אבל זה ממש ממש ממש מעניין O_O אז... לכו תקראו ג'ודי פיקו. כל ספר שלה, באמת. המועדפים עליי הם שומרת אחותי וההסכם, אבל חוץ מ"המעגל העשירי" ו"חוט של חסד" שפשוט לא נגעו לי... כולם מהממים

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:
תפתחו שרשורים!@#$%! אל תנצלשו! :(
תמונה לסיום, אם בא לכם:
Baby you're a fiiiiiiiiiiiiirework

E l S i

New member
כדאי לך לקרוא את הספר שאני קוראת עכשיו

מילים כמו "גלב" וביטויים כמו "הנה כי כן" הם עכשיו חלק מאוצר המילים שלי בעברית לנצח

N o R i K o

New member
אם רק היה לי כוח וזמן

יש לי רשימה אינסופית של ספרים לקרוא... כך שאם וכשהרומאי יתווסף אליה הוא יהיה בתחתית

למעלה