ממני והלאה
אני לא בן אדם קנאי, קשה לי לחשוב על סיטואציה שתוציא את זה ממני.
בחורה שמתחילה עם החבר - שתעשה חיים. אני אמורה לסמוך עליו, לא על אף אחד אחר. אם אני לא סומכת עליו ומפריע לי שהוא מדבר עם אחרות - אנחנו לא צריכים להיות ביחד. אם אני סומכת עליו, אז לא אכפת לי מי מדבר איתו ואיך (אני והאקס עבדנו באותו פאב. ראינו אחד את השני מפלרטטים עם לקוחות אינספור פעמים, ובעיקר צחקתי עליו על כמה הוא גרוע בזה)
בנאדם יותר מוצלח ממני - מי ומה מגדיר מה זה בן אדם מוצלח? יש רמות? שלבים?
קנאה בסיטואציה (מישהו בטיול ואני בעבודה) - אם הייתי רוצה להיות בטיול, הייתי יוצאת לטיול. אם הייתי רוצה ים זמן חופשי, הייתי בוחרת עבודה אחרת ומסדרת את סדר היום שלי בהתאם.
בסה"כ אני נמצאת במקום בחיים שמאוד טוב לי, אך מכיוון שאף פעם לא קינאתי באחרים, אני חושבת שזה קשור יותר לתפיסה מלנקודה מסויימת בחיים.
בכל שלב בחיים ניסיתי לסדר הכל כדי שלי יהיה טוב, אז למה שאקנא באחרים? מזמן גם למדתי שזה שאנשים נראים "מוצלחים" מבחוץ, זה לא באמת מעיד משהו עליהם ועל החיים שלהם. אז הוא טייל יותר ממני - זה אומר שיותר טוב לו בחיים? אז הזוג שמולי נראה ממש מאושר - האם זה אומר שאני יודעת מה קורה ביניהם בחדרי חדרים?
אף פעם לא השוויתי את עצמי לאחרים, אז איך אני יכולה לקנא בהם, אם זה בכלל לא בר השוואה?