ארד ללי קורזיץ' בווימות' בגביע העולם ברכות
P PRINCER New member 9/6/12 #2 בסוף אחרי הכל לי לא הייתה רחוקה גם מהכסף אם המטרה היא מדליה אז התחרות הזו מבטיחה לא פחות מאליפויות העולם בהן לי זכתה. מצד שני אם המטרה היא זהב, אז נראה שיהיה קשה מאוד לקחת אותו מקלפצ'קה הפולניה בהתחשב בזה שזהו האתר האולימפי.
בסוף אחרי הכל לי לא הייתה רחוקה גם מהכסף אם המטרה היא מדליה אז התחרות הזו מבטיחה לא פחות מאליפויות העולם בהן לי זכתה. מצד שני אם המטרה היא זהב, אז נראה שיהיה קשה מאוד לקחת אותו מקלפצ'קה הפולניה בהתחשב בזה שזהו האתר האולימפי.
B BentzWatchJudo New member 9/6/12 #3 יש הרבה זמן ללי ללמוד את האתר האולימפי בנוסף נקווה שלי תגיע בריאה יותר וגם ייתכן שתנאי מזג האוויר יהיו שונים.
יש הרבה זמן ללי ללמוד את האתר האולימפי בנוסף נקווה שלי תגיע בריאה יותר וגם ייתכן שתנאי מזג האוויר יהיו שונים.
B BentzWatchJudo New member 9/6/12 #5 אם אני לא טועה באולמפיאדה הקודמת צוברי היה הרבה זמן לפני כדי ללמוד את אתר התחרות בסין. בכל דבר יש צד טוב וצד רע. חוסר הצלחה יחסי בתחרות האחרונה מוריד קצת את הלחץ והציפיות וזה הצד החיובי.
אם אני לא טועה באולמפיאדה הקודמת צוברי היה הרבה זמן לפני כדי ללמוד את אתר התחרות בסין. בכל דבר יש צד טוב וצד רע. חוסר הצלחה יחסי בתחרות האחרונה מוריד קצת את הלחץ והציפיות וזה הצד החיובי.
A apy ape New member 10/6/12 #6 הלוואי שזאת השלישיה שתזכה במדליות באולמ' רק בסדר שונה... Lee & The Gang!