לקראת הגמר - מי הייתם רוצים שיזכה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
לקראת הגמר - מי הייתם רוצים שיזכה

ומי לדעתכם באמת יזכה....

ny22

New member
מנהל
אז ככה

האמת היא שחשבתי שהסוורים יקחו את המיליון וזה גם מה שקיוויתי שיקרה, אבל עכשיו זה כבר בלתי אפשרי לצערי

אז ככה:
מי אני מהמר שיקחו - קובי וטליה או רומי וקורל.
מי הייתי רוצה שיקחו - סכי ושטי
.

always be me mc

New member

רוצה: סכי ושטי כמובן
(גם עמיתה שלי לעבודה משוגעת עליהן)
יזכו: קובי וטליה (שזה בסדר כן.. אפשר לחיות עם זה)

(ומשהו שאני פשוט חייבת לומר)
יו איך הבנות האלו לא מפסיקות להדהים אותי!
ולא אכפת לי שזה לא קשור
ענקי לבתאל שהצליחה להתגבר ולעבור את המשימה עם

עזבו תואר ועזבו כסף ידוע מי המנצחים האמיתיים של המירוץ. שום דבר שיקרה לא ישנה את זה ובאמת שיהיה להן
בהצלחה ענקית בהמשך. מגיע לגמרי.

(כן כדאי שאני אלך קצת להרגיע בחוץ חח)

ny22

New member
מנהל
מסכים לגמרי
ולגבי...

ה"להרגיע בחוץ" (חחחח.....) נראה לי שכולנו ככה

ככה שאולי אין סיבה

וזה קשור בהחלט

אגו5

New member
המרוץ למליון

שלום רב.ברצוני לאחל לרומי וקורל הצלחה בגמר שתקחנה את המליון .לאחר שראיתי את ההתנהגות המחפירה של הזוג הנשוי.ממש בלי בושה התנהגות מגעילה........!!!!!!!!!!פוי!!!!!!!!!!

Jason2

New member
אני חושב שהוא מתכוון

לקטע שטליה מלטפת כלב, זו באמת התנהגות שלא יכולה לעבור.

אגו5

New member
תשובה לתגובה

שלום רב.כששני הזוגות האחיות והזוג הנשוי היגיעו לשוק נדברו שמי שמוצא את ההודעה לאן להגיע יעבירו אחד לשני ויגיעו למקום המפגש ביחד וישמרו את שני המקומות לגמר.אך כשמצאו את הפתק ברחו כמו שפנים בעיני זה מגעיל ממש.מאחלת לאחיות החמודות להגיע למקום ראשון .

Jason2

New member
כמו שאמרתי קודם

בחצי הגמר לא עושים בריתות, אין דבר כזה.
אם האחיות היו מוצאות הן היו עושות בדיוק את אותו הדבר.
לא הגיעו עד לשלב הזה כדי לעזור לזוגות אחרים.

גם אני מאחל להן, אבל זו תחרות ורק אחד זוכה בסוף בכסף.

אורישקי

New member
אם היית שמה לב

היית רואה שרומי וקורל החליטו להיפרד מטליה וקובי בגלל שרומי לא רצתה להיות איתם.
אז אפילו הטענה הזאת לא נכונה.

choco2602

New member
רומי וקורל בעצמן

(אם אני לא טועה) חשבו לשים את עצמן בשאלה "מי הזוג שמוכן לדרוך על אחרים?" זה רק מראה שהן לא היו עושות משהו אחר.
הן לא תמימות ומלאכיות ועשו דברים דומים (המונית עם איציק ואלירן)

ny22

New member
מנהל
למיטב זכרוני, האחיות הן אלו שנפרדו מהם.

הן אלו שאמרו שהן ראו שזה לא הולך אז הם נפרדים...
ככה לפחות הבנתי.

LiRs Lullaby

New member
מי אני רוצה שיזכו: רומי וקורל

מי אני חושבת שיזכו: רומי וקורל.

ווינריות בנשמה. אני לא רואה מישהו אחר חוטף להן את זה. אולי הסגולות כי גם אותן מאוד אהבתי ואני אשמח גם במקרה של זכיה שלהן.

מי אני רוצה- הסגולות מזרחיה

מי לא הייתי רוצה שיזכו: רומי וקורל. סנוביות ואנטיפטיות, ילדותיות מאוד, [זה מה שהן תכלס] כל כך גאוותניות. מעניין שאפילו בסוף המרוץ הן לא מצליחות לא לריב כמו שתי מפגרות.
מי אני חושב שיזכה- רומי וקורל. ההפקה חפצה ביקרן, לא הפליא אותי שהן לא הודחו אגב. להערכתי המשימות יהיו תפורות ליכולות שלהן, או משימות שבהן ההפקה תוכל להתערב בקלות לטובתן.
מי הייתי רוצה- וכבר לא יזכה: הסוורים. באמת, חבל לי עליהם. לאורך המרוץ הם היו מצוינים והגיע להם להיות בגמר וגם לזכות בו. אבל היום הם הפגינו חולשה מוזרה במשימות , מן חוסר אונים כזה שלא מתאים להם. חבל שבמאני טיים הם נשברו כי היה להם משחק מצוין עד עכשיו .
נאחל להם הצלחה בהמשך.
והספרנים? טליה וקובי- לא משתגע עליהם אבל הם בהחלט עדיפים על האחיות; זכיה שלהם תהיה הרבה יותר מוצדקת. הם יותר טובים גם מהסגולות אבל אני יותר מחבב את הסגולות.. .
ומילה על קובי: קובי בחור טוב, באמת, וטליה צריכה להרגע עם הקטילות והשתלטנות כלפיו כי הוא בסוף יבין שזה לא מגיע לו, ושיש דברים טובים יותר [בשבילו] שם בחוץ

Teary

New member
רוצה - רומי וקורל או מעיין ובת אל

שני זוגות שהתחברתי אליהם ממש בהתחלה, וגם ממש מגיע לכל אחת מהן. הייתי יותר שמחה אם מעניין ובת אל היו זוכות, בגלל הקטע שהן כאילו תמיד נחשבו ל"זוג חלש" ביחס לאחרים, וזה הרגיז אותי, אז יהיה נחמד לראות אותן מנצחות, מאשר זוג שתמיד נחשב לחזק... אבל גם אם רומי וקורל ינצחו אני אשמח, כי נורא אהבתי גם אותן.

חושבת - נראה לי שרומי וקורל יזכו, אם לא הן אז כנראה קובי וטליה. אני די אתבאס אם קובי וטליה יזכו. למרות שגם להם מגיע, ככה שזה לא מאוד יפריע לי, אבל אני אישית הכי פחות התחברתי אליהם.

Mידאס

New member
שמח שלא הסוורים

המלוקקים והמאוהבים בעצמם. לראות אותם מתווכחים אתמול ממש גרם לי לשפשף את העיניים. חשבתי שאני חולם.

הסגולות הן הטוענות הראויות ביותר לכתר. כמעט ולא שמעו אותן מתלוננות על משימות, וגם אם הייתה איזו טרוניה, הן לא נכנעו ועשו הכל, ממש הכל, כדי לסיים את המוטל עליהן. מעבר לזה האישיות של שתיהן פשוט כובשת. הן ענוות ומצחיקות, שנונות, מפוצצות שמחת חיים ובעיקר מהוות דוגמה ומופת לנחישות מהי.

שתיהן הוכיחו לאורך העונה כולה שהן פייטריות ש"לא רואות בעיניים". אין ספק שהפרס הגדול מגיע להן יותר מאשר לכל אחד אחר שהשתתף במירוץ, לאו דווקא בין אלה שהגיעו לגמר.

כמו שכבר כתבתי

בפעם הקודמת ששאלת, היה נחמד לי אם קובי וטליה יזכו.
ואין לי בעיה עם אף אחד מהזוגות האחרים.

choco2602

New member
האמת שעד עכשיו הכל הולך כמו שרציתי..

כמו שאמרתי פעם שעברה די נמאס לי מהסוורים אז קיוויתי שהם יהיו מקום רביעי (לא פחות מזה, ולא יותר).
מהזוגות שנשארו מבחינתי רומי וקורל זה פרווה לא לכאן ולא לשם. אהבתי אותן בתחילת העונה אבל לאט לאט זה נעלם.. - אז שיהיו מקום שלישי.
מעיין ובת אל וקובי וטליה, אני אוהבת את שניהם אבל יותר בא לי שקובי וטליה ינצחו.

שמש 33

New member
מאד רוצה לראות את מעיין ובת אל לוקחות את הגמר

אבל מהמרת על קובי וטליה.
בכל אופן, כל הזוגות ראויים בעיני.

למעלה