מדליית ארד שנייה לענבל פיזרו ברכות
B BentzWatchJudo New member 2/9/12 #2 כל הכבוד! מקווה שהיא לא מאוכזבת ושהזהב יגיע בלפחות אחד משני המשחים הבאים שלה.
B BentzWatchJudo New member 2/9/12 #5 אכן. זה רק מראה כמה היא ספורטאית גדולה. נראתה מאוכזבת מאד בראיון לערוץ 1 אחרי טקס המדליות. אמרה את מה שהיה ברור לכל מי שצפה במשחה, שהיא טעתה ופתחה את המשחה מהר מדי.
אכן. זה רק מראה כמה היא ספורטאית גדולה. נראתה מאוכזבת מאד בראיון לערוץ 1 אחרי טקס המדליות. אמרה את מה שהיה ברור לכל מי שצפה במשחה, שהיא טעתה ופתחה את המשחה מהר מדי.
A aaa123 Member 2/9/12 #6 היא לא פיגרה אחרי המקום השני בהבדל קטן כך שאני לא בטוח בכלל שהיא היתה מסוגלת למקום גבוה יותר(להבדיל מתוצאה טובה יותר) אילו היתה פותחת לאט יותר.
היא לא פיגרה אחרי המקום השני בהבדל קטן כך שאני לא בטוח בכלל שהיא היתה מסוגלת למקום גבוה יותר(להבדיל מתוצאה טובה יותר) אילו היתה פותחת לאט יותר.
B BentzWatchJudo New member 3/9/12 #7 נראה שענבל מאמינה שהיא יכלה להשיג יותר האכזבה של ענבל מעידה שהיא מאמינה שהיא יכלה להשיג יותר. זה מבחנתי מה שחשוב, זה מה שאני אזכור וזה מבחנתי עדות לעד כמה היא ווינרית.
נראה שענבל מאמינה שהיא יכלה להשיג יותר האכזבה של ענבל מעידה שהיא מאמינה שהיא יכלה להשיג יותר. זה מבחנתי מה שחשוב, זה מה שאני אזכור וזה מבחנתי עדות לעד כמה היא ווינרית.