הבחירות שלי
דרמת השנה/הדרמה האהובה:
הדרמה עוד לא הסתיימה, אבל בשבילי זו Reply 1988. זו לא הייתה אהבה ממבט ראשון, אבל איפשהו באזור פרק 8 התמכרתי... לא הייתה עוד דרמה השנה שהוציאה ממני חיוכים לצד דמעות של התרגשות במינון כזה, עם דמויות שגרמו לי להזדהות איתן, וסיטואציות שחלקן נראות כאילו נלקחו מהחיים שלי.
יש לציין שאהבתי מאוד גם את Heard it Through the Grapevine ששמרה על עניין במשך 30 פרקים. עוד סדרות שנהניתי מהן מאוד השנה: Ho Goo's Love, My Love Eun Dong ,Let's Eat Season 2, Last, The Producers.
ואם כוללים גם סדרות שהתחילו ב-2014 והתמשכו ל-2015, אז גם Healer ו-Valid Love.
השחקנית הטובה ביותר: Hwang Jung Eum. זו שחקנית שפעם ממש לא אהבתי, והשנה גרמה לי להעריך ולחבב אותה עם שני תפקידים שונים ומגוונים.
חייבת לציין לטובה גם את Jang Na Ra, Park Bo Young, Go Ah Sung ו-Lee Shi Young.
השחקן הטוב ביותר: Ji Sung שהוכיח שוב כמה הוא ורסטילי בגילומן של כמה וכמה אישיויות שונות ומובחנות, שהצליחו ליצור אמפתיה.
ציונים לשבח: Seo In Guk, Yoon Kye Sang, Choi Woo Shik, Jo Jung Suk.
שחקנית המשנה הטובה ביותר: Kim Seul Gi הכ"כ מוכשרת, גם בקומדיה וגם בדרמה.
שחקן המשנה הטוב ביותר: Byun Yo-han שעושה תפקיד מדהים ב-Six flying dragons.
הזוג השווה ביותר: הזוג הראשי ב- Healer
הברומנס הכי שווה: קשה לי לבחור... Seo In Guk ו- Park Bo Gum ב-I remember you; כל החבורה ב-Reply 1988; השותפים לדירה ב-The lover.
החברות הנשית הכי שווה: She was pretty.
תגלית/פריצת השנה: Park Bo Gum שכבש את לבי בשני תפקידים שונים (Reply 1988, I remember you). הילד הזה כ"כ מוכשר והורס!
הפסקול הטוב ביותר: Reply 1988 , Last
הדרמה הגרועה/ אכזבת השנה:
אני מחלקת את זה לשתיים: הדרמה הכי גרועה מבחינתי היא Hyde, Jekyll, Me שהייתה ממש משמימה לטעמי, אבל לא ממש היו לי ציפיות לגביה (עשיתי בה צפייה משותפת עם חברות, ושרדתי בעיקר בזכות הפרצופים היפים ואפשרות ההמרצה).
הדרמה שהכי אכזבה אותי השנה היא My Beautiful Bride. היו לי ציפיות גבוהות בהתחלה והשחקן הראשי היה מעולה לאורך כל הדרך, אבל העלילה התישה אותי ובסופו של דבר איבדתי עניין.
הבזבוז הכי גדול של כישרון: Lee Jin Wook יקירי שנפל על העלילה הכה דלילה של The Time We Were Not in Love.
ובשביל הסטטיסטיקה: בכמה דרמות/סרטים מ-2015 צפיתן השנה?
זה החשבון:
23 דרמות רגילות
2 מיני דרמות
2 דרמות שהתחילו ב-2014 והסתיימו ב-2015
5 דרמות רצות שעדיין לא הסתיימו (אחת מסין ואחת מטייוואן).
2 סרטים
כמה זה יוצא בטוטאל? זו הרשימה שלי במיי דרמה ליסט:
http://mydramalist.com/dramalist/danarod76