סמינר BJJ עם אלוף עולם - 2 כרטיסים

AmitNHB

New member
סמינר BJJ עם אלוף עולם - 2 כרטיסים

לחברי הפורום

Roberto "Cyborg" Abreu, אלוף העולם המכהן ב No-Gi BJJ, יערוך בישראל סמינר ב 13-14 בספטמבר והאתר, MMA-SHOP (הספונסר שלנו למשחק ההימורים), מעניק במתנה 2 כרטיסים לחברי הפורום.

ביום שני (ה 3 בספטמבר) בערב החל מהשעה 19:00 ועד השעה 20:00 אני אעלה לאתר מספר חידות "זהה את הלוחם בתמונה", כאשר כל חבר פורום אשר יזהה לוחם ראשון, יזכה בנקודה. 2 חברי הפורום בעלי מספר הנק' הגבוה בסיום התחרות יזכו בכרטיסים (במידה ויהיה תיקו בין שני חברים - בעלי ניקוד זהה, החבר שצבר את הניקוד ראשון מהשניים, יזכה בכרטיס).

תודה והמשך סופ"ש נעים.

zanshin

New member
יש טעם לחגורה לבנה להגיע?איפה רוכשים כרטיסים?

AmitNHB

New member
יום שלישי (4.9)

ע"מ לתת לכולם זמן לקרוא ההודעה (ולהתכונן פיזית ונפשית... וגם כי אני בעצמי לא ממש יכול בשני...
), אני מעביר את התחרות ליום שלישי ה 4 בספטמבר

כאמור: בערב יום הנ"ל יום שלישי (4.9) החל מהשעה 19:00 ועד השעה 20:00 אני אעלה לאתר מספר חידות "זהה את הלוחם בתמונה", כאשר כל חבר פורום אשר יזהה לוחם ראשון, יזכה בנקודה. 2 חברי הפורום בעלי מספר הנק' הגבוה בסיום התחרות יזכו בכרטיסים (במידה ויהיה תיקו בין שני חברים - בעלי ניקוד זהה, החבר שצבר את הניקוד ראשון מהשניים, יזכה בכרטיס).

AmitNHB

New member
יש עוד חברים שלא מתאים להם בשלישי

אפשר להעביר ליום רביעי או לעשות שני חידונים, אחד על כל כרטיס בימים שונים. אנא, הגיבו

zanshin

New member
בפלייר רשום חמישי ושישי בהזמנה רשום שישי

זה אותו הדבר רק במקומות שונים?
בהזמנה באתר נותנים להזמין רק ל14 שזה יום שישי.
עזרה בבקשה

AmitNHB

New member
תשובה

בתאריך 13.09 זה בחיפה (צפון) ובתאריך 14.09 זה בגנות הדר (נתניה) .
הכרטיסים תקפים ל-2 הארועים כמובן.

MMA SHOP

New member
מועדים לסמינר

בתאריך 13.09.2012 הסמינר יהיה בחיפה במועדון ה-MMA של אורן לווין.
בתאריך 14.09.2012 הסמינר יערך בגנות הדר (נורדיה-ליד נתניה) בשעה 14:00 יום שישי.

AmitNHB

New member
לגבי היום בערב

זוהי הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות חידון ב Live ומפעת העניין, אני בהחלט מוכן לאפשרות שיהיו מעט משתתפים ו\או משתתפים שיאלצו להגיע לאחר ההתחלה (19:00) ו\או לעזוב לפני הסיום (20:00). בכל אופן, יתכן שנחלק היום רק כרטיס אחד ואת השני מחר באופן דומה, אל תתלו אותי

למען ההגינות, לכל חבר פורום שינסה לנחש, ינתנו 3 ניחושים אחת לכל סיבוב ויש להמתין 3 דקות בין ניחוש לניחוש בסיבוב, וזאת ע"מ למנוע ניחוש נכון ע"י הצפה.

למי שלא זוכר איך המשחק עובד אתם יכולים לראות דוגמא לחידה (לא קשה אני מאמין...
) בתמונה המצרופת.

למעלה