עונה 1 Vs עונה 2

shirush3

New member
עונה 1 Vs עונה 2

בסבב הקודם 1X01, הפרק שהתחיל את הכל, זכה ברוב מוחץ

לדעתי הפרק הוא בין הפרקים הטובים בסדרה

השבוע:
1X02 - The Thing You Love Most
http://www.youtube.com/watch?v=R4gQoNmC8mM

נגד

2X02 - We Are Both
http://www.youtube.com/watch?v=q0lwfORiBj4 (למה אין פרומו ספציפי לפרק?
)

חוקים:

כותבים בכותרת את השם של הפרק שאתם רוצים שינצח + נימוק
אין לשנות הצבעה
פרק שינצח יזכה את העונה שהוא שייך אליה בנקודה
במקרה של תיקו 2 העונות יקבלו נקודה
לחפור כפי יכולתכם

למה דווקא הפרק הזה?
קטע/סצנה אהובים מהפרק?
ציטוט אהוב?
דמות אהובה מהפרק?

ניקוד:

עונה 1 -

עונה 2 -

Macphista

New member
גם אני 202

למרות שהפרק השני בעונה הראשונה גם טוב, אבל הפרק השני בעונה השנייה ממש מעניין.

הפרק הזה כי היה בו משהו מרתק. לראות את צ'רמינג חוזר לפעולה בלי סנואו. עומד על שלו מול רג'ינה. וכמובן- לראות את רג'ינה ורמפל ביחד לראשונה!
סצנה אהובה- אני חושבת שזו שקישרת.
ציטוט- כשרמפל אומר לרג'ינה שברור לו שהיא לא יודעת מה היא עושה. וכשהוא אומר שיש להם היסטוריה רבה בעבר ובעתיד.
דמות- רג'ינה של היער המכושף. משהו מאוד תמים וצעיר ורענן. רוב הזמן, היא נראית... לא רעננה... נגדיר את זה ככה, ובפרק הזה היא צעירה ורעננה ומגניבה.

Shiri from the block

Active member
אני צריכה לצפות בפרק 102 בשביל להיזכר.. רוב הסיכויים שזה יהיה 102 כי גם בכללי יותר אהבתי את העונה ראשונה, וגם אני אוהבת את רג'ינה בתור ראש העיר מאשר רג'ינה שכבר כולם יודעים מי היא ומחפשת redemption...

אז למה בחרתי בפרק הזה

כל מה שקורה בסטוריברוק מעניין, אבל נקודות השיא בפרק הם הקטעים מהעבר עם רג'ינה הצעירה, קורה, הנרי האב ורמפל.
נהניתי מכל רגע ואהבתי את השילוב המוצלח שלהם עם הקטעים מסטוריברוק.

סצנות אהובות: -כל- קטעי העבר. איך כולם סביב רג'ינה מתכננים את החתונה שלה והיא חסרת אונים, אף-אחד לא שואל אותה לרצונה. לא נותנים לה אפילו זמן להתאבל. קורה קובעת לה את החיים, סנואו קטנה מדי, הנרי חלשלוש חסר תועלת, ולמלך בכלל לא אכפת. היא רק רוצה לברוח, עושה את טעות חייה ומזמנת את רמפל שרואה לב טהור וטוב ומחליט להאפיל אותו.

ציטוט הפרק: נאום הנסיך צ'ארמינג "We Are Both". כנראה שדייויד צריך את אמה וסנואו רחוקות כדי להיזכר שיש לו אישיות. פתאום הנסיך הבלונדיני יודע לדבר ולשכנע אנשים.

דמות אהובה מהפרק: רג'ינה הצעירה. כזאת תמימה ומתוקה.

למעלה