פינת כל הכבוד - והפעם....

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
פינת כל הכבוד - והפעם....

בראש ובראשונה אני חושב שמי שמגיע לו הפעם כל הכבוד זה אתם
(הגולשים)
- בתור מנהל הפורום אני חייב לציין שזה באמת תענוג גדול לנהל כאת את הפורום: יש כאן גולשים מקסימים שבאמת כיף להיות כאן איתם. בנוסף אני שם לב איך אתם מקפידים על הכללים ולא הורסים לאף אחד את התוכנית, כלומר, אתם שמים
היכן שצריך וכמעט שאין כאן "הפתעות" בנושא, ככה שכל מי שלא רוצה לדעת מה יהיה יכול שלא להיחשף לכך ומי שרוצה לדעת - גם יכול...
באמת שמגיע לכם כל הכבוד

הזוג שנראה לי שהכי מתאים לו לקבל כל הכבוד כרגע הוא מעיין ובתאל
- כל הכבוד להן שהן למרות כל הקשיים מצליחות לשמור על מקום גבוה ונותנות פייט רציני.
בנוסף לכך, וזה באמת מדהים, איך הן מקבלות הכל באהבה ובשמחה. כמעט אף פעם לא ראייתי אותן מתבכיינות או כועסות (רק לעיתים רחוקות) אלא מקבלות את הדברים באהבה ובשמחה (ובד"כ הן אלו שעושות שמח...), זה באמת משהו שמדהים אותי. באמת שמגיע להן על זה כל הכבוד

(בין השאר גם על זה שהם שמרו על כך לאורך המירוץ).

לדנה ודבי - בהסתייגות

כן , כן לדנה ודבי. זאת לא טעות למרות שאני מאוד מאוד לא אוהב אותן בדרך כלל.

כל הכבוד על שהצליחו לעשות מה שהסוורים התקשו מאוד , לסחוב את הנשים על הגב.

ולמה בהסתייגות? הציון לשבח מגיע להן רק בהנחה שהכל שם היה אמיתי ולא פוילשטיק.

כנ"ל וכנ"ל וכנ"ל

כנ"ל גם אני לא סובלת אותן

וכנ"ל גם אני חשבתי על זה שהן בעצם עשו יותר משימות מאחרים, בגלל הפרסות, ובכל זאת לא נשרו - ככה שהן לא כאלה עלובות
דבי אישה בת 50, סחבה מישהי על הגב - יפה מאד. וגם עלתה על המזחלת אחרי שעפה ממנה - גם יפה.

וכנ"ל - כל זה בערבון מוגבל, אם ההפקה לא עזרה להן

ny22

New member
מנהל

גם את זה הן עשו בצחוק...
(אני מניח שאם זה היה בנאדם הן היו יותר עושות את זה בצורה הרבה יותר עדינה).

כל הכבוד לצוות צילום שהוצמד למכשפות מג'יפטליק

אין ספק שאלה אנשי מקצוע חזקים בעלי מעיים מניירוסטה ועצבי פלדה...ומקנא לאללה בצוות הצילום שעבד עם הסגולות, הייתי משלם על החוויה הזו.

אכן מעיין ובתאל

מכמה סיבות:

1. הצחוק של הבובה לקרוא לה שמעון, ולצרוח על ההר שמעון איפה אתה? העלה חיוך על פניי.

2. הלוחמה הפסיכולוגית שעשו לדבי רגע לפני שהתחיל הדו-קרב וכך בעצם גרמו לניצחונן בלי להתאמץ יותר מידי

3. וזה ששתקו ולא ענו לדבי בעצבים שלה. ודאגו לבצע את המשימה כשהיא לא רואה שלא תעשה להם שחור. והמשפט של מעייו לבתת-אל "אם את רוצה להאמין במשהו תאמיני בקדוש ברוך הוא"

הזוג הטוב ביותר והמוצלח ביותר, ומאוד מקווה שהן יזכו

ny22

New member
מנהל
אגב, לגבי ב'...

אני לא ממש זוכר, מה הן בדיוק עשו?

הפחידו את דבי, במסווה של "שותפות גורל"

באו אליהן בחביבות,

והתחילו עם "אל תשאלו איזה פחד זה, כמעט נפלתי..."

וגם

הם אמרו לה כמה מסוכן לגלוש. וראו שדבי ממש מאמינה להם, ומעיין לא הפסיקה פשוט להפחיד אותה, ובאמת בסוף דבי נפלה.....

על דבי אני מאמינה

שגם בלי ההפחדה של מעיין היא הייתה מפחידה את עצמה.
היא בלאו הכי 90 אחוז מהמשימות חושבת שהן משימות למות

נכון

וזאת הסיבה שמעיין הפחידה את דבי, ולא את דנה. היא פשוט הוסיפה על חוסר הבטחון שכבר היה קיים אצלה. וזה בעצם כל הרעיון, לדעת לפנות לאדם הנכון שיקבל את דבריך ללא סייג, ולגרום לנצחון בדו-קרב כמעט ללא מאמץ! מאוד נהניתי מהמהלך של מעיין, שהפנימה שמדובר בתחרות וכל האמצעים כשרים, במיוחד כאלה שנעשים בצורה נעימה ומשיגים את התוצאה הרצויה!

X יו יו S

New member
טוב

אני ממש שונאת את דבי ועד שאני לא ראה שהיא בחוץ אני לא ארגע

אבל בתור מישהי שמעידה על עצמה שהיא באה למירוץ רק בגלל דנה
אז אני חושבת שזה ראוי להערכה

למעלה