פינת כל הכבוד

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
פינת כל הכבוד

הפעם אני אקדיש את פינת כל הכבוד לשתי זוגות שאני ממש אוהב:
מעיין ובתאל - על זה שהן עדיין מצליחות להיות בראש וסיימו ראשונות פעם שנייה ברציפות
אני כ"כ שמח בשבילן והלוואי שהם ימשיכו להוביל ככה
.

בנוסף מגיע כל הכבוד לבתאל
שלמרות שהיא חולה היא משחקת אותה כמו גדולה (ובכלל לא מתלוננת)

איציק ואלירן - הסיבה שאני הכנסתי אותם לפניה כאן הפעם היא שאני ממש אוהב את הזוג הזה ואם אני זוכר נכון אף פעם לא הכנסתי אותו לפינה כאן והרגשתי שזאת ההזדמנות האחרונה שלי להכניס אותם לפינה.
לכן אני חושב שמגיע להם כל הכבוד על כך שלמרות הקושי שלהם להתקדם במירוץ הם הצליחו להגיע עד לשישייה האחרונה

נכון שזה בזכות לא מעט מזל שהיה להם, אבל למרות זאת החלטתי להכניס אותם כאן הפעם לפינה

ההפקה - למרות כל הכעס שלי עליה בגלל העריכה הבעייתית, אני חייב לציין שמגיע כל הכבוד להפקה על הלג המעניין בארה"ב (ואני בטוח שגם הלג הבא יהיה מעניין) - ההפקה חושפת אותנו למקומות שעבור חלקנו הם חדשים ומראה לנו אותם בדרך מרתקת ומעניינת

אתם, כמו תמיד, מוזמנים להוסיף משלכם

כמדומני הלג הבא עדיין בארה''ב...עוד לא נגמר

וכן, בהחלט כל הכבוד למעיין ובתאל שלא מוותרות בקלות על המקום הראשון וכפי שהעידו על עצמן, זה בדי נ איי של הפרסים!

איציק ואלירן? מאחר וזו פעם ראשונה ואחרונה שלהם, אז יאללה נזרום עם כל הכבוד להם, פרס ניחומים ללוזרים בעלי המזל.

ny22

New member
מנהל
לכן אני אומר - להפקה מגיע כל הכבוד

על הלג הזה וככ הנראה גם הלג הבא

גםצופה

Member
מנהל
הלג הבא נדמה לי עדיין באריזונה...

בהרים מכוסי שלג [לא חשבתי שיש שלג באריזונה כי היא מדינה מדברית..]

גםצופה

Member
מנהל
אני מניחה שיש שם הרים גבוהים מאד

ומן הסתם בחורף הם מושלגים...

25330

New member
בריאליטי - בשביל כבוד
צריך להיות אמיתי ו

המשותף לשני הזוגות שעל הפודיום הפעם זה שהם אמיתיים ולא מנסים להציג מה שהם לא. נכון שיש במשחק עוד שני זוגות (ועוד יותר מזוג אחד בבית) שמשדרים אמינות שמזכירה "מציאות" ואוטנתיות, למרות טונות של ליהוק, עריכה, במוי, מניפולציות ומה לא. למי שבטוח בעצמו, להיות הוא עצמו זה די משתלם ומרשים. במיוחד אם "העצמי" מצליח להרשים, לסחוף את הצופים (או, חלק משמעותי מהם) ולקנות-לשבות את אהדתם
כנראה שבריאליטי בשביל כבוד לא חייבים לעבוד. מספיק פשוט לשדר אמתיות, אוטנתיות ולהפחית בהצגות ונסיונות (סרק, בדרך-כלל) להגדיר את הפלזמה (או, כל מסך אחר) מחדש.
מעיין אלופת הסטנדאפ הטבעית; בתאל הנחושה וחסרת האגו; החברות והתמיכה ההדדית בינהן; עקרונותיהן והספורטיביות (תמיד מאירות פנים, מעודדות זוגות אחרים ועוזרות) שלהן אומרים בפירוש:
כ ב ו ד

באיציק ואלירן עסקנו בהרחבה ונראה שחוץ ממזל (והרבה עזרה מיד מאוד לא נעלמה ומאוד לא עדינה) יש להם נסיון חיים, חוכמה של חתולי רחוב וכנראה גם לא מעט כריזמה (לשכנע אנשים - נו טוב, נניח ששלא מתורגמנים ועזרה אחרת - בשפה שאינך דובר, זה הרבה יותר ממרשים. סך-הכל הם שידרגו את תפקיד טום קשתי ונתנו לו פרשנות ואור משעשעים, "שלא נדע מטומאה".

לגבי ההפקה אני פחות מתלהבת וחושבת שהיא חושפת בעיקר מי שמסכים לשתף איתה פעולה ולחסוך לה בהוצאות (למשל: ה-LFL האמריקאי שמשיקוליו סבר כנראה שחשיפתו ב"תוכנית דגל" בערוץ המוביל בישראל תביא לו מנויים נוספים מישראל שיצרפו את הערוץ לחבילת הצפיה שלהם. מקישור שהבאתי בשרשור אחר עולה שמשחקי הליגה משודרים ברשתות לוויין ו/או כבלים כ-MTV2 ועוד). בעיה נוספת עם ההפקה היא חד-ממדיות וצרות אופקים שלוקחת מימד אחד ודרכו צובעת מציאות מורכבת הרבה יותר (למשל: עם כל הכבוד לסלוודור דאלי, לא כל תושב ברצלונה חושב כל היום על דאלי בדיוק כמו *שכל* מי שגרה בתל אביב לא עסוקה כל היום *בהכרח* בנחום גוטמן או ארדון וכו. בווגס יש חיים מחוץ להימורים. Halloween הוא מאורע פאגני הקשור במעבר מסתיו לחורף ואשר עבר חילון. להפוך את Halloween לנס ודגל אמריקאי זה בערך לומר שתמצית היהדות ועיקרה מתמצה בט"ו באב).

Jason2

New member
הלווין יותר סמל תרבותי מאשר דתי

וזאת בגלל כל הסרטים וכל מה שמסביב לחג הזה.
הוא לא חג דתי כמו חג המולד וכמו הפסחא ואם לא היה מונצח כל כך הרבה סביר להניח שהיה נשאר חג קטן וחסר משמעות.

הייתי קורא לזה נס ודגל של התרבות האמריקאית ולא של הדת הנוצרית.

כל הכבוד לסגולות!!!

גם בגלל שהן לובשות את הצבע האהוב עלי (אז אני משוחד) וגם בגלל שהן קורעות מצחוק!!! תעזבו אותי ממתנשאים ותחמנים, שרק הבנות יצליחו!
והבנים.... לא יוצלחים שזמנם סוף סוף הגיע. לפחות הם זכו במכשירי חשמל לבית (לא כולל מכונת קפה)...

על זה שהצליחו להתחבב על רוב המתחרים והצופים

מגיע להן שאפו ענק, לא ספרו אותן או אהבו אותן בהתחלה. ועכשיו, כל המשתתפים (למעט דבי המיזנטרופ) שינו דעתם, לא הייתי אומר 'התאהבו' בהן אבל כבוד והערכה ואפילו חיבה כן מראים להן ובצדק!
תראו את הסגולותמאניה בדף הפייס של התוכנית, משאבת לייקים השתיים האלה.

bvnmrt

New member
כל הכבוד להפקה

שבעונה הזאת שוברת שיאי מריחה והחדרה של תכנים "מרגשים" שמעניינים ת'תחת.

למעלה