פינת כל הכבוד

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
פינת כל הכבוד

טוב, זאת אולי הפינה האחרונה של "פינת כל הכבוד" ואולי תהיה עוד אחת אחרי הגמר...

בכל אופן, הזוגות הפעם הם:
סכי ושטי - שלמרות הפחד העצום של מעיין מנחשים - היא התמודדה עם זה יפה מאוד
.
רומי וקורל - האמת היא שממש לא ידעתי אם לשים אותן, אבל השוונג שהן היו בהתחלה וזה שהן הצליחו להוביל בפער משמעותי בהתחלה ממש הרשים אותי ולכן החלטתי לתת להן מקום ב"פינת כל הכבוד" של הפעם...

וכמובן - הסוורים
- הרגשתי שאני רוצה לתת להם מקום בפינה בגלל כל הדרך המדהימה שהם עשו והפייט שהם נתנו בחלקים האחרונים של המירוץ, חבל לי מאוד שהם הודחו
.

ALIsuperstar

New member
המפיקים מאוחר יותר יבינו

מה הטעות. כי הסוורים יקבלו קמפיינים והם גם נראים כמו הנגיף שמביא פרסום עוד ועוד... ואז יבינו שיכלו להרוויח מהם. לא חכם היה להעיף אותם.

Jason2

New member
זה לא משנה הגמר כבר היום

לאחר מכן כל אחד מהם יכול לקבל קמפיין או משהו היום אחד הזה ממש לא משחק תפקיד.

אל תדאג הם ירויחו מהם. ומה זה להעיף אותם הם הגיעו אחרונים זה המשחק. אין יותר נקודות ללא הדחה נגמר הסיפור הזה.

Lepton

New member
מה הטעות בדיוק?

ליהיא גרינר קיבלה לא מעט קמפיינים. מה בדיוק קיבל ג'קי?

טום קשתי מופיע בכל חור. איפה בדיוק בר ואינה? (נכון, היה להן קמפיין אחד, וחבל שרק אחד).

וחוץ מזה, ההפקה לא יכולה לגרום למישהו לומר מילה שהמוח שלו מסרב לומר אותה.

ALIsuperstar

New member
נכון אתה צודק

ולזה אני מתכוון, לא תמיד ההימור הוא ההימור הטוב... עובדה שההפקה בוחרת באנשים שאינם מביאים לה טועלת, אבל זה לא משנה כי מי שמגיעים לגמר הם אלה שמקבלים חוזה חדש, ובאח הגדול זה הקהל הבור ועם הארץ שסימס מה לעשות, טהוניה? תקבל קמפיין הרי דוגמנית, לבנה? קשה לנחש, לאון יקבל תכנית בטוח יש לו פני מנחה. דור? ייעלם, ואיתי? אולי יקפוץ לאיזו פרסומת... הסוורים? זה כבר ידוע שהם יהיו בגדר דוגמנים, הסגולות? יהיו בתכנית אירוח, כי צריך לצחוק על מישהו... האחיות, הן נמוכות מידי בשביל קמפיינים חוץ מזה ששמדובר בגוף שלהן ולא בפנים שלהן אז... בעיה.

ALIsuperstar

New member
אני יודע שזה נראה כמו משחק

אבל זה לא... קוראים לזה סדרת ריאליטי מתוסרטת, זה נראה אמיתי אבל זה לא... אפשר לשים לב לזה בדיעבד אם תסתכל על הפרקים מהתחלה תבין שהעריכה די בעייתית ובמקרים מסוימים, מבלבלת. וזה בסדר שהקהל קונה את זה, ויגיד איך יכול להיות... אבל הנה אתם מתמכרים בגלל דבריים שטותיים כמו חיים שלי וצבע סגול, וגוף יפה, וחתיכים... הכל מתערבב ביחד ונהיה במקום בוקר טוב לראית אתמול? זה לא רע אבל קצת חיים סך הכל תכנית מיילא הייתם חלק מזה, סימסתם לאהוב הייתי מבין אבל כאן זו תכנית מצולמת מראש הזוכה ידוע כבר עוד חודשים לפני... עכשיו הבאסה זה קובי וטלייה שאינם מתאימים לטלוויזיה זה היה הימור לא טוב...

גריני

New member
מודה, שלמרות הכל ובסופו של דבר - נהנייתי מאוד

למרות שההפקה מאוד בעייתית, ההתערבות שלהם מאוד מורגשת ומאוד הפריעה לי (נוצר לי דיסוננס בין "ריאליטי" לסרט / הצגה וכו')
למרות העריכה שמשכה את התוכנית כמו מסטיק, והיו רגעים שהמסך שלי היה בסכנה אמיתית....
בסופו של דבר: התוכנית טובה מאוד! ואני חושבת שאני אפילו מעדיפה את העריכה הישראלית על פני האמריקאית. מערכות היחסים של הזוגות בתוך עצמם ושלהם עם הזוגות האחרים - זה מה שאותי אישית מעניין יותר ממרוץ מטורף ממשימה משוגעת למשימת התאבדות....

אז, כן, עם כל הביקורת, מן הסתם אצפה גם במרוץ הבא

ואגב: אני לא מקבלת את דעתך שאנשים התמכרו בגלל שטויות כמו חיים שלי וצבע סגול: אנשים נהנו לראות את ההתקדמות, את הגדילה של מעיין ובתאל. הן שיחקו הכי הוגן שאפשר, היו הכי אנושיות וכייפיות - גם ברגעים של לחץ. אני חושבת שלזה האנשים התחברו (לפחות אני כך).
לעומת זאת - מי שלא עמדו בלחץ, מי שקיללו או נעזרו ב"כוחות" וב"ישויות"
- עוררו התנגדות עד כדי שנאה.

המשימה הלפני אחרונה הייתה קשה...

ו- LACKING זו לא מילה שמשתמשים בה בישראל הרבה.
כל הכבוד לסגולות, אינשאללה לא תיהיה להן בעיה עם נהג מונית בגמר (שמתם לב מה עשיתי עכשיו? מה שדבי ודבה נהגו לעשות שניה לפני שהן חושפות עמדת פרסה\עצור - להתפלל לסבא\אלוהים על משהו שכבר נקבע!).

Jason2

New member
וברגע שאמרת את המילה אלוהים

נהג המונית יגיע בזמן, ידפוק ריקוד ויזרוק עליהן כסף.

בת אל על התגברות על הפחד, ומעיין על התמיכה

הן מדהימות.

כל הכבוד לבת אל על ההתגברות על הפחד.

למעיין ששמרה על קור רוח, ידעה בדיוק מה להגיד כדי לחזק ולתמוך.
היא הראתה גם חוכמה, וגם אמפתיה.
ֿ

אורישקי

New member
קצת שכחתם את קובי וטליה

שנתנו שוב אחלה לג והגיעו לגמר
יאללה לניצחון

למעלה