אחרי יומיים עם לא מעט גשמים
סה"כ שוחקו 32 משחקים (3 הופסקו ויושלמו מחר), 8 מתוכם הוכרעו במערכה חמישית, סיכוי טוב שמחר המספר יעלה כי שלושת המשחקים שיושלמו מחר הם די שקולים עד כה.
ונעבור למשחקים הבולטים שמתוכננים למחר... (בכל המגרשים מתחילים ב 12:00 שעון ישראל).
PCC
משחק שני - מארי נגד סטפאנק. מאזן - 6:2 לסקוטי
הצ'כי הותיק הוביל 2:0 במערכות לפני שהגיע הקאמבק של אנדי שלקח את השלישית ומוביל עם שבירה ברביעית. כל מה שהיה לומר על המשחק הזה כבר נכתב כאן בפורום. והקרדיט לפסימיסט שחזה שסטפאנק יעשה צרות למארי. אך, למרות הצהרתו חסרת הפשרות של הפסימיסט מלפני כמה שעות, אני הולך כאן על מארי.
משחק שלישי – נובאק נגד לו. מאזן – 1:0 לנובאק
למרות ההסתבכות של המדורגים 2 ו 3 בטורניר בסיבוב הראשון, למדורג 1 לא צפויה הסתבכות. נובאק ב 3 (אולי אחת מהן תגיע ל 7:5)
משחק רביעי – טסונגה נגד סטראף. מאזן - 2:0 לצרפתי
הצרפתי טרם איבד לגרמני סט, וההימור שלי שזה לא יקרה גם מחר.
SLC
משחק שני – רפא נגד גרות'. השניים טרם נפגשו
אחרי המשחק הזה, האוסטרלי ישמח שטרם פגש את נדאל ויקווה שלא יפגוש אותו בעתיד. נדאל ב 3 חלקות ומהירות.
משחק רביעי – פרר נגד דונסקוי. השניים טרם נפגשו
הרוסי החביב שלקח את טורניר רעננה לפני מספר שבועות, הוא שחקן לא רע. אבל מול פרר על החימר הצרפתי, אני לא חושב שיהיה לו מה למכור. בגלל שפרר לא בשיאו לאחרונה, אני אהמר שהרוסי גונב סט.
מגרש 1
משחק ראשון – ברדיך נגד פוספיסיל. מאזן 2:0 לקנדי (די מפתיע)
שני השחקנים רחוקים משיא כושרם. ברדיך במשחקו הראשון מאז הדאבל בייגל שחטף מגופין. פוספיסיל כבר חודשיים ללא ניצחון בסבב. למרות המאזן, אני הולך פה על ברדיך ב 4
משחק שני – פואי מול בנטו. מאזן 1:0 לבנטו
הדרבי הצרפתי הופסק בתוצאה 2:1 במערכות לטובת הצרפתי הצעיר. הימור שלי – זה יגמר 3:1.
מגרש 3
משחק רביעי – מת'יו נגד חירלדו, מאזן – 1:0 לקולומביאני
אומנם לא שמות גדולים, אבל יש פה פוטנציאל לקרב – קרב ביניהם. אני הולך עם הצרפתי ב 5 ארוכות וקשוחות (13:11 בחמישית)
מגרש 4
משחק שלישי – גרנולה נגד פוניני. מאזן : 3:3
כנראה שהולך להיות שמייח... משחק מבולגאן ומפוזר שיגרר גם הוא לחמש מערכות בסופן האיטלקי יצא עם ידו על העליונה
מגרש 6
משחק רביעי – אנדרסון נגד רובר(ט). מאזן 2:0 לדרום אפריקאי
נפגשו לאחרונה ברולאן לפני שנתיים, אז זה נגמר ב 3. הפעם זה יגמר ב 4 לאנדרסון (שחייב לחזור לעצמו)
מגרש 14
משחק שלישי – אלמגרו נגד קוהלשרייבר. מאזן 5:3 לספרדי
זה אולי המשחק הכי מענין מחר. אלמגרו כבר הרבה זמן לא מצליח לחזור לעצמו, אבל יש לו את הטניס לנצח את הגרמני. אני הולך על הספרדי ב 5.
מגרש 15
משחק רביעי – איסטומין נגד מונאקו. מאזן 1:0 ל אוזבקי
שני השחקנים פרשו ממשחקם האחרון. איסטומין פרש מול פרר לאחר שהוביל 6:3 3:2. מונאקו פרש מטורניר רומא לאחר שניצח את סטאן. אם שניהם כשירים והפרישה היתה עקב משהו קל ונקודתי, אז נראה ששניהם בכושר טוב, וצפוי לנו משחק ברמה גבוהה. אני אהמר על ניצחון ב 5 לארגנטינאי.
מגרש 18
משחק רביעי – גולביס נגד ספי. מאזן 5:1 ללטבי.
האיטלקי ניצח במפגש הראשון ביניהם, ומאז 5 נצחונות רצופים ללטבי השובב. גולביס כנראה לא ישחזר את הישג השיא שלו בטורניר (חצי גמר) ע"פ כושרו לאחרונה, אבל גם ספי לא מבריק במיוחד מתחילת השנה. יהיה מענין לראות מי יתעלה פה. לדעתי, זה משחק שקול לחלוטין שיסתיים בניצחון לאיטלקי.