צופה ומגיבה...
פותחים את הטקס עם
ג'ייסון אלדין, לוק בריאן ואריק צ'רץ' ששרים The Only Way I Know. לא אוהבת שנים מהם אבל בכל זאת הם נתנו הופעה טובה.
קרי אנדרווד ובראד פייזלי בקטע פתיחה עכשיו שרים את הספין שלהם לMoves Like Haggard- . לא להיט אבל חמוד.
צוחקים קצת על טיילור
רוקדים גאנגנם סטייל
צוחקים קצת עם ג'ניפר נטלס, ריבה, ווילי נלסון וליטל ביג טאון על המשמעות האמיתית של מוטרבוטינג
ליסה מארי פרסלי מגישה את הפרס הראשון לסינגל השנה. הזוכים הם כמובן
ליטל ביג טאון המהממים. איזה כיף לראות אותם זוכים בפרס חשוב כלשהו בפעם הראשונה
נטלי המבי בקהל
קרי ובראד על הבמה עכשיו מתכננים מה יקרה אם ג'ניפר נטלס שנמצאת בחודש התשיעי להריונה תלד בשידור חי. במיוחד בשביל זה הזמינו את ד"ר ליטל ג'ימי דיקנס
ג'ניפר נראית מבועתת
עכשיו
טים מקגרואו מבצע את השיר שלו One of Those Nights. לא מתלהבת ממנו יותר מידי ונשמע בחלק מהשיר שהוא מזייף. שתה קצת יותר מידי לפני הטקס
ג'נה קרמר וג'ייק אואן מציגים את הפרס לצמד השנה. הזוכים הם כאמור
ת'ומפסון סקוור. אנחנו לא מחבבים אותם בגלל שהם גונבים לשוגרלנד את פרסים אבל אני ממש אוהבת את גלאס.
עכשיו
מירנדה למברט המהממת שרה את הלהיט שלה - Fastest Girl in Town אומייגאד החולצה שלה כזו מגניבה! אני רוצה כזוווווו!!!#@$@# מתעליה כשהיא מתחרפנת על הבמה
עכשיו
זאק בראון בנד שרים את Goodbye In Her Eyes. הם לא ממש מעניינים אותי אז אני נותנת להם בית ראשון ופזמון לנסות לענין אותי. הם לא מצליחים. ביי.
בראד מקשקש משהו על זה שאנשים מבקשים ממנו בטוויטר שישחרר את הוידאו שלו ושל קרי לגאנגנם סטייל לאייטונס. הוא טוען שהוא מעדיף לקרוא לזה סקסי בראד
הוא אומר שתחנות הרדיו לא מוכנות לשדר את זה כי זה לא קאנטרי. הוא מצידו טוען שמה יותר קאנטרי מדרום קוריאה? "זו קאנטרי. והם בדרום.."
עכשיו בעלי החתיך
דיירקס בנטלי שר את Tip It On Back. אני פשוט מאוהבת בו. הוא מהמם
עכשיו
דה בנד פרי מנסים לגרום לי לחבב את הסינגל החדש שלהם Better Dig Two. מה אומר- הולך להם... נשמע טוב. אבל שיפסיקו לשיר שירי מוות
הטמבל הראשי
אריק צ'רץ' שר עכשיו את הלהיט שלו Springsteen. אני מרגישה כמו תקליט שבור לחזור על עצמי כל הזמן אבל אני באמת אוהבת את השיר הזה. אני מאשימה את סונג פופ שכל הזמן היו שמים לי את השיר הזה והוא פשוט נדבק לי
הופעה נחמדה.
איליי יאנג בנד על הבמה עכשיו שרים את Even If It Breaks Your Heart. לא ברור למה נותנים להם את השיר הזה בפעם המיליון. אין להם שירים אחרים? בכל אופן זה שיר טוב ואני אוהבת אותו.
דריוס ראקר וקלי פיקלר עם תספורת קוצים חדשה ומזעזעת שגורמת לה להיראות כמו חולת סרטן מציגים עכשיו את הפרס לשיר השנה. הזוכים הם
מירנדה למברט ובלייק שלטון עם Over You. הם כאלה חמודים יחד!
בלייק מדבר ומירנדה לא מפסיקה להתבכיין לה. גם כשהיא בוכה היא מושלמת
בראד פייזלי מנגן עכשיו קטע קצר לזכרו של אנדי גריפית' שנפטר ביולי השנה מהתקף לב.
טיילור סוויפט מופיעה עם הסינגל החדש שלה Begin Again. אני אוהבת את ההפקות להופעות שלה. ההופעה עצמה הייתה יחסית פשוטה ונקייה. אני לא משתגעת על השיר אבל היא נתנה הופעה טובה.
אחרי שבראד פייזלי הרס לסבתא של קימברלי את המשמעות של מוטרבוטינג(
)
ליטל ביג טאון עולים לבמה לשיר את Pontoon. לא הפסקתי לצחוק כל השיר
גדול
לוק בריאן על הבמה עכשיו שר את Kiss Tomorrow Goodbye שלו. אני ממש אוהבת את השיר הזה
שוגרלנד על הבמה עכשיו כדי להגיש את הפרס לאלבום השנה.
אריק צ'רץ' הוא הזוכה. והוא לא מענין. ביי.
האנטר הייז המהמם על הבמה עכשיו כדי לשיר את שירו – Wanted. אני מתה עליו. חמוד!! הופעה טובה
בראד וקרי במחווה לקני סמית' על כך שנכנסה להיכל התהילה של מוזיקת הקאנטרי.
פיית' היל המהממת על הבמה עכשיו מבצעת את שירה - American Heart. איזה כיף לראות אותה מופיעה שוב בכל הטקסים. ממש התגעגעתי לתקופה הזו שהיא תמיד הייתה שם. עכשיו חסר רק שכל שאר האהובות של שנות התשעים יחזרו גם להופיע באופן סדיר. יש יותר מידי אנשים חדשים בטקסים האלה בלי מספיק זמרות ישנות ומשובחות. (לא משמש, לא מדברים עליך!)
לא ברור למה נותנים ל
ברנטלי גילברט לשיר את Country Must Be Country Wide תשעים שנה אחרי שיצא. די שיתקדמו ויתנו לו לשיר משהו חדש!
עכשיו
זאק בראון הורס ל
קית' אורבן שלי את ההופעה. למה אני צריכה אותו בשיר?! שילך. קית' מהמם. לזאק אין לי כוח להתייחס.
דה בנד פרי מגישים עכשיו את הפרס לאמן החדש. הזוכה שבאמת הכי מגיע לו הוא
האנטר הייז. ילד מוצלח
בראד פייזלי מבצע את הסינגל החדש שלו - Southern Comfort Zone. לא לפני שהוא פותח עם שורת הוקרה לניו יורק וניו ג'רזי. חמוד. הופעה ממש טובה. אני אוהבת את השיר הזה.
קרי אנדרווד מבצעת עכשיו את Blown Away שלה. הביצוע היה מעולה אבל אני נורא מאוכזבת שהיא לא שרה את 2 בלאק קאדילקס. הנעלים שלה מחרידות! את מה שהיא לובשת לעומת זאת אני ממש אוהבת לשם שינוי. זה גרוזיני אבל גרוזיני חביב. אפילו חן תעריך את ההופעה הזו. יש רגליים
גם לוק בריאן ישמח