CMT AWARDS 2012

LeAnnDylan

Well-known member
CMT AWARDS 2012

טקס ה-CMT השנתי של ערוץ ה-CMT שודר ביום חמישי בלילה. הטקס הזה הוא אחד הטקסים היחידים בעולם הקאנטרי בו הקהל בבית מצביע לכל הקטגוריות לכן בגדול זה אומר שהוא משעמם אבל עבור האמנים זה הטקס הנחשק ביותר כיוון שלזכות כאן בפרס אומר שבאמת הצלחת.
זה הטקס הכי קליל שיש, אין בו שום דבר רשמי לכן כל ההופעות הן בהתאם- מסיבה גדולה.
את הטקס השנה הנחו טובי קית' וקריסטן בל (רעות תהיה מאושרת).

לשרשור הזה נשרשר את ההופעות, הזכיות, המועמדים, התלבושות וכל דבר מענין שקרה בטקס.
אם צפיתם בטקס או בחלק ממנו אתם מוזמנים לספר לנו מה אהבתם/שנאתם או כל הגיג או מחשבה שעברה בראשכם בזמן הצפיה.

אנג'וי

LeAnnDylan

Well-known member
הזוכים

USA Weekend Breakthrough Video Of The Year:

Lauren Alaina - "Georgia Peaches"
Brantley Gilbert - "Country Must Be Country Wide"
Hunter Hayes - "Storm Warning"
Scotty McCreery - "The Trouble With Girls" - *Winner*

Pistol Annies - "Hell on Heels"
Thompson Square - "I Got You"

Collaborative Video Of The Year:

Kenny Chesney Featuring Grace Potter - "You and Tequila"
Brad Paisley With Carrie Underwood - "Remind Me" - *Winner*

Rascal Flatts Featuring Natasha Bedingfield - "Easy"
Lionel Richie With Shania Twain - "Endless Love"
Taylor Swift Featuring the Civil Wars - "Safe & Sound"
Zac Brown Band Featuring Jimmy Buffett - "Knee Deep"

CMT Performance Of The Year:

Jason Aldean - "Tattoos on This Town (From CMT Artists of the Year)" - *Winner*

Lady Antebellum - "Dancin' Away With My Heart" (From CMT Artists of the Year)
Little Big Town - "Fix You" (From Music Builds: The CMT Disaster Relief Concert)
Blake Shelton - "Footloose" (From Invitation Only)
Sting and Vince Gill - "If I Ever Lose My Faith in You" (From CMT Crossroads)
Steven Tyler and Carrie Underwood - "Just a Dream/Dream On" (From CMT Crossroads)

Group Video Of The Year:

The Band Perry -"All Your Life"
Eli Young Band - "Crazy Girl"
Lady Antebellum - "We Owned the Night" - *Winner*

Pistol Annies - "Hell on Heels"
Rascal Flatts - "Banjo"
Zac Brown Band - "Keep Me in Mind"

Duo Video Of The Year:

The Civil Wars - "Poison & Wine"
Love and Theft - "Angel Eyes"
Montgomery Gentry - "Where I Come From"
Sugarland - "Tonight"
Thompson Square - "Glass"
Thompson Square - "I Got You" - *Winner*

Female Video Of The Year:

Sara Evans - "My Heart Can't Tell You No"
Miranda Lambert - "Over You" - *Winner*

Martina McBride - "I'm Gonna Love You Through It"
Kellie Pickler - "Tough"
Taylor Swift - "Ours"
Carrie Underwood - "Good Girl"

Male Video Of the Year:

Jason Aldean - "Dirt Road Anthem"
Luke Bryan - "I Don't Want This Night to End" - *Winner*

Eric Church - "Drink in My Hand"
Toby Keith - "Red Solo Cup"
Blake Shelton - "God Gave Me You"
Keith Urban -- "Long Hot Summer"f The Year

Video Of The Year:

Jason Aldean - "Dirt Road Anthem"
Kenny Chesney Featuring Grace Potter - "You and Tequila"
Toby Keith - "Red Solo Cup"
Lady Antebellum - "We Owned the Night"
Miranda Lambert - "Over You"
Brad Paisley With Carrie Underwood - "Remind Me"
Rascal Flatts Featuring Natasha Bedingfield - "Easy"
Blake Shelton - "God Gave Me You"
Taylor Swift featuring the Civil Wars - "Safe & Sound"
Carrie Underwood - "Good Girl" - *Winner*

דעתי על הזוכים

בברייקטרו ממש הופתעתי לראות שסקוטי זכה. ציפיתי שפיסטול אניז יקחו, דווקא בגלל כל המעריצים של מירנדה אבל אם אפילו מירנדה לא יכולה לנצח את סקוטי, כנראה שלבנות באמת אין שום סיכוי באיידול
מענין מה יקרה כשהוא יתחיל להתמודד בקטגורית זמר השנה...

בשיתוף השנה זכה השיתוף הראוי. אני מאוד אוהבת את הדואט הזה של בראד וקרי.

דווקא ב-CMT פרפורמנס אהבתי את כל המתמודדים האחרים יותר מאשר את ג'ייסון אלדין. ההופעה הזו שלו הייתה סבירה אבל לא יותר מזה.

להקת השנה - מובן.
צמד השנה - מבאס.
זמרת - אושר

זמר - כיף

וידאו - אני אוהבת את הוידאו הזה אז לא אכפת לי.

Guncrazy

New member
רציתי שהאנטר הייז יקח באמן חדש

אבל כל עוד טובי קית' לא זכה בכלום אני בסדר.

LeAnnDylan

Well-known member
ההופעות

כיוון שהטקס שייך לערוץ CMT, כל ההופעות ממנו מופיעות רק באתר של ה-CMT ולא ניתן למצוא אותן ביוטיוב באיכות נורמלית. רושמת לכם פה את הביצועים עצמם, כדי שתוכלו לחפש או שאם יש ביצוע שממש בא לכם לשמוע ואתם לא מוציאים אותו בשום מקום, אני אעלה לכם אותו.

Lady Antebellum and Hot Chelle Rae - ‘Tonight, Tonight/We Owned the Night’
Luke Bryan - ‘Drunk on You’
Zac Brown Band - ‘The Wind’
Pistol Annies - ‘Takin’ Pills’
The Band Perry - ‘Postcard From Paris’
Hank Williams Jr. Feat. Brad Paisley - ‘I’m Gonna Get Drunk and Play Hank Williams’
Little Big Town - ‘Pontoon’
Willie Nelson and Friends - ‘Roll Me Up’
Kenny Chesney - ‘Come Over’
Toby Keith - ‘Beers Ago’
Eric Church - ‘Drink in My Hand’
Carrie Underwood - ‘Good Girl’
Rascal Flatts and Journey - ‘Banjo/Don’t Stop Believin”

דעתי על ההופעות-

Lady Antebellum and Hot Chelle Rae - ‘Tonight, Tonight/We Owned the Night’
הופעה מעולה, אהבתי את השידרוג של השיר בהחלט הפך אותו למהנה יותר וראוי לפתיחת טקס

Luke Bryan - ‘Drunk on You’
הגיטרה הייתה מיותרת והוא ניגן בה אולי אקורד ורבע אבל אני מניחה שזה יותר לפוזה וכמות הציוצים שקיבל לאחר מכן הוכיחה שכנראה הפוזה עבדה. ההופעה עצמה הייתה נחמדה מאוד.

Zac Brown Band - ‘The Wind’
העברתי באמצע, אין לי כוח.

Pistol Annies - ‘Takin’ Pills’
הופעה מעולה מעולה מעולה!!!

The Band Perry - ‘Postcard From Paris’
אהבתי מאוד.

Hank Williams Jr. Feat. Brad Paisley - ‘I’m Gonna Get Drunk and Play Hank Williams’
כיף לצפות בבראד אבל השיר הזה משעמם.

Little Big Town - ‘Pontoon’
אוהבת אותם מאוד. השיר צריך לגדול עליי.

Willie Nelson and Friends - ‘Roll Me Up’
פסטיבל וודסטוק

Kenny Chesney - ‘Come Over’
שיר טוב

Toby Keith - ‘Beers Ago’
שיחנק

Eric Church - ‘Drink in My Hand’
טמבל

Carrie Underwood - ‘Good Girl’
הופעה טובה

Rascal Flatts and Journey - ‘Banjo/Don’t Stop Believin”
אהבתי!!!

Guncrazy

New member
באסה שאין ביוטיוב

יש כמה הופעות שבא לי לראות שוב. היו כאלה שממש אהבתי. הכי אהבתי אבל את ההופעה של ליידי איי.
אפילו החברות של דילן ורווית היו טובות
השיר הזה הצחיק אותי

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הטקס, צופה וכותבת. חלק ראשון

פותחים את הטקס עם ליידי אנטבלום ששרים We Owned The Night. לפתע עולים לבמה החברה של הוט צ'ל ריי שעושים יחד עם ליידי איי מאש אפ לשיר הנ"ל ו-Tonight Tonight.

עכשיו קטע מטומטם של מלחמת ספוט לייט בין טובי קית' וקריסטן בל על הנחיית הטקס. יוצאים אל הקהל הרחב ושואלים מי עדיף שינחה את הטקס. מגיעים אפילו לאובמה ומיט רומני. בסוף נופלת החלטה שלמרות שהשנים לא מעוניינים לחלוק באור הזרקורים, הם עדין ינחו את הטקס יחדיו.
מי לעזאזל רוצה את טובי קית' בתור מנחה>< אידיוט!
עכשיו שניהם עושים כניסה מרשימה אל האולם בתוך, רד סולו קאפ ענקית...
קריסטן טוענת שהיא מעריצת קאנטרי ענקית ושמוזיקת קאנטרי נבנתה על טהרת המסיבות, טובי טוען שהיא לא יודעת הרבה על מוזיקת קאנטרי והיא מזמינה אותו לבחון אותה.
הוא מצביע לה על מירנדה למברט (שנראית מהממת מתמיד
) ושואל אותה מי זו והיא אומרת "הלוו!! זו מירנדה למברט אני רק המעריצה הכי גדולה שלה אבר!!"
מלכה

אשלי גרין וג'ק אואן על הבמה עכשיו כדי להציג את הפרס לשיתוף הפעולה של השנה. הזוכים הם כמובן בראד פייזלי וקרי אנדרווד (זכרו שזה טקס שהקהל מצביע בו..) קרי על הבמה מתלוננת שבעלה חיבק את בראד פייזלי לפני שחיבק אותה

רוני דאן (אבא של חן) על הבמה עכשיו כדי להציג את לוק בריאן החתיך ששר Drunk On You אני מתה על השיר הזה
חתיך!!!!!@@#$

טובי קית' עכשיו מציג את לורן אליינה ששרה גרסה קצרה של הלהיט שלה Georgia Peaches
היא נראית יותר כמו קלי פיקלר מאשר כל דבר אחר><

קריסטן בל מציגה עכשיו את זאק בראון בנד שמופיעים עם The Wind הסינגל העתידי שלהם מהאלבום שלהם שאמור לצאת לשוק ביום ראשון. זו הופעת הבכורה שלהם עם השיר הזה והוא נשמע לי חביב כזה. מאוד דומה לדברים קודמים שלהם אבל קצת יותר קצבי ולכן גם קצת פחות משעמם.

עכשיו דה בנד פרי על הבמה כדי להציג את הפרס לברייקט'רו וידאו אוף דה ייר. סיקסטיז מתחיל לזמר לו שם
משעשע
הזוכה הוא סקוטי מקרירי.

עכשיו קייסי ג'יימס (עוד פליט איידול) על הבמה שר שורה וחצי משירו Crying on a Suitcase. כמו לורן אליינה גם הוא נחשב לאמן חדש שעדין לא מגיע לו להופיע עם שיר שלם אז נותנים להם צ'אנס עם ביצוע של הפזמון של אחד הסינגלים המובילים שלהם.

שרה אוונס על הבמה עכשיו כדי להציג את פיסטול אניז ששרות את שירן Takin' Pills. זה שיר גדול. אתם חייבים להקשיב למילים שלו

ולמקרה שמישהו תהה השמות שרשומים להן על המיקרופונים זה הכינויים שלהן. מירנדה היא "לון-סטאר אנני", אשלי היא "היפי אנני" ואנג'לינה היא "הולר אנני".
אוי הן גדולות!!! מתעליהן^^

עכשיו עוד אחת מהזמרים החדשים שמקבלים שורה וחצי לשיר, הפעם ג'נה קרמר עם שירה Why Ya Wanna. זה שיר טוב, שווה לגגל אותו.

עכשיו דניס ריצ'ארדס על הבמה כדי להציג את דה בנד פרי שישירו את Postcard from Paris.
ביצוע נהדר. קימברלי נראית טוב.

עכשיו ג'ורדין ספרקס ואיזה יצור אחד מציגים את הפרס להופעת השנה. הזוכה הוא ג'ייסון אלדין.

האנק ווילאמס ג'וניור ובראד פייזלי על הבמה עכשיו מופיעים עם השיר I'm Gonna Get Drunk and Play Hank Williams, שיר הוקרה של האנק, לאביו המנוח האנק ווילאמס.

קלי פיקלר עכשיו על הבמה כדי להציג את ליטל ביג טאון שמופיעים עם הסינגל החדש שלהם Pontoon.
אני כל כך מאוהבת בהם
קארן כזו מדהימה!!!#!

עכשיו סקוטי מקרירי גם מקבל שורה וחצי לשיר ובוחר לשיר את הסינגל הכי מוצלח שלו – Water Tower Town.

עכשיו קריסטן בל על הבמה טוענת שוב שהיא מעריצה גדולה של פיסטול אניז. למעשה היא חושבת שהן צריכות לצרף אותה ללהקה. כדי להוכיח להן שמקומה בלהקה היא אפילו כתבה בית חדש ללהיט שלהן – Hell On Heels. חחחחחחח איזו מלכה
זה קטע ענק

טוני הוק וקרי אנדרווד על הבמה עכשיו כדי להציד את הפרס לדואו אוף דה ייר. הזוכים הם ת'ומפסון סקוור. אני לא יודעת מה אני יותר, מופתעת או מאוכזבת. השיר שלהם ממש חמוד אבל קאם און, שוגרלנד

דקס שאפרד על הבמה עכשיו כדי להציג את ג'יימי ג'ונסון, זאק בראון בנד, טובי קית', דאריוס ראקר ו-וילי נלסון ששרים את Roll Me Up and Smoke Me When I Die. בעיקרון מדובר בחבורת אנשים שאני לא אוהבת לכן הפאסט פורוורדס אמור להיות חברי הטוב אבל נשארתי לצפות בזה וזה היה לא רע האמת. שיר סטלנים כשמו כן הוא אבל משעשע ונחמד.

blah blah story

New member
ראיתי את הטקס בשני חלקים

התחלתי אתמול וסיימתי היום.

ההופעה של ליידי A הייתה מעולה! למרות שההוא נתקע שם..זה עדיין היה נחמד.
הקטע עם הבעל של קרי היה מצחיק
מעניין אם הם תכננו את זה.
ובראד אומר לאישתו - אין לי קטע עם (לא זוכרת את השם שלו)

בגלל זה שאלתי אותך מתי הם מנחים ביחד - אני אוהבת את הדנמיקה שלהם.

אני מתארת לעצמי שאזכר במשהו מאוחר יותר..

הופעה של לוק הייתה מעולה. ואיזה כיף לזאת שהוא הביא לה את הגיטרה

ההופעה של בנד פרי גם הייתה טובה

ההופעה של LBT הייתה מעולה

ההופעה של קרי הייתה מעולה (וגם אני חשבתי על זה שזו פעם ראשונה שהיא לא מחריבה את השיר)

זה ששוגרלנד לא זכו היה ממש מעצבן. אבל ברגע שהם לא טרחו אפילו להופיע ידעתי שהם לא יזכו

LeAnnDylan

Well-known member
זה שהם לא טרחו להופיע זה בגלל שג'ניפר נמצאת

בלוס אנג'לס לצילומים של דואטס.

הקטע עם הל און הילס היה מעולה

קריסטן לגמרי מלכה!
הטקס עצמו היה ממש מוצלח לטעמי. היה קליל במידה הנכונה. היו הופעות טובות והוא זרם לי בכיף. טובי קית' אבל מיותר לגמרי><

Guncrazy

New member
זה באמת היה קטע משעשע

וגם אותי ממש הצחיק הקטע עם קרי ובעלה שחיבק את בראד פייזלי

גם אני הייתי מחבקת את בראד פייזלי לפני קרי

Guncrazy

New member
אני דווקא אהבתי את הקטע בהתחלה

שהם כאילו רבים מי ינחה את הטקס. זה הצחיק אותי

הצטערתי שכל השירים החדשים האלה זכו רק לרבע פזמון. את חלקם אני אוהבת ורציתי לשמוע עוד.

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הטקס, צופה וכותבת. חלק שני

היידן פנטייר AKA קלייר בנט על הבמה עכשיו כדי להציג את קני צ'זני שישיר את הסינגל החדש שלו - Come Over. אני לא אוהבת את קני צ'זני בדר"כ (כשהוא לא בדואטים עם גרייס פוטר...) אבל השיר הזה ממש ממש טוב!!

ג'ייסון אלדין על הבמה עכשיו כדי להציג את הפרס ללהקת השנה. והזוכים הם ליידי אנטבלום. לפחות כאן אין הפתעות... אוחח הילרי יא מהממת אחת!! תעשי לי מיליוני ילדים

עוד להקה אלמונית שמקבלת רבע פזמון לשיר במסגרת האמנים החדשים היא The Farm ששרים את הסינגל שלהם Home Sweet Home הם דווקא ממש מוצלחים. טוב, לפחות השיר הזה. הוא עבר אצלי חרישה לא קטנה. שווה האזנה

טובי קית' על הבמה עכשיו לשיר את Beers Ago. עשיתי משהו בזמן שזה התנגן אז לא העברתי ישר וזה היה לא רע אבל בגלל שזה טובי קית' אני לא אטרח להאזין לזה שוב. אידיוט!

ביג אנד ריץ' עכשיו על הבמה כדי להציג אריק צ'רץ' (אידיוט נוסף) שישיר את השיר שלו Drink In My Hand. אני מתה על השיר הזה. הוא אחד השירים הכי מושמעים שלי בנגן. שיר כיפי!!

סטיב אוסטין
וטום ארנולד על הבמה עכשיו כדי להציג את הפרס לזמר השנה. הזוכה הוא לוק בריאן
חמודדד!!!! איך הוא מתלהב

עכשיו עוד זמר חדש שמקבל חצי דקת תהילה – קיפ מור עם השיר Somethin' Bout a Truck. לא שמעתי שירים חדשים כבר די הרבה זמן אבל את השיר הזה אני מכירה אז כנראה שאין הרבה שירים חדשים ובאמת מעניינים השנה...

עכשיו קולטון דיקסון וסקיילר ליין #$^%%$&$%&%%$%$%$!!!!
על הבמה כדי להציג את קרי אנדרווד שתשיר את Good Girl.
אחרי די הרבה הופעות שלה לאחרונה בהן לא סבלתי את הביצוע שלה סוף סוף קרי נותנת ביצוע טוב. כיף. איך שנגמר השיר חשבתי לעצמי שזה מזה לא קרי לסיים ככה שיר ואז היא המשיכה לשיר עוד איזה קטע א-קאפלה קצר ואחריו מלא צעקות ואז נשמתי לרווחה. זו קרי שאנחנו מכירים ואוהבים

לוק בריאן
על הבמה עכשיו כדי להציג את הפרס לזמרת השנה. הזוכה היא מירנדה למברט!! ווהוו!!!! היא הולכת קצת לאיבוד בדרך לבמה
חמודה!! וכל הבובז שלה בחוץ ווהווווו!!!!!#@$$#$#$#

אלן ג'קסון עכשיו על הבמה כדי להציג את הפרס לוידאו השנה. הזוכה היא קרי אנדרווד.

עכשיו סוגרים את הערב עם ראסקל פלאטס ששרים Banjo ויש להם איזו נגנית בנג'ו סקסית שנראית כמו אמילי ווסט. אחרי זה מצטרפים אליהם חברי ג'ורני כדי לשיר את Don't Stop Believing.

זהו, נגמר.
בדר"כ אני לא מעריצה גדולה של הטקס הזה בעיקר כי הוא משעמם ושמים בו מלא טיילור סוויפט אבל הפעם אני חושבת שהיא בכלל לא טרחה להגיע לטקס. עוד יותר מוזר זה שהיא לא זכתה בשום דבר. לאן נעלמו כל המעריצים שלה?

בכל אופן, היה לי ממש נחמד. אני לא זוכרת שהעברתי שום חלק בו חוץ מפרסומות (וזה אף פעם לא קורה לי. תמיד אני מעבירה חצי מהטקס הזה) אז באמת שאם לא יצא לכם לראות, אני ממליצה בחום.

Guncrazy

New member
הזאתי שמנגנת בבנג'ו זו לא הבת של אלן ג'קסון?

ההופעה של קני צ'זני באמת הייתה טובה.

LeAnnDylan

Well-known member
תמונות!!!

נתחיל עם מירנדה אישתי האהובה והמהממת כמובן

LeAnnDylan

Well-known member
ליטל ביג טאון

קארן מהממת. היתר קופיפים אבל כל כך מדהימים

LeAnnDylan

Well-known member
סקיילר ליין