אם היו אומרים לי
שיום אחד, אפילו שאני יכולה לאכול ירק מבושל, אני אבחר לאכול מלפפון ועגבניה - כי באמת יתחשק לי - כנראה שלא הייתי מאמינה.
אבל זה באמת קרה הערב. וזה קורה לי כל רגע, ההבנה שהאוכל הבריא באמת באמת טעים לי, ויחד עם הטעים גם התמודדות של צעד צעד עם מרקמים שהיו ממש
קשים לי עד היום (בגלל ניתוח הטבעת בעבר). איזה כיף - אני יכולה לאכול תפוח שלם ולא רק להתמודד עם חתיכות שחתכתי ממנו בסכין. איזה כיף, אני יכולה לאכול חזה עוף ולא לברוח לפחמימות.
איזה כיף למצוא את עצמי בערב, אחרי הליכה, חותכת לעצמי חתיכות עוף וגמבה בשביל ארוחת הצהריים מחר.
איזה כיף זה שכל פעם שאני הולכת להשקל יורד ממני עוד טונה של חוסר חיבור לגוף. אתמול בלילה פשוט הבנתי את זה - כשאני אהיה רזה בע"ה אני לא אהיה מישהי אחרת וגם לא יהיה לי גוף אחר, זאת תהיה אני. זה יהיה הגוף שלי, ואני אהיה נוכחת כשהוא ילך ויצטמצם לאט לאט, זה לא יקרה בלילה אחד - ומזל שכך! אחרת הייתי מתה מפחד. איזה תהליך מופלא זה שיש לי גם יכולת וזמן להתרגל. אתמול באמת לראשונה הרגשתי שאני יכולה לשחרר את המשקל המיותר לשלום - לא בשכל, אלא בגוף וגם לשחרר את הפחדים.
ואיזה כיף שלמדתי לא להסתכל על היום שאחרי תכנית הניקוי הזאת ולצפות לו בחוסר סבלנות, ובמקום זה למדתי להנות מהרגע. כי אני באמת אוכלת אוכל טעים, ובאמת טוב לי, ב"ה. והגוף שלי מחזיר לי אהבה.
אני יודעת ליבי שאת תגיבי על ההודעה שלי ותאמרי שהתהליך שלי מרגש. אני אומרת בדיוק את אותו הדבר. ואני שמחה בכל לבי על שהחלטתי להכנס לפורום ולהתחיל לשתף, זה ממש נתן לי את הדרייב, שנתיים אחרי הניתוח, להתחיל מחדש. תודה ענקית!
ממני, פחות 6.800 קילו