Melhores do Ano

elall

Member
מנהל
Melhores do Ano

אתמול התקיים הטקס הנוצץ של גלובו שמסכם את השנה החולפת בתחומים שונים (מוזיקה, תוכניות, סדרות וטלנובלות)
הזוכים השנה בתחום סדרות וטלנובלות הם:
שחקנית השנה- ז'וליאנה פאייס (A Dona do Pedaço)
שחקן השנה - ז'סואיטה ברבוסה (Verão 90)
שחקנית משנה - פביולה נסימנטו (Bom Sucesso)
שחקן משנה - סרז'יו גיזה (A Dona do Pedaço)
שחקנית תגלית השנה - גלאמור גרסיה (A Dona do Pedaço)
שחקן תגלית השנה - קייסר דאדור (Órfãos da Terra)
שחקן/ית צעיר/ה - ז'ואו בראבו (Bom Sucesso)
שחקנית בסדרה - אדריאנה אסטבס (Assédio) *לא הייתה בטקס
שחקן בסדרה - ז'וליו אנדרדה (Sob Pressão)

elall

Member
מנהל
זה נראה שרק מי שהיה מועמד הגיע לטקס

שתיהן לא היו מועמדות.

elall

Member
מנהל
קטגוריה מיוחדת - דמויות השנה

טוני ראמוס (O Sétimo Guardião), קלאודיה ראיה (Verão 90) , אנטוניו פגונדס (Bom Sucesso)

Hadar169

New member
טוני ראמוס

שמחה ש-O Sétimo Guardião זכתה לפחות בפרס אחד בזכותו

יצא לי לצפות בו במעבר לים וזמן לאהוב שחקן ענק

elall

Member
מנהל
זה לא בדיוק זכיה

זה קטגוריה בלי מועמדים והצבעה. הם נבחרים מראש וידוע מראש שהם הולכים לקבל את הפרס. זה קטגוריה בשביל לתת כבוד לשחקנים הוותיקים, שלא ממש יש להם סיכוי מול הדור הצעיר, או התפקיד לא היה מספיק בולט או הטלנובלה שלהם לא הצליחה, אבל עדיין רוצים לתת להם משהו, כדי שלא ירגישו שזמנם עבר.
אז עבור O Sétimo Guardião זה יותר כמו פרס ניחומים.
ל "מראה של החיים" אפילו את זה אין. למרות שלדעתי היא לא כזה נכשלה.

Hadar169

New member
האמת שחשבתי שמראה של החיים התמודדה בטקס של שנה שעברה

כי היא די התפרסה גם על 2018 והסתיימה ב2019 אבל בהחלט חבל שהיא לא זכתה
אפילו בפרס אחד, לטעמי היא פשוט מדהימה ומושקעת ברמה אחרת

הרייטינג הממוצע שלה היה 18 אחוזים שזה רייטינג טוב גם אם היא לא שברה שיאים

אני הבנתי שההצלחה הכי גדולה שלה הייתה דווקא באינטרנט-בתקופתה היא הייתה הנצפית ביותר באתר גלובו.

בכל מקרה אני יכולה להבין למה לא כולם התחברו אלייה, לפי כמה ביקורות שיצא לי לקרוא לחלק מהצופים העלילה הייתה מורכבת מידי מהבחינה שהטלנובלה מאוד מיסטית וכוללת מסע בזמן ככה שבעצם הגלאן(רפאל קרדוסו)מופיע בינתיים רק בקטעי העבר- כשהראשית(ויטוריה סטרדה)נוסעת בזמן. רק בהמשך גם הדמות העכשווית שלו תיכנס ולפי מה שהבנתי זה היה חסר לצופים עוד מההתחלה. אבל ברור שקודם הראשית צריכה להבין את סיפור האהבה שהיה לה בעבר, כדי רק אחר כך לעשות את התיקון. כל הקטע זה שהיא בינתיים מרגישה חצויה בין אהובה מהעבר לבן זוגה הנוכחי כי היא מרגישה שהיא בוגדת בו. אנשים פשוט חסרי סבלנות וכנראה שלא הבינו את הפואנטה של העלילה. וגם אם כל הקטע של המסע בזמן נראה לחלק על גבול הביזארי אני אישית מתה על הסגנון הזה
אבל זה עניין של טעם בגלל זה היא כנראה לא הצליחה לגעת בכולם.

Dona Sonrisa

New member
וואו

חייבים לשכנע את ויוה להביא את מראה של החיים. נראה ממש מעניין.

Hadar169

New member
נראה שלויוה היא לא תגיע כי היא לא נמצאת בקטלוג

גם פה פספוס רציני לדעתי, בכל מקרה ממליצה עלייה מאוד
אם אהבת את הסגנון של
מעבר לזמן את תאהבי גם את זו יש פה הרבה שחקנים משם(אותה יוצרת)וכל פרק משאיר טעם של עוד

elall

Member
מנהל
18 זה לא טוב בשעה 6

17 זה הכי נמוך שהיה לגלובו בשעה הזאת. אבל רייטינג נמוך ב6 זה לא תמיד אומר שהטלנובלה גרועה, פשוט לא עוררה מספיק עניין. שעה 6 זה לא שעה הכי נוחה, זה שעה שלאנשים יש הרבה דברים לעשות, אז הטלנובלה צריכה להיות משהו
בשביל שאנשים יפנו את הזמן שלהם לשבת ב-6 לראות אותה. אבל לא שמעתי עליה דברים רעים, אז עד שגיליתי את הרייטינג שלה, הייתי בטוחה שהלך לה בסדר. אבל בשביל לזכות בפרס זה לא מספיק להיות רק "בסדר", בטח לא בשביל טלנובלה של 6.

Hadar169

New member
דווקא בגלל השעה 18% בעיניי זה לא רע בכלל

כשהיא הסתיימה בברזיל אני זוכרת שגלובו אמרו שהם מסופקים מהתוצאה הסופית, כמובן שהיא לא נחשבת לפצצת רייטינג כמו זמן לאהוב אבל שוב זה עניין של טעם
וכמו שציינתי אנשים צפו בה יותר דרך האינטרנט היא הייתה מאוד מדוברת ברשתות החברתיות

elall

Member
מנהל
אבל לכל משבצת יש את ברייטינג המצופה משלה

במשבצת של 6 מצפים ל20 ומעלה, וכמו שאמרתי הכי נמוך שהיה במשבצת הזאת זה 17, ו18 זה גם לא טוב. למרות שלא תמיד הרייטינג הוא מדד, צריך גם לראות את הביקורות, אז במקרה של מראה של החיים, זה דווקא יצאה בסדר.

AndreiTR

New member
מראה של החיים קיבלה פרסים.

את הפרס הטלנובלה הטוב ביותר והיא הביסה את טלנובלות אחרות של גלובו בקטגוריה הזו כמו O Outro Lado do Paraiso, O Tempo nao Para ועוד.
גם ויטוריה סטארדה זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר אירני רבאשה קיבלה פרס גם, קפרה היוטיוברית ועוד שחקנים.

elall

Member
מנהל
באיזה טקס?

אנחנו מדברים על הטקס Melhores do Ano של גלובו, נכון שיש לו דפקטים, אבל עדיין הוא נחשב הכי יוקרתי.

למעלה