הטופ 16 שלי
1. טוב המקום הראשון שלי מתחלק לשתי אנשים כי לא הצלחתי לבחור
אז יש לנו את
Yoon Doo Joon- בן 24, ומנהיג הלהקה של BEAST, אם היו שואלים אותי מה הגבר האידיאלי שלי הייתי נותנת את השם שלו
, הוא כריזמטי, מצחיק, אכפתי, שטותניק, גברי, לא שטחי, לא סנוב, ואני יכולה להמשיך ככה עד מחר אז אני אפסיק
Bang Younguk - בן 24 והלידר של להקת B.A.P, טוב הוא פשוט מקסים
, הוא אכפתי, מתוק, כריזמטי, ועושה דברים שהוא אוהב (כמו מוזיקה) בהמון תשוקה. וטוב הקול שלו, והחיוך הזה....
אם הוא היה על הטיטאניק לפני שהיא פגשה את הקרחון, הוא היה יכול להמיס את הקרחן בחיוך אחד
2.
Kim Him Chan- בן 24, זמר, ראפר, והג'וקר של B.A.P, למה אני אומרת ג'וקר?, כי הוא נחש!, ניסיתי להימנע מלאהוב אותו כ"כ הרבה (מעיין יכול להעיד על זה), ובלי ששמתי לב, הוא נכנס לי לב. קצת עליו: הוא קלישאה מהלכת על שתיים, ותמיד אומר דברים מושיים למעריצות, אבל באותו הזמן הוא ממש חמוד, שטותניק (יש לי חולשה לשטותנקים), מדבר לפני שהוא חושב, ולאחרונה גם גיליתי עד כמה הוא רגיש, הוא נוטה לצחוק המון, ולפי דעתי זה בגלל שהצחוק הוא מסכה טובה לרגשות אחרים.
3.
Lee Gi-kwang- בן 24, זמר בלהקה BEAST, ושחקן. טוב הוא אחד האיידולים היותר מתוקים שיצא לי לפגוש, הוא רגיש, ממש נחמד למעריצות שלו, יש לו לב זהב. ולמרות שהוא גם ממש תמים, ואפשר לעבוד על בקלות, אני סולחת לו כי הוא כ"כ מקסים
4.
Kim Bum- בן 25, אין צורך להציג אותו.
5.
Lee Jong Hyun- בן 24 , זמר וגיטריסט בלהקה CNBLUE, ובנוסף לזה גם שחקן.
6.
Ok Taecyeon- בן 25, זמר וראפר ב2PM, וגם שחקן, ודוגמן.
7.
Kim Soo Hyun- בן 26, זמר שחקן ודוגמן.
8.
Park Seo Joon- בן 25, שחקן, טוב התלהבתי ממנו עוד כשהוא עשה את הדיביוט שלו בשיר של יונגג'וק, ואחרי שהתחלתי את WR, עוד יותר אהבתי
.
9.
Yang Yoseob- בן 24 זמר בלהקה BEAST.
10.
Jang Wooyoung- בן 25, זמר בלהקה 2PM, ושחקן.
11.
Woo Hyunmin- בן 22 והכי צעיר ברשימה שלי, הוא זמר בלהקה The Boss, ויש לו קול מהפנט
.
12.
Park Shi Hoo- בן 36 והכי מבוגר ברשימה שלי, אין צורך להציג אותו
.
13.
No Min Woo- בן 27 שחקן, זמר, ולשעבר המתופף של הלקה TRAX.
14.
Park Jung-Min- בן 27, זמר בלהקה SS501, ובנוסף שחקן, מנחה טלוויזיה, ודוגמן.
15.|
Lee Joon Gi- בן 32, כולן כבר מכירות
.
16.
Kwon Ji Yong- או בשם הבמה שלו G.D. בן 25. זמר, ראפר, הלידר של הלהקה Big Bang, דוגמן, ועוד 101 דברים. ממש התלבטתי אם להוסיף אותו, כי לאחרונה התחיל "לרדת" לי ממנו, אבל לזכר העבר החלטתי להוסיף.