Freedom Inside
New member
חלמתי חצלול היום. אז אני אתחיל איתו.
בהתחלה אמא שלי שכבה לידי במיטה וקילפה בצל... שאלתי אותה "אמא, למה את מקלפת בצל?" ואז היא נעלמה במן פוף כזה... זה הרגיש כאילו שהחלום אומר לי "זאת הייתה השאלה הנכונה!!" ואז התעוררתי.. לעוד חלום.
הסתובבתי בחדר שלי, כשהוא חשוך ואני לא יודעת מה לעשות. ניסיתי לפתוח את החלון כדי לצאת החוצה אבל מאחורי התריס שפתחתי היה עוד תריס... הבנתי שאני אמורה להשאר בפנים.
אני אספר לכם קצת רקע... לאחרונה פגשתי מישהו והיה בנינו חיבור ממש טוב... אבל הוא לא גר בארץ ולכן נפרדנו.
הוא חזר שבוע שעבר ונפגשתי איתו שוב ולא היה טוב... בסופו של דבר אמרתי לו שאני לא חושבת שאנחנו צריכים להיות ביחד, אבל עוד נשארתי עם הרגשה רעה... הוא דיבר אלי לא יפה.
אז בחזרה לחלום:
אני מסתובבת קצת בחדר, ונתקלת בדמות שאומרת לי "זה סוג הגברים שאת נמשכת אליהם!"
אז צעקתי עליו "מה?! מה?! מה?!" בהלם ובהתקוממות
והוא אמר "הוא לא טוב בשבילך, תתרחקי ממנו."
מה שמוביל אותי לדיון השבועי שלנו:
האם יוצא לכם לקבל עזרה ועצות בחלומות שלכם?
כי לי יוצא הרבה
אתם מוזמנים לשתף בחוויותיכם
נ.ב.
ההמשך של החלום שלי:
בסוף הצלחתי לצאת החוצה ועפתי הרבה.. זה מוזר כי המודעות שלי הופכת את התעופה ליותר מסובכת... אז במקום לקפוץ ולעוף כמו שאני בדרך כלל עושה בחלומות רגילים, אני צריכה לצוף לאט לאט באויר כדי להצליח לעוף.
השמיים היו מעוננים, עם ענן אחד מעורבל ממש מעל הבניין שלי (והיום יש שמיים כחולים בלי ענן אחד).
היו לי הרבה התעוררויות לתוך חלום נוסף...
החלק שהכי הגניב אותי היה כשגיליתי פצע ברגל ימין שלי (שלא קיים במציאות, אבל כן ממש גירד לי ברגל ימין לפני שנרדמתי... זה לגמרי פסיכוסומטי)
ורציתי להבין מה הבעיה, למה יש לי פצע שם
ומצאתי מן סורק כזה וניסיתי לסרוק את הגוף שלי אבל במקום לראות משהו, מצאתי בחדר שלי כאלה משקפי צלילה כתומות...
ומסתבר שזה אומר שאני מנסה להגן על עצמי ריגשית ממשהו שלא עושה לי טוב. ועכשיו אני יודעת מה זה ואני הולכת להפסיק עם זה
החלומות האלה ממש עוזרים לי