מחפש

pandidi

New member
זו ברכה בשבילי שאנשים כמוך רואים בי ילדה קטנה

ביום שבו יהיה לי ולו הדבר הקטן ביותר במשותף עם אנשים שאני מזלזת בהם ממעמקי ליבי ונפשי (שכן, גם את בינהם) שנוטשים בעלי חיים בגלל שטויות כמו חוסר זמן או ניקיון- אני לא היה אני

יום מקסים לך גברתי הבוגרת

Surrealistical

New member
אז תבורכי

העיקר שתרגישי טוב עם עצמך גברתי יפת הנפש והאטומה. ופעם הבאה תשמרי את הדעות המטומטמות שלך לעצמך, אף אחד לא צריך הטפות גסות מילדה חסרת תרבות וממורמרת.

pandidi

New member
את צודקת

הוא צריך תגובות של אפסים (הכוונה עדיין אלייך
) שלא מבינים כלום בחיים שלהם
מזל שיש אנשים כמוך

גברתי הבוגרת התרבותית והלא ממורמרת כלל
)- שאי ברכה

Surrealistical

New member
ואת מבינה רק מהחיים שלך

ולא מבינה שום דבר ממה שקורה סביבה. רואה רק את עצמה ומנסה לכפות את הדעות המטומטמות שלה על כולם. אם אני אפס אז מה את? מספר שלילי?
תתחילי להגיב אחרי שתתפתחי קצת שכלית, עדיף גם אחרי שתוציאי את הראש מהתחת, עד אז אף אחד לא רוצה לקרוא את מה שאת מקיאה על המקלדת.

pandidi

New member
יקירתי

במחלת ״הראש בתחת ״ חולה רק את אז אני מתארת לעצמי שזה לא קל לך אבל אדם בוגר (
) כמוך בטוח מסתדר ואין יותר נמוך ממך... בואי אני אנסה להסביר לך למרות שאין סיכוי שתביני- אפס זה אומר שאין יותר לאן לרדת... יזה אפילו לא זבל אלא המיץ שלו

Surrealistical

New member
יש עוד הרבה לאן לרדת - ואת אידיקציה חיה לכך

אבל יפה, לפחות הצלחת לצמצם את כמות הסמיילים במשפט מ3 ל1. עוד קצת ואולי תצליחי לנסח משפטים בלי שימוש באיורים ורק במילים.
אני? המ... בוא נבחן את העובדות.. את נכנסת לפורום אימוץ, מתנפלת על אנשים כי זה לא לרוחך שהם מוסרים מישהו לאימוץ, אטומה לגמרי בעיות שאנשים עלולים לחוות בגלל גידול בעל חיים מסויים, מחליטה שהיא הכי צודקת, מחליטה שכולם צריכים לחיות כמוך, מחליטה שאת חכמה ומדברת למישהי כמו בהמה. לצטערת להגיד לך: אבל התחת היחיד שמלא בראש הוא שלך.
אומר עליך הרבה בתור בן אדם. כנראה כלבים הם היצורים היחידים שיכולים לסבול אותך אז קשה לך להבין למה שמישהו ירצה למסור אותם.

pandidi

New member
לא חמודה

אני פשוט מודעת למצב הכלבים הארץ. מודעת לזה שרוצחים עשרות אלפי כלבים בריאים בגלל אנשים שלא מבינים מה היא אחריות ליצור חי. אנשים שלא מוכנים להזיז אצבע בשביל להציל את הכלב שראה בהם את החברים הכי טובים שלו. אלו אנשים עלובים שלא מבינים שהעולם הוא גלגל ויבוא היום וגם הם יקבלו את היריקה לפנים. הפורום הוא פורום אימוץ ולא במה לנוטשים עלובים שגם כשמנסים להסביר להם הם בוחרים להתעלם. ולא מותק, יותר נמוךכבר לא קיים. אל תשלי את עצמך. והסמיילים נועדו להביא את הזלזול שאני חשה כלפייך, לא יותר מזה.

Surrealistical

New member
"חמודה" ואו איזו פרחה

את יכולה לחוש זילזול מכאן ועד מחר, זה לא משנה שאת בהמה שלא מצליחה להתנסח בלי סמיילים.
וכמו שאמרתי: ממורמרת אמיתית. את ממורמרת שמרדימים כלבים מידי שנה אז את מתפרצת על אנשים בפורומים כי אין שום דבר אחר שאת יכולה לעשות. כן, "חמודה" זאת ההגדרה של מירמור.
ועוד דבר גברת מטומטמת, כשאנשים מנסים למצוא בית לבעל החיים שלהם זה לא נטישה. נטישה זה זריקת הבעל חיים לרחוב או באיזשהי עמותה ששם הוא בטוח יומת. זה שזה מתפרש במוח המעוות שלך לנטישה לא הופך את זה לנכון. ותנסי לקלוט שהפורום הוא לאנשים שמנסים למצוא בית לבעל חיים. ולא משנה מה הסיבה. אם קשה לך להתמודד עם זה אל תכנסי לכאן. אף אחד לא יבכה אם לא תגיבי יותר.
בכול מקרה, ביזבזתי יותר מידי זמן עליך. אני מקווה שהמירמור יאכל אותך מבפנים עד שאולי יום אחד תקומי ותקלטי שאף בעלים של כלב לא חייב לך שום דבר.

sadju

New member
נמחקו פה הודעות

גם אני חושבת שלידת תינוק זה לא סיבה כדי למסור כלבים ובמיוחד לא כאלו שחיו שנים אצלהם ולהפיך בע"ח תורמים המון לילדים ולדעתי עוד יצטערו על זה אבל כן חובתם למצוא להם בית טוב.
אבל מפה ולאחל כל מיני אסונות ודברים רעים זה כבר עובר את הגבול.

marx04

New member
שיהיה בשעה טובה + טיפים למסירה

שלום לך,

ראשית, שיהיה בשעה טובה, הרבה בריאות ואיחולים ללידה קלה.

נסי לפרסם את הכלבים גם באתרים כמו יד2, אגורה, WINWIN וכיו"ב.

לפי מספר הטלפון שלך אני רואה שאת מאזור אשדוד, אז אולי כדאי גם שתנסי להגיע לימי אימוץ של עמותת SOS בע"ח באזור ת"א.
הנה קישור.

בהצלחה,

אורי.

למעלה