סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
אוקיי אז:

משהו טוב שקרה השבוע:
ביום ראשון היו ההשמעות של עיבודי הביג בנד שכתבנו. הביאו ממש נגנים (17 נגנים!) והם ניגנו את זה! זה היה ממש מגניב ומרגש! שרתי גם בעיבוד של עצמי וגם בעוד שלושה עיבודים של חברים אחרים מהכיתה. היה לי ממש מופע "ארתור והביג בנד" שבכלל היה ממש מגניב כי אני לא יודע מתי עוד ייצא לי לשיר עם ביג בנד אמיתי. דאגנו גם להקליט את זה ולתעד, בקרוב יהיו סרטונים.
ביום שני שרתי בשני עיבודי ביג בנד של כיתה אחרת
(כבר אמרתי, המופע של ארתור והביג בנד חח).
ברביעי הופעתי בחתונה עם ההרכב אירועים שאני שר בו וממש נהניתי ממנה! הזוג רצו שנעשה רק רוק ופופ עם דגש על ניינטיז ואלפיימז ועשינו להם מחרוזות עם שירים ממש מגניבים.. מבלינק182, נירוונה ובון ג'ובי לספייס גירלז, בריטני וכו'.. וגם הדורבנים וזה. לפני שהופענו ואחרי שהופענו היה די ג'יי וגם הוא שם מלא שירים בסגנון ופשוט נשארנו כולנו לרקוד איתם
יש אפילו וידאו מצחיק של כולנו רוקדים מקרנה.. נהיינו גם צוות בידור

ובעיקר אהבתי את שבת. סוף סוף אחרי תקופה מאוד ארוכה שאשכרה הצלחתי להרשות לעצמי לא לעשות כ-ל-ו-ם. ישנתי עד 12 וגם אחרי שקמתי לא התעסקתי בשום דבר. סתם יוטיוב וכל מיני שטויות.
משהו רע שקרה השבוע:
ביום שישי היה לי מבחן מעצבן. זה הקורס שהכי לא הייתה לי מוטיבציה אליו השנה הזאת (ובכלל בכל שלוש השנים שלי ברימון עד עכשיו) בגלל המורה. זה קורס ממש קשה שזה בעצם החלק השלישי שלו. עושים אותו כל שנה ברימון וכל שנה הרמה עולה יותר ויותר. זה ממש קורס שמטריף את השכל תרתי משמע ויוצאים ממנו עם מיגרנה ליום שלם. בשנתיים הראשונות הייתי אצל מורה מצויינת שהעבירה אותו בצורה שממש התאימה לי והיא ממש נתנה לנו מוטיבציה וגרמה לנו לשבת בבית וללמוד, הייתי מתבייש להגיע לא מוכן לשיעור. לצערי, היא לא מלמדת את החלק השלישי והמורה השנה ממש גרוע ולא הצלחתי להתמיד בו כמו שצריך. בסמסטר הזה כמעט ולא התאמנתי עליו בכלל. אז אמנם המבחן היה יותר טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה אבל זה עדיין היה מבחן ממש מעצבן ועוד הוא לא נגמר, יש לו חלק שני בעוד שבועיים. איף.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מחכה - יש לי 3 הופעות
לא מחכה - צריך ללמוד לחלק השני של המבחן. בעעע
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
Janet Jackson - No Sleep
Beyonce - Love On Top
Destiny's Child - Say My Name, Independent Woman
אלבום השבוע: Beyonce - Elements Of 4 (Live at Rosland) התחשק לי ממש לחזור אליו.
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
תמונת השבוע: העיבוד ביג בנד שלי... ככה זה נראה אחרי שהדפסתי. פאקינג איי!
תכניות לסופ"ש: היה לי מבחן בשישי, ההופעה שהייתה אמורה להיות לי בשישי בערב בוטלה אז יכולתי "לנוח" - בפועל ייצאתי את כל הערוצים מהשיר שהפקתי לזמרת שאמור לצאת כסינגל מרימון, שבת ישנתי.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
איך יש לך זמן לישון בכלל? חחח

תהיה בריא, באמת.. אבל שזה ימשיך רק ככה :)

ערן1987

New member
אעשה את זה מהר

היה לי שבוע עמוס ממש אבל בדברים טובים!

התקבלתי לעבוד בנענע10, אהיה עורך באתר הבית שם ועוד תפקיד שלא בדיוק הבנתי מהו (
), והתפטרתי ביום ראשון ככה שאני מתחיל שם כבר מחר! הייתי אמור להתחיל שם בחפיפה היום אבל מי שהייתה אמורה לחפוך אותי חולה אז אתחיל מחר. גם אשתו של חבר מאוד טוב שלי ילדה ביום שישי וזה היה ממש מרגש לשמוע אותו מתרגש! חחח

חוץ מזה, האחראית שלי בערוץ הספורט זונה ועוד אלף קללות, אחת הבחורות הכי לא מתחשבות בעולם ושתלך קיבינמט. היא רוצה שאבוא לקראתה אבל איך אעשה את זה אם היא לא באה לקראתי? שתלך לחפש.. גם לחברה שלי היה יום הולדת 27, שזה כיף וכל זה, אבל היא הייתה חולה עם חום אז זה ממש הרס את החגיגות

בסופ"ש הייתי בשורש בצימר עם המשפחה של החברה שלי (ועם הבנות של בעלה השני של אמא שלה שהן עשו כמה דרמות ופרצופים.. שיהיו בריאות) והיה כיף מאוד! קצת סתלבט, הרבה שעות שינה, מה רע?

מחכה לי שבוע עמוס מאוד השבוע כי אני אמור גם לעבוד בערוץ הספורט וגם להתחיל בחפיפה בנענע10 אז יהיה מתיש ממש

חוץ מזה, באמת שבסה"כ אחלה שבוע.. מתקשה להאמין שמישהו יוכל להתעלות על החוסר אכפתיות וזריקת הזין של האחראית שלי בערוץ הספורט, באמת, מה גם ששם יש לי הרבה יותר אפשרויות קידום.

DAN1EL

New member
רק עכשיו קראתי, אז סליחה על האיחור

אבל המון מזל טוב על העבודה החדשה!
אמרתי לך שהכל יסתדר!
אני ממש שמח בשבילך! :)

למעלה