שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

elall

Member
מנהל
הרשת גועשת בברזיל : ז'וזה לורטו ודבורה נסימנטו נפרדו

הזוג שהכיר במהלך צילומי "שדרות ברזיל", התחתנו והורים לתינוקת בלה, נפרדו בגלל בגידה מצד ז'וזה לורטו עם מישהי משחקניות שמשחקות איתו כרגע ב"שומר השביעי". החשודה העיקרית היא מרינה רוי ברבוסה, שבעצמה נשואה. בשבוע האחרון מרינה מותקפת קשות ברשת, רבים הפסיקו לעקוב אחריה באינסטגרם וזה כולל גם כמה קולגות שלה.

יש הוכחות שזאת היא?

מזכיר את הרעש במקסיקו בימים האחרונים עם ג'רלדין בזן שסיפרה איך נודע לה שגבריאל סוטו בגד בה עם אירינה באייבה והמעריצים לא מפסיקים לתקוף אותה ברשתות החברתיות אבל הקולגות שלה לא התערבו למרות שאירינה בעצמה הודתה שהיא אשמה אבל גם התנצלה. לדעתי הטלנובלה עם סבסטיאן שבה היא משתתפת הולכת להיכשל בגללה.

elall

Member
מנהל
אני אומרת שאין עשן בלי אש

לקהל הרחב אולי אין הוכחות או שזה לא יצא החוצה באופן רשמי, אבל בטח יש אנשים מקורבים שיודעים דברים ומספרים את זה לאחרים וככה השומועות מתפזרות ומגיעות לתקשורת. גם הקטע הזה שכמה מהשחקניות המפורסמות שהיו חברות שלה הפסיקו לעקוב אחריה, זה כנראה כי הן יודעות משהו או שמעו משהו ממקור אמין.
גם על אירינה באייבה זה לא היה ברור בהתחלה, היו רק שמועות ועם הזמן זה התברר כנכון.

נכנסתי לחשבון האינסטגרם שלה

יש לה כמות מכובדת של עוקבים יותר מאנג'ליק בוייאר שאגב גם היא וגם ג'רלדין בזן עוקבות אחריה. 30+ מיליון אם אני לא טועה.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא התכנית כוכבים מדברים ששודרו בויוה

מוכיחה שיש המון עשן בלי אש, ניורקה מרקוס הודתה שהשמיצה עמיתים לעבודה (בעיקר אלו ששיחקו ראשיים) כדי לקבל כותרות. ובכלל כל מה שעשו הארי גייטנר וניורקה מרקוס בתכנית זה להפיץ רכילויות מרושעות נגד שחקנים ראשיים. כפי שאירמה כתבה שילמו למשניים כדי להשמיץ ראשיים. תוכנית מאוד צהובה, אבל קשה לייחס לנאמר בה אמינות.

lili1992

Active member
בין אם השמועות נכונות ובין אם לא

זה עניין אישי בין השחקנים, אין לציבור שום זכות לשפוט את החיים הפרטיים שלהם, גם אם הם מפורסמים. בכל מקרה זה ממש אבסורד שתוקפים צד אחד בעניין (את מרינה), כאילו היא "נכנסה בין בני הזוג" וז'וזה לורטו לא אשם בדבר.
דרך אגב, התסריטאי של הסדרה מצדד במרינה והביע את תמיכתו בה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מזכיר את תהום של תשוקה

כשחשבו שרוסנדו ואסטפניה היו מאהבים בגלל הפצת שמועות של כרמינה, אז ללוויה של אסטפניה אף אחד חוץ מבעלה ובתה לא באה כאילו היא הרסה משפחה בעוד ללוויה של רוסנדו כולם באו כאילו הוא לא בגד באשתו ולפי הרכילות גם עם אישה נשואה שהיא אשתו של חברו הטוב, אבל אותו לא שפטו לאחר מותו, אותה כן (כשמלמעשה אחותה היא שהרסה משפחה ולא היא).

faery18

New member
לא פשוט לתחזק זוגיות בתחום המשחק, ככה זה על הסט

אנשים משחקים יחד יום שלם ובסוף מה שרואים על המסך לא רחוק מהמציאות

לא שחלילה אני מצדיקה בגידות אבל זה לא מפתיע ולא מוריד לי אישית מההערצה לשחקנית הנפלאה הזו.

AndreiTR

New member
''בעלת הפיסה'' A Dona do Pedaço

''בעלת הפיסה'' (כעיקרון זה בעלת החתיכה, אבל בחרתי פיסה, כי זה נשמע יותר טוב לדעתי...)
מבית היוצר של ולאסיר קראסקו (''שובל של שקרים'') וזה מה שהוא אמר על הטלנובלה:
''הטלנובלה מייצגת אומץ ותקווה, אני מאמין שאנשים יכולים להגיע לשחקים באמצעות מה שהם עושים בחייהם, וגם את הרצון של לעבוד ולהילחם, כל בן אדם יכול למצוא את מקומו בעולם''.
אז כן, מדובר בטלנובלה שהראשית בה היא תהיה אישה חזקה, שתביא הרבה כוח נשי.

על פי הכתבות, מדובר גם בטלנובלה קלאסית שתציג בהתחלה סיפור אהבה בסגנון רומיאו ויוליה (מקווה שזה יהיה קלאסי לזמן קצר מאוד...)

הטלנובלה מתחילה בשנות ה-90 ומגוללת את סיפורה של מריה דה פאז (ז'וליאנה פאיס) אישה צנועה, שמגיעה ממשפחה מכובדת, מאז שהייתה קטנה היא למדה מסבתה דולסי (פרננדה מונטנגרו) איך ללמוד להכין עוגות וממתקים.
היא מכירה את אמדאו (מרקוס פלמיירה) עורך דין וחבר שבט, הוא מכיר את מריה במהלך רכיבה על סוסים,
שהם מבינים שהמשפחות שלהם יריבות חזקות הם מציעים לאחד את המשפחות ולפייס בינהם כדי שהם יוכלו לממש את אהבתם ולהתחתן.

אבל הכל מתהפך שבמהלך החתונה, אמדאו חוטף ירייה על ידי מישהו מסתורי ומשפחתו מבטיחה לנקום במשפחתה של מריה דה פאז, אחייניות של מריה פביאנה (נטליה דיל) ווירז'יניה (פאולה אוליביירה) מופרדות
ווירז'יניה מורחקת מאמה ואחותה, מריה מחליטה להתחיל את חייה ורוצה לאחד בין האחייניות שלה שהופרדו, עם הזמן היא מקבלת את החדשות על ''מותו'' של אמדאו, היא לא מודעת לכך שזה ההסכם בין אמהות המשפחה שעשו זאת בכוונה בין מריה דה פאז, לאמדאו.

מריה דה פאז נכנסת להיריון שהיא מובטלת, אבל היא מקבלת תמיכה והיא מתחילה למכור עוגות כמקור הפרנסה שלה, 20 שנה מאוחר יותר מריה דה פאז היא מנהלת רשת גדולה של עוגות וממתקים
בתה של מריה, ז'וזיאן (אגתה מוריירה) בזה לאמה בעקבות המראה שלה ועבודתה, למרות זאת, ז'וזיאן יודעת שאם היא רוצה להגיע להישגים ולהגשים חלומות, זה יהיה בזכות אמה שהיא בזה לה, ז'וזיאן מתחילה מערכת יחסים עם רז'יס (ריינלדו ג'יאקיני) ומציגה אותו עבור אמה, וזאת על מנת כדי לקחת ממריה כמה שיותר כסף ממנה, מריה לא מודעת לסכנה הגדולה שנמצאת לצידה אחרי מאבק קשה עם החיים, בנוסף להכל, ז'וזיאן עושה הכל כדי להתקרב לוירז'יניה (פאולה אוליביירה) אשר אומצה על ידי זוג אחר וגדלה ללא אחותה ואמה, היא לא מדמיינת לעצמה שהיא בת דודתה, בעוד פביאנה אחותה של וירז'יניה, עשתה כל מה שביכולתה כדי למצוא את אחותה.

אמדאו שבמהלך השנים התאושש מהכל, נשוי לז'ילדה (האלואיזה ז'ורז'י) הוא עובר לסאו פאולו כדי לממש את עיסוקו כעורך דין, ואז כמובן, הזוג שהופרד לפני 20 שנה, מגלה מחדש את אהבתו...

הפרקים הראשונים של הסדרה מתרחשים בריו גראנדה דו סול, ובכללי הסדרה מצולמת בסאו פאולו

faery18

New member
העלילה המלאה נשמעת

קראתי עלייה לפני כמה זמן ובתקציר לא ציינו היכרות מוקדמת של הראשיים.
עכשיו שהתפרסמה העלילה המלאה זה נשמע אפילו עוד יותר שווה
גם לפי התמונות
נראה מושקע

תודה רבה על המידע

הגרסה המקורית של ג'יין הבתולה, הונצואלנית

https://es.m.wikipedia.org/wiki/Juana,_la_virgen
&nbsp
הגרסה הישראלית ממש מגוכחת, ממתי נשים חילוניות ישראליות מחכות עד לחתונה? גם העתיקו את הקטע עם הפרח המקומט. היה יותר אמין אם היא הייתה באה ממשפחה חרדית או דתית שזה יותר הגיוני. עשו קופי לגרסה האמריקאית.

AndreiTR

New member
''רינגו'' Ringo - טלנובלה מקסיקנית

בכיכובה של חוסה רון (''שקרים'') הטלנובלה מבוססת על הטלנובלה הארגנטינאית - Sos mi Hombre (''הגבר שלי'')
האמת שהיא נראת די מסקרנת...

טוב אני כבר נמאס לי מויוה מהחוסר איזון שלהם

הורידו את הלטיניות מהאתר ובמקומה שמו סדרה טורקית וסדרה קוריאנית. הם חושבים שאף אחד כבר לא צופה בלטיניות. אמנם ביקשתי את דם ואדמה אבל תאכלס אף אחד לא שמע עליה ובינתיים אין אף טלנובלה מוצלחת בויוה. היו מביאים לאתר גם את מלון הסודות/מעבר לזמן או הכח לאהוב. בקצב הזה ויוה יפשוט את הרגל והוא ייסגר. מרוב שמתמקדים בטורקיות וקוריאניות בלבד. מקווה שיביאו את הטלנובלה של אנג'ליק בוייר היא היחידה שיכולה להציל את ערוץ ויוה במיוחד שיש עליה ביקוש.

evglev1

Well-known member
מנהל
מורידים גם טורקית

אבל אכן מכניסים רק טורקית וקוריאנית בעוד יורדות טורקית ושתי לטיניות.

אגב ממליץ מאוד על אני והיא עכשיו כשתהיה באתר.

למעלה