מה שיחקתם השבוע?

התחלתי Uncharted 3 ומשחק GOW 3 כי זה פצצה של משחק.

טוב, אז התחלתי את uncharted 3 אחרי שנהנהתי מאוד מ2. אני כבר מרגיש שבuncharted 3 הם ממש הפכו את הסיפור לזעמוק יותר, כל הקטע הזה עם סיפור ההיכרות בין סאלי לדרייק והכלבה ההיא עם השרשרת, נהנהתי מהסיפור של 2 אבל פה זה יותר מעניין.

מה שאני לא אוהב בUncharted 3 זה שאני מרגיש שיש פה יותר טיפוסים ופאזלים
(פאזלים מפגרים) מאשר ירי, אולי אני טועה ואולי אני היחיד שמעדיף להילחם בגלי אויבים במקום לפתור פאזלים, אבל אני כל הזמן חושש שיעיפו עלי עוד פאזלים ועוד, אני רוצה להרוג.(ולצפות בסיפור) לא לבזבז זמן על פאזלים לבני 5.

בגדול אני נהנה. כי דרייק נמצא פה ועכשיו שאני מרגיש שיש לי היסטוריה איתו בגלל המשחק השני, אז זה יותר מעניין.

אני מקווה שבמשחק החמישי מתי שיהיה כזה, לא נשחק בתור אבות אבותיו של דרייק או משהו חחח. אני רוצה שהמשחק ימשיך להיות עם נשקים חמים.

חוץ מזה אני רוצה להמשיך בני נו קוני לשחק בGOW וכמובן אולי להגיע הפעם לטיילס של TT.

מכבה את הפלאפון היום בלילה וזה יום רק שלי עם הסוני, אז נקווה שההספק יהיה בהתאם.

PlayGirl3

New member
שמחה שאתה נהנה מ-3

אני גם ממש אהבתי אותו בגלל שסוף סוף קיבלנו שם פיתוח דמויות. אחרי שתסיים אותו תראה את הטריילר המלא של 4, הסצינה בסוף הופכת להרבה יותר חזקה.
הרבה משמיצים את 3 שלא בצדק כי הוא קיבל נקודה וחצי פחות בביקורות על קצת פחות אקשן מ-2.
אני מסכימה שהפאזלים שם היו ממש קלים, אבל לא זוכרת שהם הפריעו לי.
משחק חמישי לא יהיה, לפחות לא מבית נוטי דוג. היו שמועות לפני ההכרזה על 4 ששם נשחק את סר פרנסיס דרייק אבל זה חרטה, לא יהיה משחק כזה.

איפה אתה בני נו קוני? מי היצורים שלך?

חחח רק שבוע הבא יהיה לנו מה לדבר על זה זה

כי אני ממש בהתחלה קצת אחרי העיר הראשונה מאז שהתחלתי מחדש. כל פעם שרציתי לשחק ני נו קוני שיחקתי בסטריט פייטר 4 ברשת כל סופש כל הלילה. אני נוראי כן. אבל אני אתחיל לתפוס תאוצה עם ני נו קוני השבת כי הבית ריק ויהיה לי שקט ואני אנתק את הרשת ככה שsf לא יהיה אופציה. אני מקווה שאהבת את הסיפור של טיילס כי אני הולך מתחיל ומסיים אותו ואני רוצה לדבר איתך על זה. בנוגע לאנצרטד 5 את צודקת שלא יהיה יותר uncharted של נוטידוג אבל הם כל הזמן רומזים שיהיה משחק חדש רק לא שלהם ובלי דרייק. יש ספקולציות שדרייק נדבק במגפה שלtlou בסוף המשחק הרביעי אבל זה נשמע דפוק רצח ולא מתאים לאופי של המשחק.

PlayGirl3

New member
ממשיכה לנקות משחקים ישנים מה-PS3

חזרתי לאחד המשחקים הראשונים ששיחקתי על ה-ps3- מאס אפקט הראשון.
כבר לפני 3 שנים תכננתי להשיג את הפלטינום שלו, מה שדורש לסיים את המשחק 3 פעמים כל פעם עם קבוצה אחרת, אבל התעצבנתי שאחרי הסיבוב הראשון לא קיבלתי את הגביע של ליארה וזנחתי את הרעיון הזה.
אחרי שעברו כמה שנים התגברתי על העניין וסיימתי אותו מחדש 3 פעמים. גם עכשיו הגביע של ליארה כמעט התפספס לי! לפי התיאור של הגביע צריך לבצע איתה 50 משימות, אבל משהו שם דפוק. הגביע הופיע לי רק אחרי יותר מ-70 משימות! ממש בסייד-קווסט האחרון שנשאר לי, כבר עשיתי הכל הכל כולל למצוא את כל המדליות, מחצבים וכו'. לפחות יש לי עכשיו שמירה מושלמת להעביר למאס אפקט 2 שאולי סוף סוף אתחיל. עד עכשיו היה לי מחסום פסיכולוגי להתחיל את 2 בלי לקבל את הפלטינום של 1.

אחר כך שיחקתי בביושוק הראשון. לא שיחקתי בו קודם, אבל הוא יושב הרבה זמן על הקונסולה ולאחרונה יצא איזה ריאיון עם היוצר של הסדרה שמשחקים עלילתיים ולינאריים כמו ביושוק הולכים להיעלם מהעולם כי הכל הופך לעולם פתוח ומולטיפליירים חסרי עלילה, אז סיקרן אותי.
עלילה גדולה לא הייתה שם כמו שהוא התיימר להציג. סיפור רקע, הרבה lore וטוויסט אחד. מה שכן, המשחק ממש כיפי. שיחקתי על survivor אז רוב המשחק הרגשתי ממש חלשה והתקדמתי לאט. את הביג דדיז ניצחתי רק עם מלכודות של האבטחה. רק בשלב האחרון יכולתי כבר להילחם בהם ראש בראש.
מאוד אהבתי את השימוש במצלמה ואת הפלסמידים. הבעיה העיקרית שלי הייתה חוסר ב-mini map או משהו שיראה לי איפה האויבים ביחס אליי. הרבה פעמים התקיפו אותי ולא הצלחתי למצוא את התוקף ועד שהסתובבתי לכל הכיוונים כבר נהרגתי.
פלטינום מאוד מספק בסה"כ.

אתמול בערב התחלתי את Trine 2. גם בו אף פעם לא שיחקתי אבל הוא יושב על הקונסולה המון זמן. הבנתי שזה משחק מאוד קצר וקל אז אני משחקת בו עד שאחליט מה הלאה אבל נראה שזה לא יקח יותר מדי זמן. שיחקתי 3 שעות אתמול ולפי הגביעים אני ב-55%. הרקעים מאוד יפים והפאזלים נחמדים. אני מרגישה שאני קצת מרמה כי כמעט הכל אפשר לפתור עם כמה קוביות וקרשים של הקוסם ששידרגתי רק אותו עד עכשיו, אבל אני מניחה שזה לגיטימי.

Oddworld מגיע/הגיע לויטה. אז אם סימנת אותו.

אולי הוא cross over. אני יודע שאמרת שהוא הפחיד/הגעיל אותך שהיית קטנה. בכל
זאת אני לא רואה מצב שאת נהנהת מtrine ומoddworld לא (וגם לא מהרקעים שלו!)

אחד המשחקים הכי אהובים עלי לנצחי נצחים.

את גם יכולה סוף סוף לעשות צדק עם ולקריה קרוניקלס ולהתחיל לשחק אותו לקראת ההמשך. (אני לא סיימתי אבל אני אגיע לזה אחרי ני נו קוני אני באמצע)
אין דבר יותר טוב בחורף, מכוס קפה טוב (עם חלב) להתחפר במיטה עם איזה 2 שמיכות עבות ולתכנן מהלכים טקטקים, בלי משבצות מעצבנות שאת מרגישה שמגבילות לך את האסטרטגיה/תנועה.

ולגיבורה יש פוני! מה עוד צריך לבקש.

PlayGirl3

New member
בעעע לא מסוגלת

וגם לא בא לי עכשיו עוד משחק ענתיקה אחרי הטראומה מגרים פנדגו.

כבר הפסקתי לשחק בטריין. זה נחמד אבל לא מעניין או מאתגר במיוחד. קיבלתי את הפלטינום בתחילת פרק 7 (פעם ראשונה שאני נתקלת במשחק שלא צריך לסיים כדי לקבל את כל הגביעים, ממש מוזר) ומחקתי אותו, לא ראיתי טעם להמשיך.

עם ולקיריה כרוניקלס אני אחכה כנראה לרימאסטר שאמורים להכריז השבוע שיגיע למערב.

CallMeCavanaugh

New member
בקשר ל Trine 2

לא שיחקתי בו אז אני לא יכול להעיד, אבל הבנתי שאין בו גביעים שקשורים בעלילה אלא רק באתגרים (וגם הם לא מי יודע מה מאתגרים), כך שאפשר להשיג בו פלטינה בכלל בלי לסיים את המשחק.

PlayGirl3

New member
זה נכון

כמו שכתבתי למעלה קיבלתי את כל הגביעים עד שלב 7. לא יודעת כמה שלבים יש במשחק, הפסקתי לשחק בו.
זה משחק נחמד להעביר כמה שעות או אם רוצים פלטינום ממש קל ומהיר, אבל לא משהו רציני.

voguemaster

New member
טרחת לנסות להגיע לכל ה-ORBים בכל מקום?

כי יש מקומות שמאתגר למדי להגיע ל-ORBים ששם ויש גם מקומות קצת נסתרים. המשחק ממש אחלה ונהניתי ממנו מאוד אם כי אני מוכרח לציין שהוא באמת איתגר רק אחרי שעברתי חצי ממנו
.

PlayGirl3

New member
רובם

בשלבים ששיחקתי בהם (1-7) השגתי כמעט את כולם והייתה חסרה לי רק תיבת אוצר אחת. בהתחלה זה באמת היה נחמד לנסות להגיע לכולם אבל אחרי שמשדרגים את הקוסם זה מרגיש קצת כמו רמאות עם היכולת ליצור ארבע קוביות וקרשים.

voguemaster

New member
וזה עוד בשחקן יחיד ששם זה כאילו מסובך

כשיש לך כמה שחקנים ביחד באותו זמן זה עוד יותר קל - הקוסם יכול ליצור קרש מאוזן ומישהו יכול לעמוד עליו ואז למעשה אפשר להגיע כמעט לכל מקום. מאוד מאוד קל.

ועדיין, יש שם כמה קטעים מגניבים כמו להטות נוזלים (מים/לבה) וכל מיני שטויות. המשחק בהחלט היה מהנה. הקרב הסופי נחמד מאוד...

amithas190

New member
סיימתי את ההרחבה של הוויצ'ר וטכנית גם את המשחק עצמו

חוץ מסימני שאלה בעומק הים וכמה משימות מיותרות של קלפים ומירוצים עשיתי שם כמעט הכל.
התחלתי ng+ בינתיים כדי לשרוף זמן , מחכה לפולאאוט שיגיע בדואר

אני כל כך מצטער שרכשתי אותו בהשקה. חבל שאין אפשרות לזיכוי.

כי תוך שעות ספורות בלבדהבנתי שאני לא רוצה את המשחק הזה.
כמו שאמרתי בעבר, אי אפשר לשחק את המשחק הזה כשוטר ולהנות ממנו.

כל בניית העולם כל הLORE הסטורי ליין הכול סבבה הגיימפלי מחריב את המשחק.
מי שיוכל להתמודד עם הגימפלי האיטי המונוטוני הזה, יקבל חוויה טובה.

בשבילי זה היה too much.

ההרגשה האישית שלי, שאם הם היו עוברים לקרבות טקטים בקרבות ממבט על.
(סטיל XCOM,פולאאוט הישנים, פייר אמבלם) אז המשחק היה מדהים.

במצבו הנוכחי המשחק נמצא בעמדת ה"תפסת מרובה לא תפסת"
המפתחים של בטסדה יותר מדי מנסים לקלוע לכל הקהלים.

מישהו 2

New member
גם אני.

הבנתי שההרחבה הבאה Blood & Wine, עפ"י מה שהמפתחים אומרים "תהיה טובה יותר מהמשחק הראשי".
&nbsp
מילים גדולות הייתי אומר. אבל אין ספק שאני אשחק גם בזה

amithas190

New member
לא יודע

ההרחבה הראשונה התחילה טוב אבל היתה די סתמית בסופו של דבר.
היא שווה 10 דולר אבל לא מוסיפה הרבה

הם קצת מגזימים אבל הם חב'רה מדהימים.

הם נותנים עכשיו את המכשף 2 במתנה להורדה לבעלי ה360/ONE נתנו לבעלי הPS4 הנחה טובה למי שעשה פריאורדר למכשף. ו.... הם דוחפים המון המון תוכן לDLC שלהם.

פשוט חברה לתפארת שאני רוצה לראות רק נוסקת עוד ועוד מעכשיו.

מישהו 2

New member
אני מסכים, הם כמו נקודה בהירה של צדק בתוך כל הסיפור

רבים אמרו שהם צריכים להוות מודל לחיקוי עבור חברות משחקים אחרות. גם מבחינת איך שהמשחק רץ על כל הפלטפורמות, ה DLC החינמיים ובאופן כללי תחושה שהמשחק נותן מעל המצופה.
&nbsp
תראה את באטלפרונט לדוגמא, כל מי שקונה את זה מרגיש שרוב המשחק בעצם נמצא ב- DLC ומה שאתה מקבל זה חלק קטן מאוד של המשחק.
&nbsp
DLC שהיו אמורים להיות במשחקים מלכתחילה , ובונוסים של PRE-ORDER, וגרסאות דלוקס, ואולטרה דלוקס, ו- Season pass זה כבר ממש נהיה אבסורד. וגם אי אפשר באמת להילחם בזה, לא משנה כמה אנשים יחליטו להתאגד נגד זה, תמיד הכמה שיעשו פרי-אורדר ויזמינו DLC יספיקו כדי שזה יהיה משתלם לחברות המשחקים.
&nbsp
פעם DLC היה באמת DLC, היו מוציאים משחק ואם הוא היה ממש טוב והייתה דרישת הקהל לקבל עוד, היו עובדים על חבילות הרחבה למשחק. היום מחסירים חלקים מהמשחק שכבר פותחו מההתחלה כדי למכור אותם מאוחר יותר כ- DLC.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

amithas190

New member
זה נכון , הם החברה שאני הכי מעריך היום

אני חושב שהוויצ'ר זה המשחק הכי טוב ששיחקתי בשנים האחרונות

למעלה