מחפשים לאמץ חתול ג'ינג'י (לא גור קטן)

מחפשים לאמץ חתול ג'ינג'י (לא גור קטן)

הי לכולם, אנחנו רוצים לאמץ חתול, עיניים ורגליים - אופציונלי. החתול המבוקש: ג'ינג'י, זכר, בוגר יחסית, מ-8 חודשים עד שנתיים וחצי. חשוב לי שיהיה חתול עם אפס דיסנטס, שניגש לזרים כמו פתי, כי אני רוצה לפגוש אותו בסביבה הביתית שלו לפני שנאמץ, ואם הוא יתחבא מתחת לספה יהיה לי קשה להתרשם.
חובה שיסתדר עם חתולים אחרים (יש לנו שלושה) ושיהיה רגוע.
מכיוון שארצה לפגוש אותו קודם, האזורים הרלוונטיים הם כל המרכז, ואוכל גם לנסוע דרומה או צפונה, אבל לא רחוק מדי. פירסמתי גם בפייסבוק, ומפרסמת גם כאן. תודה לכולם

Yukita

Active member
מנהל
לי יש שני זכרים נהדרים למסירה

אבל הם לא ג'ינג'ים וגם לא בוגרים (בני חודש וחצי)...
את הג'ינג'י כבר פיספסת, לפני שנתיים איש לא ביקש לאמץ את קפטן קירק והוא נשאר שלנו

Yukita

Active member
מנהל
אין בעיה

בהחלט יש חתולים רבים שמחפשים בית. נדמה לי שאפילו יש קבוצת חתולים נכים מחפשים בית בפייסבוק. כמו כן, בהסגרים העירוניים ובעמותות יש הרבה מאוד בוגרים, ונראה לי שבוגר שנשאר ידידותי ומתלטף בתנאים שם הוא באמת משהו מיוחד.

יוקיטה, לגבי הזכרים הנהדרים

אפשר לקבל קצת פרטים? יש לי חתול בן חודש וחצי ורציתי חבר/חברה בשבילו. הוא מאד מאד ידידותי. תודה.
&nbsp

Yukita

Active member
מנהל
בהחלט

תמונות יש כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/16/182550652/בעלי_חיים/חתולים
&nbsp
גין (גינטארו) וראקו הם שניים מתוך שגר של שישה שמצאתי בראש השנה במצב חסר תקווה. למרות הכמות המרתיעה משהו, לקחתי אותם אליי לטיפול ולחיפוש בתים. הגורים קיבלו פירעוש ותילוע, וטופלו נגד דלקת עיניים. כרגע עדיין נותרה פטריית עור שנמצאת בטיפול, אך כאשר הפטריה תיעלם הם יהיו מוכנים לאימוץ. אמנם יהיה נפלא למסור אותם כזוג (הם משחקים המון יחד), אבל ניתן בהחלט גם לאמץ אחד. עד כה, הפגינו אופי נעים וחברותי. אשמח לענות על כל שאלה. ניתן לפנות אליי בוואטסאפ 0506950866
&nbsp
&nbsp

Yukita

Active member
מנהל
עוברים לתקשורת אישית

ורק לידיעת הכלל, בתמונה הרלבנטית הלכלוך באף זה פשוט מהשלב של תקיעת כל הפרצוף בתוך אוכל רטוב
אם כי כרגע הגורים מטופלים נגד פטריה

shirul2

New member
איך ניתן ליצור אתך קשר?

עבור חברה שיש לה מועמדים מתאימים..

shirul2

New member
מתוק שנמצא באומנה

בן שנתיים בערך..

דרך חברה, אוכל למסור לך פרטים בפרטי..

shirul2

New member
וחמוד (חתול בית שכנראה שננטש) עם פזילת חן..

שניהם בירושלים..

למעלה