מחפשים

נועה5452

New member
חתולה מדהימה מחפשת בית!!!

גורה כלבתולית ואוהבת כבת 5 חודשים שנאספה מתחנה מרכזית בבאר שבע ונמצאת כרגע בצער בעלי חיים ירושלים מחכה למשפחה שתראה לה מה היא אהבה.
לפרטים חיה-0547700221

yaelofer

New member
תוכלי לספר קצת יותר על החתולה?

פרטים כמו: גיל, אופי, האם מעוקרת, האם מחוסנת, וכו'.
כמו כן כדאי לפרט את סיבת המסירה. (השאלה הזו היא לא מתוך חטטנות אלא חשוב שהאמצים הפוטנציאליים ידעו אם יש בעיה כלשהיא עם החתולה כגון פחד כלשהוא, התנהגות תוקפנית, וכו'). אם לחתולה יש בעיה כלשהיא, והמאמצים לא ידעו על כך, אלא רק כאשר החתולה תגיע אליהם, הם מסוגלים לזרוק אותה. ולכן חשוב מראש שהמשפחה המאמצת תדע עם מה היא הולכת להתמודד.
מדוע יש רק שבוע כדי למסור את החתולה? שבוע זה מעט מאד זמן. אפילו לגורים צעירים קשה לפעמים למצוא בית תוך שבוע, אז ברור שלגורה קצת יותר מבוגרת מהם אולי יהיה קשה.
אם לא תמצאי לחתולה בית תוך שבוע, קחי בחשבון שהנכון הוא לא לזרוק אותה אלא למצוא פתרון זמני (כמו פנסיון או משפחת אומנה) ואז להמשיך לחפש לה בית.

שתי חתולות מחפשות בית או אומנה

טול וקולה , שתי נקבות מעוקרות , בנות כשנתיים , עדינות ונעימות , ביישניות בהתחלה אבל כשמתרגלות הן פשוט כדור פרווה שצריך ללטף ולא יותר מזה . מסתדרות עם כלבים (יש לי שניים גדולים ) .

תמונה מצורפת . אני פשוט נאלצת לקבל הצעת עבודה בחול אחרי שהייתי מובטלת תקופה ארוכה ואין לי אפשרות לקחת אותם איתי בטיסה הראשונה (צריך לעשות בדיקת נוגדנים וכו' וגם אין כסף לממן את ההטסה {מקום העבודה משלם לי על הטיסה} , אני אוכל לחזור לארץ לקחת אותם תוך שלושה חודשים כנראה או שאני אדאג להטיס אותם אלי בלי ליווי . בינתיים אני מחפשת אומנה או בית קבוע (כי לדעתי הטיסה תהיה טראומטית מידי עבורן ) , הן באמת מדהימות וראויות לבית חם ואוהב .

ella100

New member
איזו תערובת צבעים מיוחדת כאילו השמש משחקת

איתה.

בהצלחה .מאחלת לה ולכם.

למעלה