שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבת שלום

faery18

New member
הקאסט של "קיץ 90" בריקוד משותף במסיבת ההשקה

חח איזה חמודים

faery18

New member
Dias Felizes עם ז'וליאנה פאייס תעלה בברזיל בחודש מאי

ברצועה של תשע אחרי ש-O Sétimo Guardião תסתיים.
https://observatoriodatelevisao.bol...-dias-felizes-proxima-novela-das-21h-da-globo
ז'וליאנה פאייס תשחק את הראשית(מריה דה פאס)שתעבור לריו עם ביתה המרדנית(לורדס/מגולמת ע"י אגתה מוריירה)כדי להתרחק מסכסוך מתמשך של משפחתה עם משפחה אחרת. שם היא תפתח קפיטרייה שתניב רווחים טובים. אבל היא תיתקל בבעיות עם ביתה כששתיהן יתאהבו באותו הבחור(ריינלדו ז'יאנקיני
)בהמשך כשנראה שהכל הסתדר היא תפגוש בבחור יפה ומפתה מבלי לדעת שהוא שייך למשפחה היריבה ושמטרתו היא המשך הנקמה שממנה היא ברחה.

עוד שמות מוכרים שייקחו חלק בטלנובלה-פאולה אוליביירה פרננדה מונטנגרו נטליה דיל ועוד..

יחסית לטלנובלה של תשע דווקא נשמעת לא רע בכלל

Renat Zeitune

New member
התגעגעתי לריינלדו

והשמאלי זה הבחור היפה והמפתה? בעיניי ממש לא

&nbsp
המשולש בין אם לבת נושא לעוס וחרוש והיה בדונה ברברה וגרסה החדשה וגם באקסיה ומי שזוכר גם בקשרי משפחה שריינלדו היה בכבודו ובעצמו היה מעורב בה. מקווה שהפעם האמא תזכה להיות עם הגלאן ולא יהיה הסוף כמו בקשרי משפחה ודונה ברברה/אשה רעה.
&nbsp
אגב פאולה אוליביירה וריינלדו כיכבו בסרט שהכיל אירוטיקה. לא כל כך הבנתי מה היה שם אבל כל הסרט היה רק סקס ביניהם וסוף לא ברור. יהיה מעניין אם יהיה סיפור ביניהם.

faery18

New member
פעם אחרונה שראיתי אותו הייתה במעבר לים

ולפני כן כמובן בטרה אספרנסה בתפקיד הבלתי נשכח שלו כטוני

ולגבי השמאלי אכן
קוראים לו מרקוס פלמיירה הוא לא ממש מוכר פה וכן זו לא תמונה הכי מוצלחת שלו חח אבל בתמונות אחרות הוא נראה לא רע בכלל

Renat Zeitune

New member
זאת גם הפעם האחרונה שהופיע אצלנו

והיו טלנובלות שלו שויוה דילגו עליהם מקווה שעל זאת לא.
&nbsp
חבל שהסרטן שלקה בה הרס לו את היופי או ביגר אותו כי לפני כן היה מאוד חתיך. במעבר לים היה מעצבן.

faery18

New member
ידוע לי שהוא שיחק גם בבליסימה

ששודרה פה בזמנו אבל אותה לא יצא לי לראות

&nbsp
הוא עדיין חתיך אבל ברור שכשהיה צעיר היה יותר

לא חושבת שזה קשור למחלה שהייתה לו הוא פשוט התבגר. אבל העיקר שהוא
הבריא וממשיך לשחק

Renat Zeitune

New member
השבוע מתחיל הקוריאנית החדשה

מקווה שאוכל לראות ויעבוד לי בסמארטפון כי הפרקים של מריאם שהורדתי מטלגרם לא עובדים לי אז לצערי נתקעתי איתה.
&nbsp
מישהו יראה? ייבגני מאמינה שכן אבל הדר? ניר?

evglev1

Well-known member
מנהל
אני אראה

באיזה פרק במריאם נתקעת? בכל מקרה אני מניח שאצל אימך יש את מריאם ב-VOD, כי יש את זה ב-VOD של פרטנר, הוט ויס ואני מניח שגם סלקום. והבנתי שגם הדר מתכוונת לצפות.

Renat Zeitune

New member
אני לא יכולה לנסוע לחולון כי אני אהיה לבד ובהוסטל מפחדים מזה

אבל אולי כשאמא שלי תחזור אז אוכל לראות היא מגיעה במרץ אני מקווה שזה יישאר עדיין שם.

evglev1

Well-known member
מנהל
מריאם לא תסתיים במרץ בטלוויזיה

ומן הסתם עדיין תהיה ב-VOD בפרטנר הטלנובלות של ויוה נשארו לפחות חודשיים אחרי סיומן ובויוה פלוס אימא יורדת רק ב-10 בפברואר, ולונדטה עוד אין תאריך, אז אני מניח שבכל VOD מריאם תישאר לפחות עד הקיץ. כי בקצב של ויוה פלוס מריאם תסתיים רק בתחילת מאי בטלוויזיה.

faery18

New member
ואם כבר מדברים על VOD נראה שבכל זאת אי אפשר לסמוך על הוט

אני באה להשלים את הפרק האחרון של חבקי אותי ופתאום אני רואה שהורידו את הסדרה
אני כמעט ולא מקליטה מאז שהוט התחילו להעלות את הכל לVOD זה הסתיים רק בחמישי מה נסגר איתם
מזל שיש שידור חוזר ברביעי. ממש חוצפה

evglev1

Well-known member
מנהל
את הקוריאניות גם אצלי הורידו מהר

אבל כמה שבועות אחרי סיומן אם כי הקוריאניות היחידות ששמו ב-VOD של פרטנר הן יער סודי והפרקליט. אבל באמת הגזימו אפילו לא הסתיימה לגמרי, יש עוד שבוע של שידורים חוזרים וכבר מורידים, באמת מוזר. אבל לפחות אני מבין שבהוט ה-VOD נורמאלי, כי אצל ב-VOD מדי 3 דקות בממוצע המשפטים של התרגום קופצים ומופיעים לשנייה ונעלמים, בספרדית ואפילו פורטוגזית אפשר להתגבר על זה, ייתכן והתקלה סודרה, מזמן לא צפיתי ב-VOD, אבל בטורקיות ובקוריאניות אני מקליט וגם משתמש במקליט האוטומטי לשבועיים אחורה ומנסה שלא לסמוך על ה-VOD, לפחות בהוט VOD אין בעיה של קפיצות בתרגום, בעצם גם אולי בפרטנר זה הסתדר לא בדקתי הרבה זמן כי יש שיפורים עם הזמן.

העיקר שלא תפספסי את הפרק האחרון של חבקי אותי כי הוא ישודר שוב ביום רביעי, ביום חמישי וביום ראשון.

faery18

New member
מה שעוד יותר הזוי זה שאת אם סודית ששודרה לפנייה הם השאירו

לך תבין
אם לא השידור החוזר הייתי מפספסת את הפרק האחרון, לא חושבת שיש את זה באינטרנט מתורגם. במצב הקיים אין לי ברירה אלא לחזור להקליט את השוד הגדול ששם יש לי פער די רציני, בלי גיבוי של הקלטות. ממש אי אפשר לסמוך עליהם

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא יש באינטרנט אבל טוב שיש גם בטלוויזיה

בשידורים החוזרים שאפשר לראות. את הפרק של יום חמישי ב-20:10 צריך ממש לרצות לפספס כדי לפספס כי יש שידור חוזר בליל חמישי-שישי 0:50, שידור חוזר ביום שישי ב-17:50 ושידורים חוזרים בשבוע אחרי זה ביום רביעי ב-19:00 וב-23:50, ביום חמישי שבוע לאחר מכן ב-9:20 וב-14:10, וביום ראשון שבוע וחצי אחרי השידור החוזר גם ב-9:20 וב-14:10, אז צריך ממש להתאמץ כדי לא להקליט אלא אם יום כיפור או יום השואה נופל על יום חמישי ואז זה כבר סיפור אחר.

באיזה פרק את בשוד הגדול?

faery18

New member
אה זה כן נמצא באחד משני האתרים הידועים? מפתיע כי היא די חדשה

גם החדשה נמצאת שם?
בשוד הגדול הגעתי לפרק 60 כשבערוץ זה כבר פרק 78
מקווה שבקרוב אספיק לצמצם את הפער, באיזה פרק אתה?

evglev1

Well-known member
מנהל
אני בפרק 65

כך שאנחנו בערך באותו האזור. כן באחד משני האתרים יש את זה, לגבי החדשה לא בדקתי באתרים האלה.

faery18

New member
חיפשתי עכשיו את החדשה ונראה שאין אותה שם

את חבקי אותי באמת מצאתי

יש לי עוד את החיים הראשונים שלי שאני מחכה להשלים שם

למעלה