מפגש קשורימות 6/12/2016

Dan_Kap_

Active member
מפגש קשורימות 6/12/2016

קשורימות בסדרת מפגשים חדשה: וריאציות.
מטרת הסדרה להעמיק בעבודה עם חבלים.

במפגשים אלו אנחנו נדגים ונלמד ביחד כמה וריאציות על סוג קשירה מסוים, נשווה ונשוחח על ההבדלים ביניהן, השיקולים לבחירה בכל אחת מהן ועוד.
אנחנו מזמינימות את חובבות וחובבי הקשירות להצטרף למפגשים המרחיבים הללו!
המפגש הקרוב בסדרה יוקדש לווריאציות של רתמת אגן.
המפגש יתקיים ביום שלישי ה-6 בדצמבר 2016 בשעה 18:50 ב"בית הפתוח לגאווה ולסובלנות", ברח' הסורג 2 בירושלים.

לשימושם של משתתפי המפגש עומדת ספריית השאלה של ספרי הדרכה ואוסף חבלים מסוגים שונים להתנסות במקום. בנוסף, ישנם מוטות במבוק לגיוון הקשירות.
בכל מפגש, מתקיימות מספר הדרכות למשתתפים חדשים, כולל הדרכת בטיחות.
ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש במייל וקבלת אישור השתתפות. ניתן להירשם בכתובת:
[email protected]
תוך ציון שם / כינוי אשר ישמש לזיהוי בעת הכניסה למפגש.
כל אדם חייב בהרשמה עצמאית ולא ניתן לרשום שותפים או בני זוג.

מועד אחרון להרשמה הוא: ה-29 בנובמבר

משתתפים המגיעים למפגש בפעם הראשונה מוזמנים, בתיאום מראש, לקבל מהמארגנימות חבלים, מחצלת ומספרי בטיחות, לשימוש במהלך המפגש. משתתפים חוזרים מתבקשים להביא את כל הציוד עימם.

ההשתתפות במפגש כרוכה בעלות סמלית של 20 ש"ח או כפי היכולת.

סמנו ביומן, מפגש ינואר יתקיים ביום שלישי ה- 3.1.2017

לתשומת לבכם: היות ולמקום המפגש קיבולת מוגבלת יתכן ולא נוכל להיענות לכל פניות ההשתתפות. עדיפות תינתן לנרשמות/ים הראשונות/ים.
אנו נשמח לענות על כל שאלה הקשורה למפגש במייל המצויין לעיל.

noablackwolf

New member
שלחתי מייל לכתובת שנתת

אני יודעת שזה כבר אחרי תאריך אחרון לרישום,
אבל אמרו לי שבעבר נרשמו באיחור והיה בסדר.
מפנה את תשומת לבך כי ראיתי שהיה מענה אוטומטי,
מה שכנראה אומר שלא מסתכלים על המייל באופן תדיר.
&nbsp

Dan_Kap_

Active member
בדקי את תיבת הדואר שלך

המענה האוטומטי בא לתת לך דרך לדעת שהמכתב שלך הגיע לכתובת הנכונה.
&nbsp
אישורי הגעה למפגש נשלחים מספר ימים לפני המפגש - כך שאם לא קיבלת אישור היום, אנא פני אלי בהודעה פרטית וצייני בה את כתובת הדואר האלקטרוני שדרכה נרשמת למפגש.
&nbsp
|להתראות|

טוסבר

New member
אפשר המלצה ?

ואני מתכוון, אם אפשר שניה להמליץ לכולם על קשורימות ...

מעבר למה שכתבתי בעבר (אולי דן יוכל למצוא את הקישור) יש כמה דברים שרציתי להוסיף, בעיקר לאלו שחדשים בתחום, או לא מנוסים בתחום.
קשורימות זה בעיני המקום האולטימטיבי ללימוד, חוויה והתנסות בקשירות, אני אסביר למה ...

1. ההקפדה על הבטיחות, הדרכת הבטיחות לחדשים, ותשומת הלב הקפדנית ללא פשרות של הצוות בנושא הבטיחות, היא בעיני מדהימה.
אולי אני קיצוני קצת בעניין, אבל אני חושב שבסיס נכון של כללי בטיחות, ותקשורת בין הקושר לנקשר (עוד לפני שמתחילים לקשור או להיקשר), שיישארו אח"כ תמיד בתודעה, הם הדרך הנכונה היחידה שמאפשרת בהמשך להתפתח ולהמריא בתחום.

2. הקבלה המלאה של האנשים. זה בכלל לא משנה איך אתם נראים, מה ההגדרה והזהות הג'נדרית, המינית, התרבותית וכל דבר אחר שלכם. אני זוכר שבהתחלה הפריעה לי ההדגשה היתרה בפניה לכולם (כמו בשם קשורים-קשורות > קשורימות), זה נראה לי מעט מיגע ומסרבל את שהשיחה. אבל למדתי לקבל, זה לא רק השיח שלא מפלה ומקבל את כולם, זו האמירה החוזרת ונשנית, כולם רצויים, כולם מקובלים, כל עוד הם לא פוגעים באחרים.

3. החום האנושי של הצוות, הקבלה בזרועות פתוחות, הנתינה, והאכפתיות שאין שני להם.

4. ההקפדה על מרחב בטוח, שמירה על דיסקרטיות, יקראו לכם באופן שבו תבקשו שיפנו אליכם, בלי קשר להאם מכירים אתכם בניק אחר מאיפשהו. מקפידים לוודא שלא יצא מהמפגש שום מידע על אחרים (אפשר לכתוב על התנסויות אישיות בלבד מבלי להזכיר אפילו ניקים של אחרים). ואם מישהו רוצה לצלם את הקשירות שלו – יש חדר נפרד, במקום שבו נמצאים כולם – אסור לצלם !

5. המקצועיות הגבוהה של הצוות, מאפשרת לימוד מאנשים שהם באמת סופר מנוסים ומקצועיים, בניהם אחד הקושרים המקצועיים ביותר שאני פגשתי (אם לא - "ה" ... )

6. אוסף חוברות מקצועיות, ודוגמאות חבלים להתנסות, למי שמגשש את דרכו בתחילת התחום, או למנוסים שרוצים להרחיב אופקים ולחוש אופציות נוספות.

וכל זה בלי מילה אחת, על החוויה, על ההתנסות, על היופי, על החברה, על החבלים והתחושות ....

מומלץ אמרתי ?!
:))

למעלה