פיקניק קשירות מסביב לעולם 23.6

Dan_Kap_

Active member
פיקניק קשירות מסביב לעולם 23.6

ביום שישי ה-23 ביוני ייערך בישראל Bondage Picnic שהוא חלק מסדרה של .Bondage picnic around the world

אני עוקב אחר התפתחות הפיקניק הזה מאז ש-Mage יזם אותו וישראל הצטרפה לפיקניק העולמי בשנה שעברה.

התאריך הרשמי של הפיקניק העולמי הוא יום ראשון ה-25.6, אבל מאחר ואצלנו זה יום עבודה נערוך את הפיקניק לפני כניסת השבת.

הפיקניק ייערך באתר נטוש באזור ירושלים שמאפשר מעט יותר פרטיות מאשר פארק ציבורי, בין השעות 14:00 ל-19:00. אני מודע לכך שקשה להבטיח פרטיות וביטחון מלאים באתר פתוח, עם זאת אני מאמין שאם מתנהלים בצנעה ובשקט נוכל לקשור ולהיקשר בתנאים מעט טובים יותר מאשר בפארק ציבורי. אני מבין שזה מתאים למי שמעט יותר הרפתקנים/ות בנשמתם/ן, אך אנחנו מקבעים מסורת חדשה של פיקניק קשירות בישראל.

כדי להשתתף בפיקניק כתבו לי בבקשה לכתובת הדוא"ל שלי
[email protected]
עד לתאריך 15.6.

כמה פרטים לגבי ארגון המפגש:

מאחר וזה אתר נטוש, על המשתתפות/ים להביא איתם מזון והרבה מים (אפשר גם שתיה קלה) ולאסוף איתם את השאריות בסיום הפיקניק.
כדי לקשור בנחת בשטח מומלץ להביא שמיכת פיקניק כדי לחצוץ בין מבחר משטחי הבטון ומישורי חצץ שקיים במקום לבין העור של הקושרות/ים והנקשרים/ות.
כדי לא לסכן את הפרטיות של משתתפות/ים אחרים אני חושב לארגן צלמים/ות מבין המשתתפים עבור מי שירצו תמונות למזכרת מהפיקניק. לא ניתן לצלם בטלפונים סלולרים במהלך הפיקניק.
כדי להגביר את סיכויי ההצלחה ולמען בטיחות המשתתפים/ות, לא אעלה כאן מידע מדויק לגבי המיקום, ואני מבקש גם לא להעלות ספקולציות לגביו. הסיבה היא לגמרי עניין של בטיחות מידע, ולהקטין את הסיכויים שהמידע יזלוג החוצה.
מידע על מיקום הפיקניק והוראות הגעה יישלחו למשתתפים/ות לפני הפיקניק. כדי לשמור על בטיחותכם, אין להעביר פרטים על מיקום הפיקניק לאנשים אחרים לפני, תוך כדי ואחרי האירוע. ההזמנות הן אישיות. אם יש לכם חברות/ים שרוצים להשתתף - העבירו להם את כתובת הדוא"ל שלי כדי להירשם.
יכולים להציע מקומות ברכב שלכם או מעוניינים בטרמפ לפיקניק? אשמח אם תוכלו לשרשר בקשות והצעות תחבורה להודעה זו...

להתראות בפיקניק!

Dan_Kap_

Active member
ההזמנות לפיקניק נשלחו

&nbsp
&nbsp
הזמנות לפיקניק נשלחו במייל למי שנרשמו - אם נרשמת בכתובת המייל שלי ועוד לא קיבלת הזמנה, נא לפנות אלי בכתובת
[email protected]
&nbsp
למאחרים בהרשמה - זה הזמן להזדרז ולהירשם בכתובת
[email protected]
&nbsp

למעלה