הדרך שלנו לגילוי עצמי

רותי 11

New member
הדרך שלנו לגילוי עצמי

לכל אחד מאיתנו יש את הדרך שלו לגלות את עצמו לגלות מי הוא להבין איך באמת עליו לפעול.
לא כולנו מאמינים בכך שיש לנו את היכולת הזאת אבל בכולנו היא טמונה יש לנו ראדרים וחיישנים
שמנווטים אותנו בדרך הזאת דרך המון המון סימנים אצל כל אחד זה שונה ובסופו של דבר אצל כולנו זה דומה.
מה הדרך שלכם להגיע לעצמכם? לגלות את עצמכם? או מה הדרך שאתם חושבים שכך זה צריך להיות ?

זאת שאלה קשה

מכיוון אני חושב שכל אחד מיוחד בדרך שלו - ולכל אחד דרך יש דברים אחרים (ודרכים אחרות) לגלות דברים על עצמו - לכן אין דרך אחת מסוימת.

אצלי לפחות - הנסיבות הביאו אותי להתעמת עם פחדיי ולגלות דברים שלא ידעתי על עצמי ...

מאותו רגע - השינויים היו מאוד דרמטיים מכיוון שגיליתי שהמון דברים שפחדתי מהם לא היו כאלו נוראים, דווקא להפך - העימות עם הפחדים שלי תרם לפריחה ומימוש עצמי .

רותי 11

New member
אתה יכול לתת דוגמה אחת לפחות

מאותן נסיבות ואיך זה השפיע ?

אוקיי

אחד הפחדים הכי קשים מבחינתי היה שישפטו אותי בגלל שאני מתקשר
ברגע שסיפרתי בפעם הראשונה למשפחה שלי (בעקבות משבר שפקד אותנו - ועברנו אותו בשלום) - הפחדים החלו להעלם
וככל שסיפרתי ליותר אנשים - גיליתי קודם כל שהם מקבלים את זה בהרבה יותר הבנה ממה שציפיתי (עדיין מדובר במשפחה שלי)
ברגע שהתחלתי גם לספר לאנשים מחוץ למעגל המשפחתי - לא רק שהפחד נעלם - במקומו נכנס ביטחון עצמי וגם נהייתי שלם עם מי שאני ולא חושש יותר לספר זאת

רותי 11

New member
יפה - מה שמחזק את מה שאני כל הזמן אומרת

שהפחדים שלנו הם שלנו בלבד
והם לא בהכרח משקפים את
המציאות - השדים הפרטיים שלנו
הם הקשים ביותר

ינוקא1

New member
צ'י גונג.

או כל פעילות אחרת , הנעשית באופן איטי עם מודעות.

כל דבר הנעשה לאט ועם כוונה ומודעות לשינויים בגוף , עוזר לנו לפתח "חושים".

זה לא משנה האם מדובר בתנועה , באכילה , בנשימה , בהשמעת קולות . . . הכל מפתח ומחדד חושים קיימים , ומפתח גם כן חוש פנימי.

ועם זאת הדרך שמנסיוני הכי קלה היא דרך התנועה.
לעשות תנועות איטיות ופשוטות לאט לאט , לנשום , לא כל כך משנה איזה תנועות .. . . העיקר לעשות , ולעשות כל יום.

ולעשות לאט.

כנ"ל עיסוק בציור , במוזיקה ובכל אומנות אחרת.
וככל שעושים זאת יותר , ובנחת (לא מתוך לחץ להגיע ל"תוצאות") , זה יהיה יעיל יותר.

תני להם להמשיך לחפש את עצמם..כי זה לא נגמר.

ושישמרו את החיים הרוחניים שלהם והחיפוש -האישי שלהם - לעצמם או לפנות לפרטי למי ששלח אותם לחפש את עצמם. להתחיל לכתוב פה מה עברתם ולקבל תשובה כ"יפה מאוד את רואה את מתקדמת" והם ממשיכים וממשיכים לספר כמה הם למדו והתפתחו - וזה כ"כ לא קשור לפורום.. זה כמו לדבר עם חברותשלך בטלפון - ולהתמש בפורומים כי נגמר לך הכסף לחשבון טלפון -אז עוברים לאיטרנט.. מעבר לאגו - יש כאן אנשים שרוצים עזרה. כשהיא חינם וכאן ומהר כמובן .

למעלה