מה שיחקתם השבוע?

SF5,דרגון קווסטו 7, ומתלבט מה יהיה המשחק השלישי.

SF5: בעיקרון המשחק ששיחקתי הכי הרבה בשנה הזו וזה כנראה יהיה ככה גם ב2017 (הקרב לא מהשבוע) מתכנו לחרוש הסופש ולצפות בקפקום cup.
(אמן מומואצי או NuckleDu יקחו תגביע) חבל שקפקום לא נותנת להמר על fight money חחח.

דרגון קווסט 7: טוב זה רשמי הJRPG הכי ארוך שאי פעם שיחקתי בו (לא שאני מתלונן מצדי שימשך לנתצח) אם יש משהו אחד שמפריע לי זה כמה הוא קל

בהשוואה למשחקי DQ אחרים, רק בשביל האינדקציה, עד עכשיו שום בוס לא הרג אותי אפילו פעם אחת, וזה אף פעם לא קרה לי בסדרה. חוץ מזה הוא נהדר פשוט, אבל בגלל החיסרון הזה אני נאלץ למקם אותו הכי נמוך בסדרה לצערי.

אני מתלבט מה יהיה המשחק השלישי, כי מצד אחד פפ15 יצא ואני מת לנסות אותו, מצד שני, אני כבר כל כך חם על היטמן 6. מצד שלישי SMT 4-2 יצא היום ל3DS ואני חם על זה מאז שסיימתי את SJ.

מצד שלישי בא לי לנסות את WATCH DOGS 2 סתם כי אהבתי את המשחק הראשון. ומצד רביעי, אני אומר "יא חתיכת דפוק, במקום לקנות פפ15 תשחק כבר את המכשף 3 כמו בן אדם"

למישהו יש הצעה ? חחח.

V Has Come To

New member
אין מה לשחק...

שבוע הבא יוצאים 2 כותרים שאני מקווה שלא יאכזבו אותי...
אם הם יגיעו לארץ מוקדם מתאריך ההשקה הרשמית סיכוי טוב שאקנה אותם לפני שעוד יהיו ביקורות...לא אוהב לעשות את זה אבל אני מחכה להם כבר הרבה זמן...

semes100

New member
מה אין מה לשחק?

שיחקת כבר בכל מה שיש לך? חסרים משחקים? תמיד אפשר לשפר הישגים במשחק שכבר שיחקת...

V Has Come To

New member
אני לא מהאנשים שמנסים להגיע לפלטינה בכל משחק שהם משחקים...

אני עובר על הסינגלפלייר בנורמל, מסיים אותו וממשיך הלאה...וזה במקרה הטוב..כמות המשחקים שנטשתי באמצע היא ענקית...
המשחק האחרון שחרשתי לו על הצורה גם הרבה אחרי שסיימתי אותו היה MGS5 גם כי נהנתי מאוד מהגיימפליי וגם כי המשחק מצ'פר אותך בדברים מגניבים ככל שאתה עולה ברמה...

semes100

New member
אז אתה קונה די הרבה משחקים ומסיים רק מעטים?

קניתי עכשיו,בין השאר, את MGS5...

V Has Come To

New member
לא חושב שאני קונה הרבה משחקים יחסית לשחקן הממוצע...

דווקא להפך...
אבל מעט מאוד משחקים מצליחים לעניין אותי מספיק בשביל שאני אטרח לסיים אותם...

מה עם היטמן?

אני זוכר שאהבת את הבטא חוץ מהבאגים וגם הוא יצפ'ר אותך בהרבה דברים ככל שתחזור על המשימות.ומה עם מאפיה 3?
גירס 4 כבר שיחקת?

V Has Come To

New member
קניתי אותו :)

עכשיו משחק...דווקא נחמד מאוד, אני נהנה...אני ממש בהתחלה...
מאפיה 3 ואני כנראה לעולם לא ניפגש..גם אם המשחק יהיה בהנחה גדולה..הציונים שהוא קיבל הורידו לי את החשק לגמרי מהמשחק..הבנתי שהסיפור טוב אז אולי אצפה בסרטונים של המשחק ביוטיוב...
גירס 4 סיימתי מזמן...קמפיין סביר פלוס, ממש לא יצירת מופת אבל יש רגעים טובים...משחק הבא הם יהיו חייבים לרענן את הנוסחה...

sky121

New member
Rise of the Tomb Raider

משחק טוב, הסביבות מורכבות ויש הרבה מה לחקור בהן.
מה שמפריע לי, זה שיש 2 מילים שחוזרות על עצמן שוב ושוב לאורך המשחק: The Prophet ו-Trinity. המילים הללו חוזרות כל הזמן, שזה מעצבן לשמוע.

semes100

New member
מוזר, חשבתי ששיחקתי בכל טום ריידר, לא מוכר לי...

מתי יצא המשחק הזה? זה חידוש או משהו?

amithas190

New member
הירי לא מרגיש טוב. הדיבור לא מתאים לתנועות שפתיים.

האנימציה של הטייקדאון מוציאה אותך מפוקוס.
&nbsp

אבל אתה לא אמור לירות באף אחד

אתה אמור להיות סוכן חשאי שמתווכח עם כל מיני דמויות בקולניות ופורץ למחשבים וקורא איימלים של אנשים אחרים. למה אתה יורה :(?

צודק אבל הכי כייף התגנבות.

כי מערכת הירי לא ממש כיפית ולעומתה האופציות של ההתגנבות ממש מגניבות. :)

למעלה