תחילת-שבוע

Sigal H

New member
תחילת-שבוע

הסופ"ש בא, הסופ"ש הלך ונשארנו עם שבוע חדש ומסתורי (ועיצוב חדש ומסתורי גם כן). אי לכך, אני מרשה לעצמנו לחרוג מהסכמ"ש הקבוע:

הטוב בשבוע שחלף
הפחוטוב בשבוע שחלף
מה אקח איתי מהשבוע הקודם
מה מהשבוע שעבר אני רוצה להשאיר מאחוריי
מטרה לשבוע החדש
תקווה לשבוע החדש
וקישור/חיוך/סיפור/המלצה לרומם את המורל

שבוע מלא יופי ושקט שיהיה לנו,
סיגל

פנינה21

New member
סיכום שבועי ליד המון מתוק של ארוחת בוקר

הטוב של השבוע:יש נגמרו המחנות קיץ !
הפלאטו בדיאטה עבר - 63.2

הפחות טוב: אין לי מושג מה הרגל שלי רוצה ממני או מה לעשות לגבי זה.

אני אקח מהשבוע הקודם אני החניכים המדהימים במשלחת שסיימתי ביום רביעי. איזה אנרגיה למרות החום. תודה על המכתב ועל המתנה .
להשאיר מאחור: את הקושי , ואת הכאב .
מטרה לשבוע החדש : להצליח לסכם את רוב החומר לבחינה שיש לי ב-24.8

תקווה לשבוע החדש: שהטמפרטורה בחדר שלי תירד למתחת ל-30 מעלות לפחות לכמה שעות ביממה ...

טוב אז תמיד בעבודה כשקורה משהו (אנחנו במזרח התיכון למי ששכח
) אז יש את הרגע הזה שכולם בהלם מוחלט על איך בדיוק אני המה לעשות די נמוכה שנראת במבט מרחוק כמו נערה בת 16 מצליחה לסדר את הבלגן ולהוציא את הקבוצה לחוף מבטחים.
אחד כזה היה ביום שלישי בערב . סיימנו לאכול באחת המסעדות היותר נחשבות של יפו ובדיוק התחילה ההפגנה שחסמה לאט אבל בטוח את הכביש ..
תודות לשוטר הסמוי המקסים שהיה שם ולקצת כושר מצידי הענין נגמר מהר וללא נפגעים ..ונסענו משם.. למרות שבסך הכל מדובר על רגע מלחיץ יש לי תמיד מסר חיובי מהבלגנים האלה:
אני מבינה מהם כמה אנחנו חזקים ומסוגלים להתמודד בשעת הצורך.. וגם מוציאה מהם מחמאה קטנה לעצמי
תראי מה את מסוגלת לעשות תראי איך כולם מסתכלים עליךברגעים האלה ותביני כמה שאת חזקה.

אחרי שני אירועים מלחיצים בתוך חודש אפשר הפסקה??

אני מבקשת את המשך אוגוסוט משעמם אם אפשר.

Sigal H

New member
כמה טוב

שיש אנשים כמוך בעולם, והלוואי שיהיו רק סיבות אחרות - וחיוביות - לצאת גדולה

ועוד מילים שרציתי לומר ושכחתי עכשיו.

Sigal H

New member
מתחילה את השבוע

הטוב בשבוע שחלף: פיזיותרפיה זה כיף, צבעי מים – תענוג, ואפילו לא הייתי חסרת תועלת לחלוטין!

הפחוטוב בשבוע שחלף: הנשימה על הפנים. גוררת את זה מהשבוע שלפניו, נמשכות עבודות התחזוקה על דרכי האוויר. כבר שבועיים לא הקראתי. געגועים.

מה אקח איתי מהשבוע הקודם: יעילות. הצלחתי להגיש שתי עבודות קטנות – אחת ביום בו התקבלה, השנייה למחרת. אז אקח את הידיעה שכן, גם עמידה בזמנים יכולה להתרחש בעולם הזה.

מה מהשבוע שעבר אני רוצה להשאיר מאחוריי: אני לא זוכרת. כנראה שכבר השארתי את זה מאחוריי :)

מטרה לשבוע החדש: מחר – תור במרפאת כאב, ביקורת שגרתית. רק עם הנסיעות לשם יש לי רזומה לא משהו, עוד לא גמרתי להתאושש מהנסיעה האחרונה עם הבור בכביש.

תקווה לשבוע החדש: שהדרך מחר תעבור בשלום. ושהחדשות לא יהיו יותר מדי... אתם יודעים...

וקישור/חיוך/סיפור/המלצה לרומם את המורל: א-קפלה, אחד היפים.

שיהיה לנו שבוע תם וישר

סיגל

מצטרפת לאיחול לשבוע הבא

ומאחלת לך דרך צליחה ממש למרפאת כאב.
והמשפט "פיזיותרפיה זה כיף" מצחיק אותי באיזשהו אופן. ומשמח שזה ככה.

והאקפלה באמת מרשימה מאד, ועכשיו תבוא הלצה סרת טעם
אז זה מה שעשה גלעד שליט במשך 5 וחצי שנים בשבי?

--
לא מצליחה להחזיק ריכוז בכתיבת פוסט כי הדברים שרצים בצד שמאל של המסך מטריפים לי את המוח, האם למיהשו יש רעיון איך לנטרל את זה, חוץ מאשר להדביק נייר על החלק הזה של המסך?

והאם יש טעם לפנות לתפוז ולבקש התחשבות באנשים שדברים מרצדים ממש יכולים לפגוע להם בבריאות? אין לי עכשיו עם מה להשוות אבל יש עכשיו הרבה יותר דברים מרצדים שאי אפשר לברוח מהם.

שונאת
בא לי לקרוא לחרם, שאף אחד לא ייכנס ביום מסוים עד שיתקנו את זה.

Sigal H

New member
תודה

אנחת רווחה, חזרתי הבייתה בשלום, עייפה אך מרוצה. האמת שהיה די כיף, האנשים שם חמודים ותוך ארבעים דקות כבר הייתי בחוץ, מתחרדנת בשמש במונית. גם הספקתי לפגוש את הדוד ואת אחי הקטן בין לבין (אל דאגה, הם לא בבי"ח, רק עברו בדרך), אז אפשר לסכם את החוויה כמתקנת מאוד

&nbsp
את תלונתך העברתי הלאה, נראה מה אפשר לעשות. בינתיים, אם את גולשת בדפדפן כרום או פיירפוקס, אפשר להתקין את התוסף AdBlock. אני לא מספיק צלולה כדי להסביר לך איך בדיוק, אשתדל להתאפס ולחזור יותר ברורה.
&nbsp
ועד אז - חיוכים חיוכים.

למעלה