סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

Galuush

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: עכשיו כשזה מאחוריי אני מרגישה יותר חופשי לומר - עברתי ביום ראשון ניתוח והרופאים היו מרוצים מההתקדמות, ואני כבר בבית :) והתקופה המזעזעת הזו די בסופה!!
משהו רע שקרה השבוע: הכאבים מהניתוח, זה הדבר הרע היחיד
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אולי מחר נביא כלב, ואם לא, אני מקווה במהלך השבוע
התחדשות השבוע: לקים

סרט השבוע: הארי פוטר טהאסיר מאזקבן בפעם ה-50 בערך

סדרת השבוע: חברים, נישואים פלוס והמפץ הגדול שאני רוצה להתחיל לראות בצורה מסודרת.
ספר השבוע: -
שיר השבוע: -
אלבום השבוע: -
מאכל השבוע: -
ציטוט השבוע: -
תמונת השבוע: -
תכניות לסופ"ש: לנוח ולאגור כוחות
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני בן אדם מאושר!!!!!!!!!!

DAN1EL

New member
אני שמח שהכל עבר בשלום!

תרגישי טוב ותמשיכי להיות מאושרת

ערן1987

New member
טוב לשמוע על הניתוח!

אני מקווה שהוא חלק מתהליך שיביא לך החלמה מהירה ומלאה

&nbsp
המפץ הגדול

חברים

נשואים פלוס

&nbsp
איזה כלב (אולי) תביאו?

Galuush

New member
:)

הניתוח היה החלק העיקרי. עכשו רק להתאושש ממנו, ואני בחזרה על המסלול לחיים רגילים.
&nbsp
באמת המפץ הגדול לא?? שמעתי על זה כל כך הרבה תשבוחות!
&nbsp
בסוף לא הבאנו כלב. הלכנו לראות כלבים בשתי עמותות, והיו כמה חמודים, אבל בסוף הגענו למסקנה שעדיין מוקדם ושאני קודם צריכה להתאושש מהניתוח אולי בהמשך.

ערן1987

New member
עדיף באמת לקחת דברים באיזי

כדי שתחלימי ואז לאמץ כלב.

ואם את גיקית את תעופי על המפץ הגדול, אישית אני חושב שהיא אובררייטד ברמות אחרות.

Galuush

New member
אני גם חושבת שעשו ממנה "הו הא" אחד גדול

אבל מצאתי אותה די משעשעת העביר את הזמן במיטה
.
&nbsp
כן. אני אחלים, אחזור לאורח חיים תקין ונורמלי ואז אני אחליט אם אני באמת רוצה גם לאמץ עכשיו כלב.

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף שבוע חופש ממבחנים ועבודות! :)
משהו רע שקרה השבוע: טובי 60
(למרות שאני דווקא יצאתי מזה יחסית בסדר)
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להתקדם בעבודת הסמינר שלי ולהישאר שפוי

התחדשות השבוע: לא הייתה, נראה לי.
סרטי השבוע:
"התבגרות"
- החדש והמדובר של לינקלייטר. סרט חמוד סך הכל, ומעורר מחשבה, וזה באמת פרויקט מרשים והכל, אבל אני חושב שהוא די אוברייטד. אנשים מדברים עליו במונחים של "יצירת מופת", ו-וואלה, אני לא חושב שזה ככה. בעיקר כי הדמות הראשית כ"כ חסרת אופי ואישיות, וההורים שלו יותר מעניינים ממנו, אבל פחות מתמקדים בהם. בקיצור - סרט טוב, אבל הייתי נזהר עם השבחים המופרזים.
"ירח מר"
- של פולנסקי. מדהים. וואו.
"זה ייגמר בדם"
- מרשים מאוד וקולנועי מאוד, אבל נורא מדכא.
"לורנס, בכל מקרה"
- קסאוויה דולן הזה הוא משהו. משלושת הסרטים שלו שצפיתי בהם - זה מקום שני. ממש מרשים ומוצלח. הסיפור פחות עניין אותי, אבל כל השאר - אדיר. השפה הקולנועית שלו עשירה כל כך, מעניינת כל כך, הוא מוכשר בטירוף והוא יודע מה הוא עושה. ילד פלא של ממש. לביים סרט כזה בגיל 23? זה מטורף! הוא גם ערך את הסרט, אגב. והעריכה שם מאוד מוצלחת.
"סיפורי ניו-יורק"
- של סקורסזה, קופולה ו-וודי אלן. וואו, זה טוב! והחלק של וודי אלן קורע
(גם את של סקורסזה ממש אהבתי).
"פסגת הפחד"
- מותחן ניינטיזי מוזר של סקורסזה, רימייק לסרט הוליוודי ישן. רוברט דה-נירו אדיר והייתי די במתח רוב הסרט, ואני חושב שזה מוצלח מאוד, ואהבתי את המחוות להיצ'קוק, אבל משהו בסרט הזה נורא מוזר. מעניין אותי מה סקורסזה בדיוק ניסה לעשות ולמה זה נראה כל כך גרוטסקי. והליהוק של ג'ולייט לואיס היה הזוי

סדרת השבוע: פרויקט מסלול.
ספר השבוע: "הגביהו את קורת הגג, נגרים" של סלינג'ר. אדיר. חריף ומרגש בו-זמנית. ובמקביל קראתי קצת שוב גם את "להישאר בחיים" של מישל וולבק.
שיר השבוע: הממ...כמה:
Al Green - Let's Stay Together
Tracy Chapman - Fast Car
Lauryn Hill - Ex-Factor
The Roots - You Got Me
ועוד.
אלבום השבוע: חזרתי השבוע ל-El Camino של הבלאק קיז וממש עפתי עליו. קניתי אותו כשהוא יצא, שמעתי אותו באותה תקופה, ואח"כ די זנחתי אותו. ועכשיו פתאום בא לי עליו שוב. :)
מאכל השבוע: בורגוס ועוד.

ציטוט השבוע: אין ספור ציטוטים מהמניפסט/חיבור של מישל וולבק, "להישאר בחיים, שיטה" - אבל זה ארוך. פשוט תקראו את זה.
תמונת השבוע: כמו שבוע שעבר - תמונה של Emil Kozak המדהים.
תכניות לסופ"ש: מנוחה.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תעשו חיים, אומה.

ערן1987

New member
אני ממש רוצה לראות את "התבגרות"

מקווה שייצא לי לעשות זאת בקולנוע. בכל מקרה, קראתי בהרבה מקומות שהבעיה בדמות הראשית היא בעיקר בשחקן שהוא לא ממש סוחף. לגבי קסבייה דולן, הסרט החדש שלו נבחר אתמול כנציג קנדה לאוסקר והוא נחשב כרגע לאחד משני הסרטים הפייבוריטים לזכייה.

ערן1987

New member
וגם אני

משהו טוב שקרה השבוע: סתם שבוע נחמד שכזה.. מתרגל לנקסוס 5 שלי

&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: כמה חברים בעבודה עיצבנו אותי בגלל משהו שבסה"כ הוא קטן אבל הוא מאוד פגע בי. הקטע הוא שמהם לא ציפיתי לזה, וזה שאמרתי להם "לא, אני לא כועס" בטון אדיש היה אמור לרמוז להם את ההיפך. סאמק.
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני הולך לתפוס, לראשונה, עמדה חדשה לבד לגמרי
מה שבאסה זה שזה במשמרת לילה בערב ראש השנה אז זה קצת מבאס
נו, לפחות ייצא לי מזה קצת בלינג בלינג

&nbsp
התחדשות השבוע: הזמנתי תיק גב ב-ebay ואני מחכה שיגיע, נראה אם זו התחלה של התמכרות או סתם סטוץ

&nbsp
סרט השבוע: האמת, שבוע מוצלח! ראיתי את "הטעות הגדולה" שהיה חביב וזהו (וקצת מפוספס האמת), את "20 צעדים מתהילה" שהיה ממש חמוד והוא מסמך תיעודי מרתק לחובבי מוסיקה "קשים" וגם את "הרץ במבוך" שהיה מ-מ-ש טוב, סוחף, אקשן מעולה, אפקטים מצוינים, צילום יפהפה ומשחק טוב. ממליץ מאוד!
&nbsp
סדרת השבוע: "הצילו! אני לא יודע לבשל" - story of my life
והאמת שזה גם די מצחיק
&nbsp
ספר השבוע: ):
&nbsp
שיר השבוע: Gimme Shelter של הרולינג סטונס. יש עליו קטע מאוד מעניין ב"20 צעדים.." ומאז הוא נתקע לי בראש
&nbsp
אלבום השבוע: שבוע מוצלח גם מהבחינה הזו, אבל המנצח הברור שלי הוא Exit Inside של האיינג'לסי. מ-עו-לה!
&nbsp
מאכל השבוע: ביום שני הלכתי עם החברה למסעדת מקסיקנה בת"א, אכלנו שם ארוחה זוגית שכוללת הרבה טעימות של בקר, עוף וצ'ילי קון קרנה. וואו, כמה אכלתיייייייייייייייייייייי
&nbsp
ציטוט השבוע: נאדה
&nbsp
תמונת השבוע: ע"ע ציטוט השבוע

&nbsp
תכניות לסופ"ש: אתמול עבדתי בבוקר ובערב הלכתי לארוחת ערב אצל אבא של חברה שלי, ואז הלכנו ל"הרץ במבוך". עכשיו אני עובד שוב, עד 23:00, וזה בעעע.. בקיצור, לא משהו מעניין במיוחד חח
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): כבר תקופה לא קצרה שאני מרגיש כבר מיצוי בעבודה, אני באמת מקווה שהעמדה החדשה שאתפוס החל משבוע הבא תרענן אותי כי.. לא יודע, אני מרגיש שלא מעריכים אותי מספיק, אני מרגיש כבר סוג של מיצוי. נראה מה יהיה.

למעלה