שאלות, חדשות, בקשות

חואן סולר מצטרף לרובי בהשתתפות מיוחדת

ויגלם את אביו של הקטור, בפלאשבקים ויעמיקו את המחלת נפש שירש הקטור מאביו לעומת בגרסה הקודמת שרק אוזכרה. מעניין אם הקטור יזכה להזדמנות שנייה עם או בלי אלנה או שיתאבד. או שיאושפז במוסד לחולי נפש. אין שום איזכור על אלנה בינתיים.

elall

Member
מנהל
טלויסה רוצים לעשות גרסא ל Te doy la vida

מדובר בטלנובלה צ'יליאנית משנת 2016. לצפקיד ראשי גברי כנראה כבר נבחר חוסה רון ולתפקיד ראשי נשי מועמדות קלאודיה מרטין, מריאנה מרטינס ואריאדנה דיאז.

Hadar169

New member
גם זה שייך למפעל החלומות? אגב הרימייק שהם עשו למתחזה מזעזע

הצצתי קצת בכמה סצנות מהפרק הראשון והשני דרך האתר של טלויסה הבנתי שזה התחיל שם השבוע. סנדרה אצ'בריה כבר מבוגרת מידי וחסרת קלאסה וכריזמה לסוג כזה של תפקיד. איפה היא ואיפה גבריאלה ספניק. ועוד דחפו לזה פוליטיקה כאילו הראשיים הם הנשיא והגברת הראשונה אווירה כבדה וכמו שחשבתי בכלל לא מרגיש טלנובלה.
הפרוייקט הזה פשוט הולך להחריב טלנובלה אחרי טלנובלה זה פשוט עשוי בטעם רע. אם נשיא התוכן לשעבר ווילס חושב שזה מה שיציל לו את המוניטין אני בספק רב

evglev1

Well-known member
מנהל
כן קשה להגיע לרמה של גבריאלה ספניק לפני הבוטוקס

ועוד סנדרה אצ'ווריה שטלמונדו ניסו להכניס אותה לנעליה של ג'ובנה אנטונלי והרסו את האחד עם הריימק שלהם. האמת אחרי מרינה ואל קלון חשבתי שהיא שחקנית גרועה ודווקא אהבתי אותו בכוחו של גורל.

אבל מלבד קיצור הסדרות שגם דווקא מהסדרות היותר קצרות, המתחזה 102 פרקים, רובי 115 פרקים, גם שחקנים שרק יעוררו רתיעה אצל אלה שראו את המקור. כמו שאני נגעלתי מהאלמנה 2006 אחרי שויוה השכילו להביא את הגרסה הקולמביאנית המקורית של 1997 ב-2002 וב-2004.

ובאמת נראה מגוכך להפוך משפחה עשירה רגילה למשפחה נשיאותית. מקווה שבעתיד הקרוב או הרחוק תצפי במתחזה המקורית או לפחות הראשונה של טלוויסה שמשודרת עכשיו ב-VOD או באתר ויוה או כמו אדמה פראית באתר מקסיקני ללא תרגום, כי זה פשוט מעולה.

ראיתי סצינות בפרומואים

סנדרה אצ'בריה משחקת מוגזם. לא מצליחה לגלם את פאולה בראצ'ו כמו שעשתה גבריאלה ספניק. התפקיד נשאר גדול עליה. רובי שייך גם למפעל החלומות והרסו הכל מהרגע שבחרו את קמילה סודי לגלם את רובי. היא לא מספיק יפה ומהפנטת כדי שגברים יאבדו את הראש בשבילה במיוחד הקטור. קלאודיה מרטין הייתה בחירה מצויינת בנוסף לביצועיה כביצ'ית.

elall

Member
מנהל
אני לא חושבת שקמילה סודי כזאת בעייתית

היא לא מהממת ברמות על, אבל מכוערת היא גם לא. לפעמים היופי או היכולת להיות מפתה וסקסית זה עניין של איך בן אדם מציג את עצמו. אני גם מאמינה שהיא יכולה לשחק ביצ'ית טוב מאוד, ולי אישית קל יותר לדמיין אותה בתפקיד כזה מאשר בתפקיד של מלאכית תמימה למשל.

היא תמיד הייתה הטובה בכל כיכוביה

למרות שלא זכינו להכיר אותה אבל מתי היא הייתה ביצ'ית? רובי זה התפקיד הראשון שלה כביצ'ית. ברברה מורי לעומת זאת זכתה לגלם רעה לפני רובי כנ"ל קלאודיה מרטין.

elall

Member
מנהל
מתי בכלל ראינו אותה פה באיזשהו תפקיד?

ראיתי איזה רבע פרק של A que no me dejas, היא אמנם הייתה שם טובה בשני התפקידים, אבל היה שם קטע שהיא הייתה ממש קרה וקצת סנובית וחצופה ונראתה מאוד טבעית ומשכנעת.
ראיתי גם איזשהו פרומו לא זוכרת כבר לאיזו סדרה בכיכובה , גם היא הייתה שם ילדה עשירה ומפונקת.

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים ושאלות בנוגע לכל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות
שבוע טוב לכולם

Hadar169

New member
איזה מושלם זה הולך להיות

הנה הצצה לגרסה המקורית ששודרה בשנת 94 למי שמתעניין

עם אירני רבאשה בתור אם המשפחה-איזו צעירה
גיליתי שגם ז'וליאנה מטרה נוסטרה(אנה פאולה ארוסיו)שיחקה שם

מצרפת גם תמונה של האחים בגרסה החדשה אחרי מעבר הזמן

כידוע הטלנובלה תשקף את התקופה שבין השנים 1920-1940 ככה שהולך
להיות מעבר זמן בשלב מסויים באמצע

elall

Member
מנהל
עדכון לגבי הערוץ רקורד (166 בהוט)

דיברתי עם תמיכה טכנית של הוט, הם אישרו שהערוץ פתוח לכולם וכנראה יש לי בעיה עם ממיר , שלא התעדכן אצלו משהו. הם ניסו לעשות משהו מרחוק, אבל זה לא עזר, בסוף אמרו לי שצריך להזמין טכנאי. אין לי כוח עכשיו לטכנאי, ואני גם ככה לא מתכוונת לצפות בערוץ, אז פשוט ויתרתי.

Hadar169

New member
חבל כי יש מצב שיהיו עוד תכנים מתורגמים בהמשך

זה ערוץ שמגיע לך. לגבי הטכנאים שלהם-מנסיון יש שיפור,גם באיכות וגם בדייקנות

elall

Member
מנהל
אני בספק שיהיה משהו שיעניין אותי, אני לא כזה בקטע של

רקורד ולפי מה שהבנתי זה ללא תרגום, ככה שאם אני ארצה לראות משהו, אני אוכל לראות אותו באינטרנט, זה יצא אותו דבר או אפילו יותר נוח בשבילי.

YO5I

New member
הדרגון

המשולש הרומנטי בין אדלה, מיגל וחימנה לא נישאר לחכות עוד הרבה עד שיגיע.

YO5I

New member
חסימה אפשר לעקוף עם vpn הבעיה היא

שתכנים חדשים נעולים
מתאריך מסויים ורק בעלי מנויים רשאים לצפות ויש להם גישה לתכנים.
לי יש אפשרות לראות את התכנים במחשב באיכות HD שזה החיובי
, לעומת השידור שיחל רק בתחילת השנה הבאה במקסיקו ששם האיכות ירודה אבל זה יהיה זמין באפליקציה.
מי שירצה אני יכול לשתף קישורים להורדה.

elall

Member
מנהל
*נא לא לשתף הורדות בפורום, זה אסור לפי התקנון.

למעלה