שרשור התחדשויות!

yaelsn

New member
ההזמנה מביוטיזון הגיעה ממש מהר!

תוך 10 ימים

הזמנתי זוג מייבשים של פושה ובסיס stickey של CND בבקבוק ענק של 68 מ"ל לפי המלצתה של MyRun ואחרי שקראתי עליו קצת באינטרנט

אני כל כך רוצה לנסות כבר את הבסיס שמתחשק לי להוריד את המניקור המושקע שעשיתי אתמול, אבל אני אתאפק

denush

New member
תתחדשי!

ההזמנות שלו תמיד מגיעות מהר :)
הבסיס נראה נוזלי, כמו שמן...
מחכה לשמוע איך הוא! :)

yaelsn

New member
הוא ממש נוזלי!

קצת לא מסתדר לי עם העובדה שהוא אמור להיות דביק, אבל נחכה ונראה

yaelsn

New member
מגניב! לא ידעתי

ואיזה טירוף! יש לה שם ליטר של אציטון

denush

New member
אני קונה כל פעם חצי ליטר בוואו

יוצא יותר זול... וממלאת בקטנים :)

trilliane

Well-known member
מנהל
קני בביוטיקייר, יותר זול ויותר טוב

בזמנו קניתי חצי ליטר אצטון (מדולל!) ב-WOW ועלה לי 13 ש"ח.
בהמשך ראיתי שביוטיקייר מוכרים ליטר שלם ב-15 ש"ח (כבר יותר טוב) ושלהם אצטון נקי אז בכלל רווח נקי...

denush

New member
בהחלט, הקטע שוואו נמצא אצלי מול העבודה

וביוטיקייר אין קרוב אלי, ו

זה בהחלט בעיה העניין שזה מול העבודה, לכיס בעיקר

trilliane

Well-known member
מנהל
מבינה אותך...

WOW נגישה הרבה יותר גם לי, יש סניף בגרנד קניון ויוצא לי לעבור שם לא מעט ויש גם סניף בסיטי סנטר, אבל ביוטיקייר יש רק בקניון חיפה ולשם נדיר שאני מגיע, לרוב אם אני מגיעה זה במיוחד. אבל מכיוון שהם יותר זולים והאביזרים שלהם גם טובים יותר בעיניי אני מרכזת קניות ועורכת קנייה מרוכזת פעם בכמה חודשים. זה שווה את זה לדעתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
עשרה ימים זה סטדנרטי לגמרי למשלוחים מארה"ב

הזמנות מארה"ב מגיעות לרוב בטווח של שבוע עד שבועיים בממוצע, אז מקווה שזה לא מבאס אותך, אבל זה לא נחשב למהר במיוחד. למעשה שתי ההזמנות שעשיתי מביוטיזון הגיעו אליי תוך שבוע. כמובן, קורה שממתינים יותר (יש חבילה אחת מארה"ב שנשלחה אליי ב-24/2 וטרם הגיעה...
אני כבר ממש מודאגת
) וקרה פעם אחת שקיבלתי תוך 3 ימים(!)
במשלוח רגיל לגמרי, מעטפה שהגיעה לי לתיבה.

וכמובן, עיקר שכחתי – תתחדשי!

MyRun

New member
תתחדשי! גם אליי הגיע תוך שבוע

ואחרי בערך חודשיים של שימוש בבסיס הזה אני יכולה להגיד לך שאני עדיין מרוצה
.

denush

New member
עטי לק של סאלי הנסן!

את העטים האלה רציתי הרבה זמן, ואפשר להזמין מאיביי, אבל חברה שלי נסעה לארה"ב וביקשתי ממנה להביא לי כמה ...
אז לקחתי לבן שחור וכסף. זה ממש טוב לנייל ארטים, עוד מעט אעלה תמונה של הנייל ארט שעשיתי בסופש הזה בעזרת העט הלבן... :)

denush

New member
כן

זה ממש נוח לעבוד איתו! אני לא מכירה עטים אחרים, אז אני לא יודעת לומר עד כמה הוא נוח לעומת אחרים,
אבל בתור מישהי עם רעידות בידיים מרוב שעות עבודה על המחשב, דבר כזה שמאפשר דיוק נחוץ עבורי!
לקח לי לעשות את הנייל ארט איתו (עם הפרחים זה שהעלתי קודם) כולל ההדבקה של הגליטרים אולי 10 דקות....

בקיצור, אני מניחה שאתנסה איתו עוד כמה פעמים בקרוב ואוכל לחוות את דעתי יותר לעומק, אבל למי שבקטע - מומלץ!

denush

New member
ביקשתי מחברה שנסעה לארהב

אבל ראיתי שגם אפשר להזמין באיביי
תחפשי sally hansen nail art pen אני בטוחה שתמצאי :)

למעלה