מסעדת הדר'לה באגם מונפורט הופכת לכשרה
מסעדת הדרל'ה באגם מונפורט בגליל המערבי, היא מסעדת שף של הדר וסיון אמסלם. אחרי 12 שנות פעילות החליטו בעלי המסעדה להפוך אותה לכשרה. לדבריהם, תפריט המסעדה עבר התאמות קלות בלבד, כדי להפכו לכשר.
 
המסעדה מתמחה בבשרים, במטבח צרפתי מסורתי בשילוב עם המטבח הישראלי.
התפריט מציע גם מגוון ספיישלים טבעוניים וללא גלוטן, למבוגרים ולילדים.
 
בין המנות והארוחות במסעדת הדר'לה:
 
המסעדה מציעה ארוחת תפריט Sharing לזוגות במחיר של 360 ש"ח. הארוחה כוללת:
לחם הבית,
ארבע מנות ראשונות- קרפצ'יו פילה בקר, סלט גינה עשיר, חציל קלוי במרינאדה אסיאתית, בומב שמפיניון,
עיקרית לבחירה מתפריט העיקריות,
קינוח של סופלה שוקולד חם וקנקן לימונענע. .
 
בין המנות בתפריט המסעדה:
* הסלק של הדרל'ה (40 ש"ח)- מניפת פלחי סלק, איולי עשבי תיבול וענן קוקוס סגול;
* בומב שמפיניון (45 ש"ח)- פטריות מוקפצות בתיבול אוריינטלי, נגיעות סומק אורגנו ושום;
* חציל קלוי במרינאדה אסיאתית (36 ש"ח)- שמן שומשום, אננס, פלפל צ'ילי, בצל ירוק, פטרוזיליה וסויה;
* צלעות טלה (165 ש"ח)- צלעות טלה בגריל פחמים ברוטב צ'ימיצ'ורי, פלפל חריף וקונפי שום;
* מתנת הים (102 ש"ח)- פילה דג בקרם פורצ'יני, אגוז מוסקט ונגיעות קרמל;
ריזוטו (99 ש"ח)- ריזוטו בקרם קוקוס, פטריות אקזוטיות וכמהין קיץ שחורות.
 
שעות פעילות המסעדה:
ימים ראשון-חמישי- 12:00-22:00,
יום שישי- 12:00-שלוש שעות לפני כניסת השבת,
יום שבת- שעה מצאת השבת- בתיאום מראש