השלם את המשפט!

pennylane11

New member
השלם את המשפט!

ראיתם את זה... טוב, בכל פורום אחר, בואו נודה בזה, אבל עכשיו זה הגיע גם לפורום משחקי הרעב, רענן מתמיד

אתם בטח מכירים את הרעיון, אבל בשביל מי שלא- מסתכלים על התמונה (
) וכותבים בתגובה את המשפט שנכון לגביכם, לדוגמה: אני נולדתי בנובמבר, הספר האהוב עליי מהשלושה הוא משחקי הרעב, אני בטים גייל, מחוז 8, ואני מכחישה את עלילות עורבני חקיין, לכן המשפט שלי הוא: הייתי עם היימיטץ' ובדיוק ראינו את טקס הפתיחה כשראינו שהמיועד שלנו ניצח במשחקי הרעב. אז, החלטנו לירות בסנאי שעבר לידנו, כי דברים כאלה מעניינים נדירים במחוז שלנו.

הבנתם? לכו על זה!

Sexy Darren

New member
האהא יצא לי טוב D:

הייתי עם היימטיץ' ובדיוק ראינו את טקס הפתיחה כשראינו שהמיועד ניצח במשחקי הרעב, ואז החלטנו ללכת לישון כי דברים כאלה מעניינים נדירים במחוז שלנו.

Black Stain

New member
חחחח איזה מגניב זה!

הייתי עם אפי ובדיוק יצאנו לצוד וכשראינו שהמיועד ניצח במשחקי הרעב ואז החלטנו ללכת לישון בגלל שדברים כאלה מעניינים נדירים במחוז שלנו

יצא הגיוני ביותר!

N o R i K o

New member

הייתי עם פוקספייס ובדיוק ראינו את טקס הפתיחה כשראינו שהמיועד ניצח במשחקי הרעב ואז החלטנו ללכת לצלות טוסט כי דברים כאלה נדירים במחוז שלנו!

מעין את

E l S i

New member
לא מצאתי הודעה ישנה בקשר למחוז שלי

אז החלטתי על 11 לפני שהתסתכלתי:

הייתי עם סנואו ובדיוק ראינו את טקס הפתיחה כשראינו שהמיועד ניצח במשחקי הרעב ואז החלטנו לחפש את סיכת המוקינגג'יי בגלל שדברים כאלה מעניינים נדירים במחוז שלנו.

מה הלך פה עכשיו?

למעלה